Full site / mobile site

japetus

Senior Member
22 March 2011
410
Υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσω τελείως την εμφάνιση του mobile site όταν συνδέομαι με android συσκευή;
Συνδέομαι με chrome από tvbox στην τβ, και πάντα με κάθε αλλαγή σελίδας με ξαναβγάζει στο mobile όσο κι αν επιλέγω το πλήρες μενού.

Κλικαρεις πανω στις τρεις τελιτσες που βρισκονται πανω δεξια στην καρτελα του chrome και τικαρεις το υπομενου... αιτηση ιστοτοπου για...

Να μην ανοίγω νέο θέμα.

Έχοντας πετάξει το tapatalk προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το mobile theme σας στον Android Chrome αλλά δεν τα καταφέρνω. Κάποιο πρόβλημα έχει και στο control panel που πάω να επιλέξω τα νέα μηνύματα αντιμετωπίζω το εξής. Το κουμπί δεν είναι στοιχισμένο κάτω αριστερά ως όφειλε μιας και είναι το έβδομο σε σειρά, αλλά κάτω δεξιά. Έτσι όταν το πατάω δεν ανταποκρίνεται αλλά επιλέγεται το κουμπί της αναζήτησης ψηλά. Το ίδιο συμβαίνει και με το κουμπί του προφίλ και τα PM που είναι από πάνω. Όλα αυτά σε όρθια στάση. Όταν το κινητό γυρίσει σε οριζόντια τότε το κουμπί "νέα μηνύματα" πάει κανονικά κάτω αριστερά και δουλεύει κανονικά. Τα άλλα δυο κουμπιά όμως μισοδουλεύουν. Δηλαδή για να τα επιλέξεις πρέπει να πατήσεις λίγο προς τα αριστερά. Αν είσαι απρόσεκτος και πατήσεις δεξιά τότε πάλι θα επιλεγεί η αναζήτηση.

Αυτό συμβαίνει σε όλες τις εκδόσεις του Chrome όπως και του Opera. Στον Firefox δουλεύει κανονικά. Είστε το μόνο forum που έχω πρόβλημα. Όλα τα άλλα που μπαίνω δουλεύουν κανονικά.

Φοβεροί!!! :grinning-smiley-043

Αν και έχω το Mi Max 2 με τεράστια οθόνη 6,5" θέλω να έχω μαζεμένο περιεχόμενο. Ο Firefox για κάποιο λόγο έχει μεγάλα κενά πάνω και κάτω από τα γράμματα. Σαν αποτέλεσμα έχω κάτι τι μικρότερο περιεχόμενο στην οθόνη. Και επίσης η γραμματοσειρά δεν είναι αυτή του Android αλλά κάποια άλλη και με ενοχλεί στην εμφάνιση.

Ένα άλλο πρόβλημα που με απασχολεί είναι πως δε δουλεύουν τα κουμπιά στο κάτω μέρος της σελίδας που έχουν την αρίθμηση . Δηλαδή αν εγώ θέλω να πάω στη δεύτερη σελίδα πρέπει να πατήσω τον αριθμό 2 και όχι το βελάκι. Πάλι σε Chrome android

Τα βελάκια δεν ειναι η προηγούμενη/επόμενη σελίδα αλλα η πρώτη/τελευταία. Για να πας στην επόμενη ναι πρεπει να πατήσεις τον αριθμό!

Το δοκίμασα και όντως. Τι να πω; Ξαφνιάστηκα.

Πάντως θα ήθελα μια γενική αλλαγή. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα forum αν και ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλές πλατφόρμες. Μου αρέσει πάρα πολύ το myphone.gr και το Roon. Ειδικά το roon είναι και σαν desktop site εξαιρετικό. Το myphone από την άλλη δε με συγκινεί σαν site αλλά το mobile του είναι πανέμορφο.

πολλές νέες πλατφόρμες εχουν θυσιάσει την λειτουργικότητα χαρην του design... Όταν βρεθεί η κατάλληλη και από τεχνικής άποψης κάτι θα γίνει στο μέλλον.

Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το desktop site; Το έβαλα μια φορά για να κάνω ένα edit και από τότε δεν ξέρω πως να ξαναγυρίσω στο mobile. Μέχρι και τα cookies του avclub έσβησα τζίφος...

Never mind, ήταν στα skins η επιλογή, συνήθως υπάρχει κουμπί στο κάτω μέρος της desktop σελίδας.

Τη τελευταία εβδομάδα το avclub μου "παγώνει" τον firefox 64.0 (64bit) σε windows 10x64.
Στον Chrome λειτουργεί κανονικά.
Άλλαξε κάτι;

Χθες και σήμερα το site στο full theme του web, δεν μου εμφανίζεται σωστά. Η ίδια συμπεριφορά και σε Firefoc και σε Ghrome. Στo mobile theme λειτουργεί.κανονικά. Έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος αυτό το θέμα ή μόνο σε εμένα υπάρχει αυτό το πρόβλημα ;

Καλή χρονιά σε όλους σε chrome και εμένα δεν δουλεύει το φορουμ σε mobile view είναι οκ.

Aπο server μεριάς δεν εχουμε καποιο προβλημα. Εχετε κανει update τους browsers σε τελευταία έκδοση? Επισης βοηθάει ενα clear cookies / site data.

(στον chrome ανοίγουμε avclub.gr, πατάμε F12 , πάμε στην καρτέλα application, πατάμε κουμπάκι "Clear Site Data")

Του Kaspersky είναι μάλλον τελικά το πρόβλημα. Στο άλλο PC που δεν έχω Kaspersky δουλεύει μια χαρά (ίδια έκδοση λειτουργικού, browsers, κλπ).

@sfortis, ήρθα σε επαφή με το support του Kaspersky.
Βάζοντας το avclub στη λίστα των "Επιτρεπόμενων Διαφημιστικών Πλαισίων", το site λειτουργεί κανονικά. Αυτό είναι πρόβλημα του anti banner του Kaspersky. Ρώτησα το support ποιο κομμάτι του page του avclub προκαλεί τη λανθασμένη συμπεριφορά του kaspersky και περιμένω απάντηση.
Έχω διαβάσει κι άλλο post στο avclub με πρόβλημα στο kaspersky. Αυτή είναι η απάντηση του support του Kaspersky support:
Greetings and thank you for contacting Kaspersky Lab Technical Support.

Let us inform you that there is the option to communicate in the Greek language if you prefer. You can write in Greek in your next reply.

Μπορείτε να μας γράψετε στα Ελληνικά την επόμενη απάντησή σας, αν προτιμάτε.

We did some test on the web page you provided and we believe this is caused by the Anti-Banner component of Kaspersky. Perhaps some elements of the website are not displayed in a correct manner.
Please open Kaspersky settings -> Protection -> disable the Anti-Banner component and test again if the issue persists.

If the web page opens properly now, please create an exclusion for the Anti-Banner in case you want to keep it enabled as you can read in the following English article: https://support.kaspersky.com/14333#block6

You can also enable Anti-banner, go to the page which presents the issue, click on the Kaspersky extension at the top right and select to allow it from the Anti-Banner settings.