Απάντηση: Re: Απάντηση: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR
Αρχείο 3,51 GB που έγραψα σήμερα με την 2.04 σε FAT32 στικ, είναι ενιαίο και δεν κόβεται στα 2 GB. Άρα η 2.04 δεν κόβει τα αρχεία στα 2 GB ούτε σε FAT32 ούτε σε exFAT αποθηκευτκό μέσο. Σε FAT32 μέσο θα πρέπει να τα κόβει στα 4 GB αφού αυτός είναι ο περιορισμός του FAT32, ενώ σε exFAT μέσο αν θυμάμαι καλά είχα γράψει παλιά αρχείο γύρω στα 6 GB όταν έκανα πάλι τότε δοκιμές μεγέθους. Το πρόβλημα φαίνεται οτι είναι στην 2.06 που μου έκοψε το αρχείο στα 2 GB με FAT32 στικ. Πάντως δεν είναι αυτονόητο οτι επειδή υπάρχει το exFAT δεν υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος. Έχω και έναν άλλο δέκτη (XORO 7600) που χρησιμοποιεί NTFS σύστημα αρχείων που και αυτό δεν έχει περιορισμό στο μέγεθος. Όμως με NTFS στικ κόβει τα αρχεία στα 2 GB. Είναι προς τιμην του F&U που δεν κόβει τα αρχεία.Επιβεβαιώνω και εγώ ότι με exfat δημιουργείται ένα μόνο αρχείο, αναμενόμενο άλλωστε αφού δεν υπάρχει όριο στο μέγεθος των αρχείων. Ωστόσο κάποιος φίλος που έχει περασμένο το firmware 2.04 ας δοκιμάσει με fat32 και να μας πει αν σπάει το αρχείο στα 2 ή στα 4GB.