Re: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR
Πήρα από το Πλαίσιο ένα στικ που βρήκα προσφορά με καλή τιμή. Το βρήκα μπροστά στο ταμείο, μου άρεσε η τιμή και το πήρα. Μετέφερα μερικά αρχεία βίντεο και φωτογραφίες (τα περισσότερα από το κινητό μου) που θέλω να έχω άμεσα διαθέσιμα. Στον υπολογιστή όλα καλά. Το έβαλα στον δέκτη και δεν το αναγνώριζε. Ξεκίναγε, αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα έγραφε οτι αποσυνδέθηκε. Δεν έβλεπε κανένα αρχείο, ούτε μπορούσε να κάνει εγγραφή. Νόμιζα οτι είναι προβληματικό και σκέφτηκα να το γυρίσω πίσω. Αλλά στον υπολογιστή δεν είχε πρόβλημα. Υποψιασμένος το έβαλα στον άλλο μου δέκτη όπου δούλεψε κανονικά. Έβαλα να παίξουν όλα τα αρχεία αλλά σε ένα αρχείο βίντεο μου έγραφε μη υποστηριζόμενο αρχείο, και το παρέκαμψε. Δηλαδή ένα αρχείο προβληματικό που στον υπολογιστή μου δεν έβλεπα τίποτα περίεργο, ο XORO μου με επεξεργαστή M-STAR δεν μπορούσε να το διαβάσει και απλά το παρέκαμψε, αλλά ο F&U μου έβγαζε άχρηστο και δεν μπορούσε να διαβάσει ολόκληρο το στικ. Διέγραψα το αρχείο και είδε κανονικά το στικ. Φαντάσου να γίνει αυτό σε έναν μεγάλο σκληρό δίσκο και άντε να βρεις ποιό είναι το προβληματικό αρχείο. Φαίνεται προβληματικός όλος ο σκληρός. Πέτα τον και πλήρωνε να πάρεις άλλον. Γιαυτό εγώ είμαι οπαδός των M-STAR. Για να δικαιολογήσω και αυτό που είχα γράψει για την προτίμηση μου στον 2301.
Επίσης είδα οτι στα υπόλοιπα αρχεία βίντεο δεν δούλευε το GOTO. Νομίζω TIMER γράφεται στο original τηλεκοντρόλ. Γιατί χρησιμοποιώ προγραμματιζόμενο. Μου έγραφε οτι αυτή η δυνατότητα δουλεύει μόνο στις εγγραφές. Δηλαδή δεν δουλεύει στα εξωτερικά αρχεία βίντεο. Απίστευτα πράγματα.