Αντι να ζητατε λινκ για ενα προβληματικο firmware γιατι δεν παιρνετε μαζικα τηλεφωνα στην εταιρια να φτιαξει ενα σωστο χωρις προβληματα;
Αυτό είχε γίνει με την 2.06, αλλά ο δέκτης δεν χρειάζεται λόγο για να αποτύχει σε εγγραφή. Μην ψάχνεις αιτία. Πάντως, χτύπα ξύλο, από τότε που ξαναέβαλα την 2.04 δεν είχα πρόβλημα. Μάλιστα δουλεύει καλύτερα από τις προηγούμενες φορές που την είχα βάλει. Η κίνηση μπρος πίσω είναι πιο ομαλή χωρίς σκαλοπάτια όπως τις άλλες φορές. Επίσης τις άλλες φορές τα mp4 βιντεάκια τα έπαιζε με πολλά σπασίματα. Τώρα τα παίζει ομαλά χωρίς πρόβλημα. Μόνο μην κάνω τη κίνηση μπρος πίσω γιατί αποσυντονίζεται ο ήχος μόνιμα. Στα mp4 αυτό. Επίσης είδα οτι η λειτουργία GOTO δουλεύει μόνο στις εγγραφές και όχι στα εξωτερικά αρχεία. Άκου τι περιορισμό βάλανε! Το μόνο περίεργο που μου βγάζει τώρα είναι οτι μερικές φορές σε δίωρο αρχείο μου βγάζει διάρκεια 400 ώρες! Και το εννοεί. Μετά από μία μιάμιση ώρα προβολής η μπάρα προόδου προβολής ίσα που έχει κουνηθεί. Αλλά ούτε έχει χάσει ακόμα εγγραφή, ούτε έχει κολλήσει.Μετά από μερικούς μήνες που τον δουλεύω με exFAT στικ αναγκάστηκα λόγω ελλείψεως χώρου να χρησιμοποιήσω το μπαλαντέρ FAT32. Το χρησιμοποιούσα παλιότερα χωρίς πρόβλημα, αλλά είχα καιρό να το χρησιμοποιήσω. Τώρα απλά αρνήθηκε να γράψει. Έγραφε μερικά δευτερόλεπτα και μετά σταμάταγε. Το προσπάθησα 3 φορές και επειδή δεν μπορούσα να κάτσω εκεί και να ελέγχω τι κάνει πήγαινα κάθε τέταρτο περίπου. Στο τέλος κατάφερε και έχασα όλη την εκπομπή που ήθελα να γράψω.
Αυτό τo είχαν και τα MStar 7828. Μόνο που δούλευε για τα βιντεάκια και όχι για τις εγγραφές. Σε ενημέρωση του firmware προστέθηκε η δυνατότητα και για τις εγγραφές.Επίσης είδα οτι η λειτουργία GOTO δουλεύει μόνο στις εγγραφές και όχι στα εξωτερικά αρχεία. Άκου τι περιορισμό βάλανε!
Επανέρχομαι με feedback μετά από μία μέρα χρήσης του 2.06 . Η μια προγραμματισμένη εγγραφή που δοκίμασα έπαιξε σωστά. τώρα έβαλα και μια δεύτερη να δω. Από media αρχεία δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αλλά μερικά που είχα πρόχειρα σε στικάκι παίξανε κανονικά. Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω και δεν φταίει άμεσα ο αποκωδικοποιητής είναι το μπλέξιμο του χειριστηρίου του με αυτό της τηλεόρασης.... Μιλάμε για δραματική κατάσταση. Πάρα πολλά opcodes είναι κοινά, υποβαθμίζουν σαφώς την εμπειρία χρήσης. Το timeshift φαίνεται να δουλεύει . το record από την άλλη αντιμετωπίζει το εξής τραγικό πρόβλημα. Γράφει κανονικά αλλά όταν πατήσω το στοπ η τηλεόραση αλλάζει είσοδο (πηγαίνει στο AV3 από το component) και μετά όταν γυρίσω στο component έχω μαύρη οθόνη. Πρέπει να κλείσω και να ξαναανοιξω τον αποκωδικοποιητή από το κουμπί για να ξαναπάρω εικόνα και φυσικά δεν υπάρχει καμία εγγραφή στο φάκελο PVR.
Η τηλεόραση ενημερωτικά είναι LG 32LC56
skysound, είχες μετά πρόβλημα με τον ελεύθερο/δεσμευμένο χώρο στη μονάδα αποθήκευσης που χρησιμοποίησες;
παρεπιπτόντως μια προγραμματισμένη εγγραφή στον alpha διάρκειας 2 ωρών και 10 λεπτών ολοκληρώθηκε κανονικα. εφτιαξε 2 αρχεία των 2 γβ και ένα μικρότερο
ναι... έχω προβλήματα και γι αυτό τώρα πακετάρω τον αποκωδικοποιητή να παω να πάρω τα λεφτά μου πίσω από κοτσόβολο(καλή μου τύχη). Δυστυχώς ο άλλος αποκωδικοποιητής που έχουν με compoonent εξοδο έχει επίσης προβλήματα με lg τηλεοράσειςΜε την LG δεν έχεις προβλήματα, όταν παίζεις με τα πλήκτρα του remote του F&U;
Καλώς ήρθες στην παρέα μας, ελληνικά γράμματα σε παρακαλούμε όλοι εδώ μέσα.pedia exo agorasi ke go to sigkekrimeno apokodikoopiiti tis funai alla vrisko mono tin ekdosi 2.02 ke 2.04 apo to site tis morris gia na tou kano anavathmisi. xreiazome to 2.06 ke den to vrisko pouthena mpori kapios na mou stili link me to sigkekrimeno arxeio? euxaristo.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.