Φύκια για μεταξωτές κορδέλλες!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φύκια για μεταξωτές κορδέλλες!

Costas Coyias said:
Πώς φαίνεται ότι δεν είσαι χαϊεντάς... :p

Φιλαράκ, με 769834983 μέτρα πηνιόσυρμα στο σύστημα, με μπέριδες, μπεριντάκ, DVD για...τράνσπορτ, με 30 τετραγωνικά πισσόφυλλο κολλημένο επιμελώς στα εσωτερικά των συσκευών, με DIY ιντερκονέκτια, με DIY βάσεις ηχείων (ακόμη άβαφες), με DIY πρη-αμπ, με τα κρος των μαγκνεπανίων πίσω από τα ηχεία σε τάβλες λες και κάποιος τα μαχαίρωσε και τους έβγαλε τα σωθικά, με ακριβότερο καλώδιο ρεύματος το supra lorad, με ψηφιακό καλώδιο ένα canare ευτελούς αξίας και με ελάχιστους τίτλους xrcd στην ταπεινή μου δισκοθήκη....νομίζω ότι είμαι ο ορισμός του...αντιχαϊεντά.

Είμαι παράδειγμα προς αποφυγή, και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε? :grinning-smiley-043

Επειδή πολλές φορές αναφέρθηκε το μέγεθος των ηχείων ως ικανή συνθήκη για τη φτωχή απόδοση τους σε μικρούς γι' αυτά χώρους, όταν αναφέρθηκα στα Genesis II μιλώ γι' αυτά:
1692415.jpg

Η φωτογραφία είναι από ένα σπίτι κάπου στη Σουηδία. Η χώρος που τ' ακούω εγώ είναι σαφώς μικρότερος. Για τα υπόλοιπα, έχω ήδη γράψει.

Και επειδή το έχετε πάρει πατριωτικά, μην τρελλαίνεστε. Ο χαρακτηρισμός φύκια για τις Ουτοπίες είναι υπερβολικός για ν' ανάψουν τα αίματα - ένεκα χαβαλέ. Αν είχα όμως να δώσω 70 χιλιάρικα για ηχεία, θα κοίταζα αλλού.

ok, κάποια παίζουν και σε μικρούς χώρους και κάποια όχι.
Αυτό δε μας λέει και τίποτα.

Πως θα παίζανε όμως σε μεγάλο -και σωστά σχεδιασμένο για αυτά- χώρο?
Μήπως κάποιο μικρότερο μοντέλο της εταιρίας θα έπαιζε καλύτερα?

Σχετικά με τις γκράντες ουτοπίες, δε νομίζω να το πήρε κανείς πέρσοναλυ, αλλά συμφωνώ ότι με 70 χήνες δε θα έπαιρνα ηχεία (μόνο)....

...θα έφτιαχνα συστηματάρα ολόκληρη και θα αγόραζα και αυτοκινητάρα.
Μπορεί και τροχόσπιτο που θέλει και η κυρά....

Re: Απάντηση: Φύκια για μεταξωτές κορδέλλες!

Δαμιανός Δημητριάδης said:
Επειδή πολλές φορές αναφέρθηκε το μέγεθος των ηχείων ως ικανή συνθήκη για τη φτωχή απόδοση τους σε μικρούς γι' αυτά χώρους, όταν αναφέρθηκα στα Genesis II μιλώ γι' αυτά:
1692415.jpg

Η φωτογραφία είναι από ένα σπίτι κάπου στη Σουηδία. Η χώρος που τ' ακούω εγώ είναι σαφώς μικρότερος. Για τα υπόλοιπα, έχω ήδη γράψει.

Και επειδή το έχετε πάρει πατριωτικά, μην τρελλαίνεστε. Ο χαρακτηρισμός φύκια για τις Ουτοπίες είναι υπερβολικός για ν' ανάψουν τα αίματα - ένεκα χαβαλέ. Αν είχα όμως να δώσω 70 χιλιάρικα για ηχεία, θα κοίταζα αλλού.

αν αυτός εκεί μέσα ακούει μουσική, εγώ πετάω τον μπέρυ μου από το παράθυρο....:grandpa:
(θα σας πω πότε μην τύχει και περνάτε από κάτω...):flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φύκια για μεταξωτές κορδέλλες!

Δ. Παναγιωτίδης said:
αν αυτός εκεί μέσα ακούει μουσική, εγώ πετάω τον μπέρυ μου από το παράθυρο....:grandpa:

Ε , άμα δεν ακούει μουσική , μπορεί να βολέψει κανα ρουχαλάκι στις ντουλάπες.

Κακαλιός Στέργιος said:
Σχετικά με τις γκράντες ουτοπίες, δε νομίζω να το πήρε κανείς πέρσοναλυ, αλλά συμφωνώ ότι με 70 χήνες δε θα έπαιρνα ηχεία (μόνο)....

...θα έφτιαχνα συστηματάρα ολόκληρη και θα αγόραζα και αυτοκινητάρα.
Μπορεί και τροχόσπιτο που θέλει και η κυρά....
Θα αγόραζες κι άλλους berry?
Όσο για τα τροχόσπιτα κλπ κλπ, δεν αφορούν την κατηγορία αυτή, οπότε δεν μας νοιάζει;) :D :devil-smiley-029:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φύκια για μεταξωτές κορδέλλες!

Δ. Παναγιωτίδης said:

Δεν ξέρω τι κάνει ο Σουηδός chief, αλλά στο χώρο των φίλων μου ακούγεται πολύ και καλή μουσική, μ' έναν τρόπο που δεν έχω ακούσει αλλού, συμπεριλαμβανομένων εκθέσεων και λοιπών πανηγυριών. Και φυσικά τα ηχεία ούτε στο ένα τρίτο δεν έχουν δώσει αυτό που μπορούν, στριμωγμένα στο χώρο που παίζουν. Πάρε φόρα λοιπόν chief και πέτα τον! -bye-

Με αφορμή αυτό το νήμα, θέλω ν' αποδώσω φόρο τιμής στον πιο ενδιαφέροντα δημοσιογράφο που έχω διαβάσει να γράφει σχετικά με την αναπαραγωγή της μουσικής. Στον πολυσχιδή - μουσικό, δημοσιογράφο, τρελλαμένο οδηγό - και προσφάτως μακαρίτη, LJK Setright. Τα άρθρα του στο Hi-Fi World αποτελούσαν το σημαντικότερο λόγο για ν' αγοράζω το περιοδικό, πράγμα που σταμάτησα προοδευτικά να κάνω, μετά το θάνατό του πέρσυ από καρκίνο.

Ο Setright δεν κουραζόταν να γράφει λοιπόν πως όλα τα ηχεία είναι κακά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων Ξεχώριζε ελάχιστα και δε δίσταζε να τα χώνει και σε καταξιωμένες εταιρίες της πατρίδας του, όπως την B&W, για τα οποία είχε γράψει πως μόνο το νέο διαμαντένιο τουΐτερ ακουγόταν καλά. Ήταν εκκεντρικός αλλά φιλοσοφημένος, τελείως ξεψάρωτος με την τεχνολογία, μίλαγε πάντα με όρους μουσικής και όχι με τεχνολογική αργκό, και είχε το θάρρος της γνώμης του.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φύκια για μεταξωτές κορδέλλες!

Δεν ξέρω τι κάνει ο Σουηδός chief, αλλά στο χώρο των φίλων μου ακούγεται πολύ και καλή μουσική, μ' έναν τρόπο που δεν έχω ακούσει αλλού, συμπεριλαμβανομένων εκθέσεων και λοιπών πανηγυριών. Και φυσικά τα ηχεία ούτε στο ένα τρίτο δεν έχουν δώσει αυτό που μπορούν, στριμωγμένα στο χώρο που παίζουν. Πάρε φόρα λοιπόν chief και πέτα τον! -bye-

Με αφορμή αυτό το νήμα, θέλω ν' αποδώσω φόρο τιμής στον πιο ενδιαφέροντα δημοσιογράφο που έχω διαβάσει να γράφει σχετικά με την αναπαραγωγή της μουσικής. Στον πολυσχιδή - μουσικό, δημοσιογράφο, τρελλαμένο οδηγό - και προσφάτως μακαρίτη, LJK Setright. Τα άρθρα του στο Hi-Fi World αποτελούσαν το σημαντικότερο λόγο για ν' αγοράζω το περιοδικό, πράγμα που σταμάτησα προοδευτικά να κάνω, μετά το θάνατό του πέρσυ από καρκίνο.

Ο Setright δεν κουραζόταν να γράφει λοιπόν πως όλα τα ηχεία είναι κακά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων Ξεχώριζε ελάχιστα και δε δίσταζε να τα χώνει και σε καταξιωμένες εταιρίες της πατρίδας του, όπως την B&W, για τα οποία είχε γράψει πως μόνο το νέο διαμαντένιο τουΐτερ ακουγόταν καλά. Ήταν εκκεντρικός αλλά φιλοσοφημένος, τελείως ξεψάρωτος με την τεχνολογία, μίλαγε πάντα με όρους μουσικής και όχι με τεχνολογική αργκό, και είχε το θάρρος της γνώμης του.

...Πραγματικά κορυφή ο άνθρωπος (και ως μορφή). Διάβαζα τα άρθρα του στο CAR και ανατρίχιαζα...Άσε που τα Αγγλικά του ήταν σαν να βγήκε από την Οξφόρδη. Μπράβο για την αναφορά...

Δαμιανέ δεν με κατάλαβες.
Εννοώ ότι ο Σουηδός που έδωσε γιά το σύστημα αυτό 150000 ευρώ, αν νομίζει ότι ακούει ό,τι μπορεί και πρέπει να αποδώσει αυτό το σύστημα.

Αν έδωσε 150000 και ακούει γιά 5000 και του αρέσει με γειά του και χαρά του.

Δεν νομίζω κανένας απο εμάς να έχει μετοχές στην JM-LAB ή και στις άλλες, οπότε πατριωτικά δεν το παίρνω. Όμως με ενοχλεί αφάνταστα το ότι κάποια ομάδα, ομολογουμένως άξια απο τα κατορθώματά της, κρίνεται για το επίτευγμά της που το σχεδίαζε και το μελετούσε κάμποσο καιρό, και έφτιαξε ειδικές μονάδες, που αργότερα τις κατέβασε σε ποιό γήινα τιμολογιακά προιόντα, (το τουίτερ, τα γουφερ) και γενικότερα τις εμπειρίες της τις μετέφερε σε όλα σχεδόν τα προιόντα που παράγει, επειδή κάποιοι τα άκουσαν σε εκθέσεις. Και μάλιστα δεν αποφαίνονται ότι δεν τους άρεσαν (κατανοητό) αλλά ότι το προιόν είναι φύκι για μεταξωτές κορδέλες. Φτάνουμε δε στα εξής συμπεράσματα, ότι το audio vector, ηχείο με σαφείς τεχνικούς περιορισμούς είναι καλλίτερο απο την utopia ή to td12 κλπ. και όλα αυτά γιατι οι ναυαρχίδες δεν έπαιξαν σε κοτέτσια, και συν τοις άλλοις βγάλαμε και χαζούς αυτούς που τα αγοράζουν, ε αυτά τα πράγματα αν τα θεωρείτε λογικά να με συγχωρείτε έχω διαφορετική άποψη.

Last edited:
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ said:
Εγώ δεν είδα και κανέναν χαιεντα εδώ μέσα..........

Πολύ ικανοποιητικό αυτό. Αλλά και τί να βγει να πει ένας χαϊεντάς σε ένα τέτοιο θέμα;

Απάντηση: Re: Φύκια για μεταξωτές κορδέλλες!

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ said:
Φτάνουμε δε στα εξής συμπεράσματα, ότι το audio vector, ηχείο με σαφείς τεχνικούς περιορισμούς είναι καλλίτερο απο την utopia ή to td12 κλπ. και όλα αυτά γιατι οι ναυαρχίδες δεν έπαιξαν σε κοτέτσια, και συν τοις άλλοις βγάλαμε και χαζούς αυτούς που τα αγοράζουν, ε αυτά τα πράγματα αν τα θεωρείτε λογικά να με συγχωρείτε έχω διαφορετική άποψη.

Στο νήμα αυτό έχουν γραφεί αρκετά, ώστε η γνώμη του καθενός να διατυπώνεται λίγο ή πολύ με σαφήνεια. Σε ότι με αφορά, η μοναδική σύγκριση που έκανα για τις Ουτοπίες ήταν με ηχεία ανάλογης τιμής. Απλά για πληροφόρηση, οι αποκαλούμενες ναυαρχίδες μόνο σε κοτέτσια δεν έπαιξαν στο Λήδρα. Οι αντιπρόσωποι είχαν νοικιάσει μια από τις μεγαλύτερες αίθουσες της έκθεσης, ειδικά πρόπερσυ.

Re: Απάντηση: Re: Φύκια για μεταξωτές κορδέλλες!

Στο νήμα αυτό έχουν γραφεί αρκετά, ώστε η γνώμη του καθενός να διατυπώνεται λίγο ή πολύ με σαφήνεια. Σε ότι με αφορά, η μοναδική σύγκριση που έκανα για τις Ουτοπίες ήταν με ηχεία ανάλογης τιμής. Απλά για πληροφόρηση, οι αποκαλούμενες ναυαρχίδες μόνο σε κοτέτσια δεν έπαιξαν στο Λήδρα. Οι αντιπρόσωποι είχαν νοικιάσει μια από τις μεγαλύτερες αίθουσες της έκθεσης, ειδικά πρόπερσυ.
ωραια..λοιπον, μας γιναται απολυτως πιστευτως και κατανοητος οτι δεν γουσταρεται τα συγκεκριμενα ηχεια.η και την εν λογο εταιρεια.τοσα post για να αντικρουεται τον καθενα δεν νομιζω να αξιζει.θα παρακαλουσα να σταματησει αυτο που γινεται (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ):aktion033:,νομιζω πως τον συγκεκριμενο μηνα ολοι κατι παθαινουν και ξεφορτωνουν εδω.εχει αρχισει και γινεται και κουραστικο και βαρετο!!!!:grandpa:

triangle said:
ωραια..λοιπον, μας γιναται απολυτως πιστευτως και κατανοητος οτι δεν γουσταρεται τα συγκεκριμενα ηχεια.η και την εν λογο εταιρεια.τοσα post για να αντικρουεται τον καθενα δεν νομιζω να αξιζει.θα παρακαλουσα να σταματησει αυτο που γινεται (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ):aktion033:,νομιζω πως τον συγκεκριμενο μηνα ολοι κατι παθαινουν και ξεφορτωνουν εδω.εχει αρχισει και γινεται και κουραστικο και βαρετο!!!!:grandpa:

Είμαι σε θέση να σε διαβεβαιώσω ότι ουδείς παρακολουθεί αυτό το θέμα δια της βίας.

Costas Coyias said:
Είμαι σε θέση να σε διαβεβαιώσω ότι ουδείς παρακολουθεί αυτό το θέμα δια της βίας.
γιατι ειπα εγω το αντιθετο?????ηθελα να ηξερα δεν εχει βαρεθει κανεις αλλος η απλα δεν το λεει κανεις????αν ειναι να εχει οφελος η συζητηση να αναφερθου κιαλλες μαρκες.γινεται κουραστικο να λεγονται τα ιδια και τα ιδια.προσωπικη εκτιμηση παντα!!!!!!:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

triangle said:
γιατι ειπα εγω το αντιθετο?????ηθελα να ηξερα δεν εχει βαρεθει κανεις αλλος η απλα δεν το λεει κανεις????αν ειναι να εχει οφελος η συζητηση να αναφερθου κιαλλες μαρκες.γινεται κουραστικο να λεγονται τα ιδια και τα ιδια.προσωπικη εκτιμηση παντα!!!!!!:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Μπορείς κάλλιστα ΕΣΥ να αναφερθείς σε άλλες μάρκες, αν ξέρεις κάποιες που να εμπίπτουν στον τίτλο του θέματος.
Νομίζω ότι Δαμιανός έκανε ένα σχόλιο και αναφορά σε δύο συγκεκριμένα μηχανήματα.
Όλοι οι υπόλοιποι νομίζετε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ (άλλα βρε αδερφέ).
Δηλαδή ο τίτλος του θέματος είναι ανεδαφικός?