Gadgets, Γκατζετάκια και 小工具s :-)

Παρέλαβα προχθές ένα ωραίο γκατζετάκι, το V-TAC VT-4083 Ασύρματο Dimmer RF με Τηλεχειριστήριο για Ταινία LED με μόλις 7€

To εγκατέστησα χωρίς κατσαβίδι σε 2 λεπτά! Και με ωραίο τηλεκοντρόλ που φωτίζεται όταν πατάς κάποιο κουμπί.

View attachment 192682

Πολύ καλό χαρακτηριστικό του εν λόγω dimmer, είναι πως θυμάται το επίπεδο φωτισμού που το είχες αφήσει. Και το άλλο ωραίο είναι πως μπορείς να ανοίγεις και να κλείνεις τα φώτα από ένα κεντρικό διακόπτη χωρίς το dimmer να ενοχλείται. Δηλαδή, και την άλλη φορά που θα ανοίξεις τον γενικό (για παράδειγμα) το dimmer θυμάται που είχε μείνει και ανοίγει αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις τα φώτα από το δικό του ON-OFF
Τέτοιο χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια σε φωτισμό led στο γραφείο του σπιτιού. Με έχει βολέψει αφάνταστα για την ευκολία που παρέχει.
Τελευταία έβαλα και κρυφό φωτισμό σε ένα Mercedes mini van και επέλεξα αυτό το dimmer για on off και αυξομείωση φωτισμού στην καμπίνα.
Έβαλα και σε φίλο αλλά είχαμε ένα θέμα. Άνοιγαν τα led σε άσχετες στιγμές χωρίς να κάνει κάτι. Ακόμα και όταν ήταν κλειδωμένο το van. Είναι σε γραμμή που έχει συνέχεια ρεύμα. Πήγαινε και έβρισκε τα led αναμμένα.
Απ ότι κατάλαβα αυτό συνέβαινε γιατί είχε ξεκλείδωτη συχνότητα στο rf. Πήρα χειριστήριο από άλλο πακέτο και δούλευε ταυτόχρονα και στα δύο. Το δικό μου που έχω δουλεύει μόνο με το δικό του χειριστήριο με κανένα άλλο.
Έβαλα ένα διακόπτη on off στην είσοδο του ρεύματος πριν το dimmer και ησυχάσαμε.
Δεν λέω ότι και το δικό θα δουλεύει έτσι, απλά να έχεις το νού σου.

• Like
Reactions: nikfor
Και το δικό μου κλειδωμένο είναι. Έχει και ένα μοναδικό κωδικό τυπωμένο πίσω από το τηλεχειριστήριο Όλα κλειδωμένα θα είναι. Αλλιώς θα γινόταν μπάχαλο

Έχω και άλλα RF τηλεχειριστήρια για φώτα στο σπίτι. Τα δοκίμασα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

Θα πέσατε στην περίπτωση μάλλον.

Και το δικό μου κλειδωμένο είναι. Έχει και ένα μοναδικό κωδικό τυπωμένο πίσω από το τηλεχειριστήριο Όλα κλειδωμένα θα είναι. Αλλιώς θα γινόταν μπάχαλο

Έχω και άλλα RF τηλεχειριστήρια για φώτα στο σπίτι. Τα δοκίμασα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

Θα πέσατε στην περίπτωση μάλλον.
Αγοράσαμε 4 από διαφορετικά καταστήματα στην Λάρισα, ίδια αλλά διαφορετική μάρκα πανω το καθένα.
Και τα 4 είχαν το ίδιο θέμα.

καλησπέρα!ξέρετε αν μπορεί να συνδεθεί ασύρματο κουδούνι - κάμερα που έχω στην εξώπορτα του σπιτιού με εσωτερικό ηχείο - κουδούνι; το κουδουνάκι που έρχεται μαζί με τη κάμερα δεν επαρκεί για όλο το σπίτι.

Γεια σας παιδια.

Καμιά εμπειρία από αυτό κανεις?

[52,47€ 39% OFF]iMars J05 1500A 18000mAh Portable Car Jump Starter Powerbank Emergency Battery Booster Fireproof with LED Flashlight QC3.0 USB Port Car Electronics from Automobiles & Motorcycles on banggood

Το χάζευα κι εγώ μιας και η τιμή έπεσε αρκετά από Τσεχία.
Τα χαρακτηριστικά του είναι super και έχει αρκετές και πολύ καλές κριτικές.
Για τα αυτοκίνητα μας νομίζω ότι κάνει και με το παραπάνω.

Αντε παράγγειλε το για να μας πεις αν αξίζει για να το πάρουμε κι εμείς 😝

Το χάζευα κι εγώ μιας και η τιμή έπεσε αρκετά από Τσεχία.
Τα χαρακτηριστικά του είναι super και έχει αρκετές και πολύ καλές κριτικές.
Για τα αυτοκίνητα μας νομίζω ότι κάνει και με το παραπάνω.

Αντε παράγγειλε το για να μας πεις αν αξίζει για να το πάρουμε κι εμείς 😝
Να παρω δυο λεγε!

Εχω το απλο μοντελο . Τα imars τα θεωρουν καλα στο bangood . Ουτε εγω εχω παραπονο .
Προσφατα το χρειαστηκα παλι πριν φυγω για ταξιδι μετα απο ακινησια του αυτοκινητου και γλιτωσα την διαδικασια να ανεβαζω μπαταρια στο σπιτι να την φορτισω .

Γμτ. Μάλλον πρόλαβα και το χρησιμοποίησα από τις τελευταίες φορές.
Τώρα βγάζει "This coupon can only be used 100 times."

Δεν παίζει το κουπόνι ☹️
Αυτό BG66793 όμως παίζει και ρίχνει την τιμή στα €37,30
Το χτυπησα με 36,5 με το κουπόνακι και ένα μικρό allowance.

Ευχαριστώ θερμά για το κουπόνι και μπράβο που το βρήκατε!

Μια διασκεδαστική κατασκευούλα είναι αυτό το ρολόι DS1302 που δεν κοστίζει ούτε 5€

Έρχεται χύμα σε μια σακουλίτσα, με σαφείς οδηγίες στα ... κινέζικα (υποτίθεται πως υπάρχει και αγγλική version, αλλά δεν ανοίγει η σελίδα) :-p

cl1.jpg

Αλλά ευτυχώς, υπάρχουν αναλυτικότατα video που είναι τόσο λεπτομερή που δεν χρειάζονται τυπωμένες οδηγίες.

Υπόθεση μιας ώρας να συναρμολογηθεί και να κολληθεί το ρολογάκι. Θέλει όμως κολλητήρι με λεπτή μύτη, γιατι μερικά εξαρτήματα έχουν λεπτα ποδαράκια.

cl2.jpg

Είναι πολύ εντυπωσιακό (ρολοι - θερμόμετρο - ξυπνητήρι), έχει και φωτοκύτταρο για να ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα και usb για να συνδέσεις ένα τροφοδοτικό. Εγώ του έβαλα έναν φορέα με τρεις ΑΑΑ για να είναι φορητό. Τα mode που μπορείς να βάλεις τα ledάκια να ανάβουν ειναι πολλά και έχουν πλάκα.

Τώρα μένει να του κάνω και ένα διάφανο κουτάκι από plexiglass.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πραγματι ωραια και ενδιαφερουσα κατασκευουλα!
Με ελαχιστα χρηματα περνας ενα ευχαριστο απογευμα με την συναρμολογηση και σου μενει και το γκατζετακι!

• Like
Reactions: nikfor
Γεια σας παιδια.

Καμιά εμπειρία από αυτό κανεις?

[52,47€ 39% OFF]iMars J05 1500A 18000mAh Portable Car Jump Starter Powerbank Emergency Battery Booster Fireproof with LED Flashlight QC3.0 USB Port Car Electronics from Automobiles & Motorcycles on banggood
Μετά από έρευνα αγοράς κατέληξα στα gooloo. Βέβαια άλλη τιμή..

Ναι το θυμάμαι και είναι πραγματι εξαιρετικο, αλλά ξεφευγει πολυ απο τον προυπολογισμο μου.
Είναι να πετύχεις το στιγμή. Εμένα μου είχε βγει 92$. Τώρα βλέπω ανέβηκε η τιμή και άλλο. Βγήκε και νεότερο μοντέλο. Gooloo gt4000, το οποίο το πήρα και αυτό για το άλλο αυτοκίνητο. Βέβαια και με το 2000 ή 3000 πάλι είσαι καλυμμένος.

Kι εδώ το 1o θηριάκι Gooloo 4000A

Last edited:
Βρηκα στα συρταρια ενα γκατζετακι που ειχα παρει πριν χρονια για να φωτιζει τον χωρο εργασιας, κυριως για εργαλεια παγκου.

Μινι φωτιστικακι ναρκη με διαμετρο μολις 4 εκατοστα!! Με πολλους μαγνητες, διακοπτη και ενα λεντακι.
KVVi0nhh.jpg

Εδω ενα κοντικο πλανο

Aκομα δεν εχω βρει πως αλλαζει η μπαταρια χωρις να καταστραφει το γκατζετακι!

Δεν εχει δυνατο φως, αλλα σιγουρα βοηθαει εαν δεν υπαρχουν αλλες εναλλακτικες φωτισμου.
aHfKc62h.jpg

Δεν θυμαμαι καν απο που το ειχα αγορασει, παντως δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις -εκτος αν του αρεσουν τα gadgets :)

• Like
Reactions: vagos08 and nikfor