Game of Thrones • Season.1 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    35
Re: Game of Thrones - HBO

Για όποιον έχει διαβάσει το βιβλίο δεν νομίζω έφτασε τη μεγαλοπρέπεια του για τους υπόλοιπους προλαβαίνετε να τα διαβάσετε εως τότε που ξεκινάει η 2η σεζόν. Είναι καλύτερα

ΥΓ. Αρκεί βέβαια να μη δένεστε πολύ με τους ήρωες

Απάντηση: Game of Thrones - HBO

Καμία ταινία - από αυτές που είδα - δεν έχει τη μεγαλοπρέπεια των βιβλίων... ούτε καν ο άρχοντας....

μη με πάρετε για βέβηλο ... οι ταινίες του άρχοντα ήταν εκπληκτικές... αλλά δεν συγκρίνονται με τα βιβλία...
ευτυχώς να πω...
η μαγεία του γραπτού λόγου παραμένει αναλλοίωτη... :grinning-smiley-043

Το είδα το τελευταίο.
Σύμφωνα με αυτά που είδα, ψιλοξενερωσα.
Εύκολα το χειρότερο την σεζόν και το φιναλε αλλάζει πολλά στο ύφος της σειράς.

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ??? Πες μου οτι με κανεις πλακα :grinning-smiley-043

Η μονη σειρα που ειχε κλεισει με τετοια προσμονη για την επομενη ηταν για το " Ποιος σκοτωσε τον Τζει Αρ? " του Νταλας ......

Εδω μιλαμε οτι ......
προμηνυεται κολαση σφαγη χαμος και οδυρμος ....στον Νοτο στην Βασιλευουσα αλλα κυριως στον Βορρα εξω απο τον Τοιχο.

Μόλις είδα το τελευταίο επεισόδιο.Ερώτηση κρίσεως.Το επόμενο season είναι η άμεση συνέχεια της ίδιας ιστορίας?

Εξ´ολοκληρου ανυπερθετως....

Νόμιζα πως θα διαπραγματεύεται με άλλο σενάριο.Εάν είναι η άμεση συνέχεια, ε ρε γλέντιααα..!!

Ετοιμασου τοτε.....Το ιδιο σεναριο ειναι βεβαια......τοσον καιρο το εχτιζε λες να το αφησει ?

Ο ορισμός του rpg είναι η σειρά.Ανατρίχιασα σε κάτι σκηνές σήμερα..:grinning-smiley-043..

Ενταξει η σκηνη με τα...
....αχμμμ στο τελος δεν υπαρχει....Το περιμεναμε.. το υποψιαζομασταν αλλα οτι θα το δουμε φαντη μπαστουνι δεν το περιμεναμε.

Αναρωτιεμαι βεβαια τι θα ηταν ο γιος......

επειδή φυσικά δεν παίζει να περιμένω μέχρι του χρόνου, παράγγειλα κι ε´γω τα βιβλία από το amazon, να έχω κάτι να διαβάζω στην παραλία...

Και η σκηνη με ......
....τους ΝυχτοΦυλακες να βγαινουν εφιπποι απο το τουνελ για να αντιμετωπισουν τον εχθρο (που πατε Ωρε.....:eek:) εχει κατι απο Εξκαλιμπερ του Μπουρμαν αλλα στο αρνητικο του.
Αντι γυαλιστερες πανοπλιες εχουν μαυρες και μαυρους χιτωνες...αντι μερα μεσω ανοιξης εφορμουν νυχτα μεσα στην καρδια του χειμωνα.....
Αντι για την αναζητηση του ιερου δισκοποτηρου και της ελπιδας πανε να βρουν την απογνωση τον τρομο και τον θανατο....
Ανατριχιλα σκετη...

αυριο με το καλο θα σας πω τη γνωμη μου!!! παω για νανακια μπας κ δω τιποτα στον υπνο μου !!!

στα 720 το κατεβασα τελικα για να εχω καθαρη εικονα οταν θα το σκεφτομαι το βραδυ χιχιχιιιιιι

Ε μα πατε γυρευοντας κι εσεις....ανοιξτε το να δουμε τι θα καταλαβετε....:D

3+Dragons+Portrait.jpg

:BDGBGDB55:

Ερώτηση κρίσεως :

Ενας που εχει δει ολη την πρωτη σεζον απο τη σειρα αλλά ΔΕΝ εχει διαβασει ακομα τα βιβλια, ΤΙ ειναι καλυτερο να κανει απο αποψη ενδιαφέροντος ???

1) Να ξεκινησει να διαβαζει την ιστορια απο την αρχη ? (εφοσον ξερει στο περιπου τι θα γινει)

2) Να ξεκινησει να διαβαζει από εκεί που τελείωσε η Α´σεζόν ??? ( και απο ποιο βιβλιο και μετα δηλ ??? ) :grandpa:

Ερώτηση κρίσεως :

Ενας που εχει δει ολη την πρωτη σεζον απο τη σειρα αλλά ΔΕΝ εχει διαβασει ακομα τα βιβλια, ΤΙ ειναι καλυτερο να κανει απο αποψη ενδιαφέροντος ???

1) Να ξεκινησει να διαβαζει την ιστορια απο την αρχη ? (εφοσον ξερει στο περιπου τι θα γινει)

2) Να ξεκινησει να διαβαζει από εκεί που τελείωσε η Α´σεζόν ??? ( και απο ποιο βιβλιο και μετα δηλ ??? ) :grandpa:

Πιάσε τα βιβλία από την αρχή. Καμία σχέση με την ταινία πολύ καλύτερα. Η 1η σεζόν τελειώνει το πρώτο βιβλίο. Λογικά θα υπάρχουν άλλες δύο, γιατί αρχικά η ιστορία ήταν να βγεί σε τριλογία. Αργότερα προστέθηκαν και άλλα βιβλία αλλά δεν ξέρω αν θα έχουν την αίγλη των τριών πρώτων....

Απάντηση: Game of Thrones - HBO

Τι 10 επεισόδια και πράσινα άλογα....

Εδώ έχει "ψωμί" για 110 !!! :speechless-smiley-0:speechless-smiley-0

Στα κρύα του λουτρού μας άφησαν....

Ξεχνάτε ότι η ιστορία είναι να ολοκληρωθεί σε τρία βιβλία και όχι σε ένα....λογικό είναι το τέλος να είναι κάπως. Και το τέλος του πρώτου άρχοντα έτσι δεν ήταν?

Γιατι παραπονεθηκε κανεις ? :D

Η περιμενε κανεις να ολοκληρωθουν ολα τα μετωπα της ιστοριας σε ενα επεισοδιο ?

Κυκλοφόρησε ο Άρχοντας Extended σε Blu-Ray και επί ευκαιρίας κάθισα με τον γιο μου και τον είδαμε ξανά από την αρχή.
Παρακαλώ μην το συγκρίνετε με τον Άρχοντα γιατί......:rifle:

Last edited:

Έχοντας τελειώσει και τα τέσσερα βιβλία ήθελα να πω πως τα τρία πρώτα (Game of thrones - clash of kings - storm of swords) αποτελουν μία συνεχιζόμενη ιστορία χωρίς διακοπές και διαλείμματα.Το τέταρτο βιβλίο αποτελεί ένα είδος ανάσας μετά το κουρνιαχτό (το τρίτο βιβλίο είναι ένα λουτρό αίματος) και είναι αισθητά κατώτερο από τα προηγούμενα τρία

το μειονέκτημα πάντα σε περιπτώσεις ταινίας/σειράς είναι ότι πρέπει να περιμένεις χρόνια για να ολοκληρωθούν οι κύκλοι των επεισοδίων ή όλες οι ταινίες... ενώ τα βιβλία που προϋπαρχουν τα διαβάζεις με όποιο ρυθμό θέλεις.