Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 63 68.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 26.1%
  • Καλή

Votes: 4 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 1 1.1%

• Total voters
    92
Είδα μεγάλη κίνηση στο θέμα και είπα οτι θα έγινε κάτι σημαντικό κι εσείς μιλάτε για αναλύσεις και bitrate* :p

Λίγη δράση πάλι αλλα μας προετοιμάζει για ωραία πράγματα. Πολύ καλή η σκηνή με τον Jamie και το θηλυκό Βουνό όπως και η εξομολόγηση της μάνας Stark.

Όντως, πολύ μεγάλωσε ο Bran. Βάρυνε και η φωνή, πάει, καταστράφηκε ο ρόλος ;)

*το TS των 5GB είναι το καλύτερο απ' όλα.

Πολύ καλό το επ. Εμφανίστηκαν επιτέλους
οι Ριντ, ο μπασταρδος του Μπολτον (εδώ φαίνεται θα κάνουν ένα κολπάκι), ο Θορος,και η γιαγια των λουλουδιών. Επανεμφανίστηκαν ο σκυλος, και ο Θιον. Ολα αυτά σε ένα πολύ καλά σχεδιασμένο επεισόδιο. Σαν να πηγαίνει λίγο γρήγορα είναι σίγουρο ότι θα σπάσει το βιβλίο στα 2? Σε 2-3 επεισόδια θα έχουν γάμους μου φαίνεται

Ερωτηση: Στο τέλος του season 2 finale , ο σκύλος δεν ειχε
προτείνει στην Σάνσα να φύγουν μαζί μετά την μάχη?Δεν ειχε δειξει την συνέχεια και υπέθεσα οτι ετσί συνέβη.
Ξαφνικά ξεκινάει η τρίτη σεζον και η Σάνσα μενει στο ίδιο μέρος.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο εμένα μου φάνηκε μικρό, περίμενα να γίνει κάτι παραπάνω…

Ερωτηση: Στο τέλος του season 2 finale , ο σκύλος δεν ειχε
προτείνει στην Σάνσα να φύγουν μαζί μετά την μάχη?Δεν ειχε δειξει την συνέχεια και υπέθεσα οτι ετσί συνέβη.
Ξαφνικά ξεκινάει η τρίτη σεζον και η Σάνσα μενει στο ίδιο μέρος.

Οχι στο τελευταιο επεισοδιο οπου εχει λυθει η πολιορκια και μπαινει ο Tywin μεσα στο παλατι, της λεει ο Littlefinger οτι θα κανει τα παντα για να την παει σπιτι της και εκεινη του απανταει οτι το Kings Landing ειναι το σπιτι της..

Η συναντηση που αναφερεις ειναι στο προτελευταιο επεισοδιο.

[/SPOILER]
Οχι στο τελευταιο επεισοδιο οπου εχει λυθει η πολιορκια και μπαινει ο Tywin μεσα στο παλατι, της λεει ο Littlefinger οτι θα κανει τα παντα για να την παει σπιτι της και εκεινη του απανταει οτι το Kings Landing ειναι το σπιτι της..

Η συναντηση που αναφερεις ειναι στο προτελευταιο επεισοδιο.

Και, αν θυμάμαι καλά, η Σάνσα είχε αρνηθεί ή, τέλος πάντων, προέκυπτε σαφώς ότι είχε αρνηθεί.

προς το παρων 720.Στα σημαντικοτερα, ενα απο τα καλυτερα επεισοδια της σειρας.Οχι επιπεδου blackwater αλλα οτι πρεπει για να παρουμε τα πανω μας.

Ή το είδες live ή μένεις σε άλλο ημισφαίριο ή είσαι εντελώς άρρωστος με τη σειρά!
dwarf.gif

Την ωρα που το βλεπω εγω τα 720 ειναι τα μονα που υπαρχουν επισης εχω το πλεονεκτημα να μην χρειαζομαι υποτιτλους τα 1080ι αρχιζουν να εμφανιζονται γυρω στις 11:00 11:30.
Κανονικα την σειρα την βλεπω απογευμα αλλα αυτη τη σεζον θα την δω πρωι (τα μικρα καλα της αναρρωτικης).
Παρολα αυτα, ειμαι αρρωστος :flipout: με την σειρα για την ακριβεια, πρωτα με τα βιβλια και μετα με την σειρα.

επισης μια και αφορα το επεισοδιο

Εχει την πιο ακυρη, αστοχη ΜΑΛΑΚΙΑ μουσικη επενδυση στους τιτλους τελους. αντε και του χρονου πριονια :motz:

προς το παρων 720.Στα σημαντικοτερα, ενα απο τα καλυτερα επεισοδια της σειρας.Οχι επιπεδου blackwater αλλα οτι πρεπει για να παρουμε τα πανω μας.
Σίγουρα το ίδιο επεισόδιο είδαμε; Εγώ είδα ένα αδιάφορο επεισόδιο, με πολύ μπλα-μπλα και ουσιαστικά χωρίς εξέλιξη της ιστορίας. Για πολλές μάχες ακούμε και καμιά δεν βλέπουμε.

Εχει την πιο ακυρη, αστοχη ΜΑΛΑΚΙΑ μουσικη επενδυση στους τιτλους τελους. αντε και του χρονου πριονια :motz:
Και λίγα λες. Τι τους ήρθε και το έβαλαν;

Ακομη και στα βιβλια οι μαχες ξεπερνιουνται με δυο τρεις σελιδες στην καλυτερη.

Μεχρι στιγμης οτι μπορουσαν να σου δειξουν σε μαχες το εκαναν.Απο εξελιξη μια χαρα σου εδειξαν Daenerys, σου εδειξαν Tyrion, ακομη και theon, πηρες γευση απο Βορρα και σου εδωσαν και ενα χερι:blink:.Το οτι σου κλεβουν την στιγμη με την μουσικη χαζομαρα ειναι μια αλλη ιστορια.Το κακο του να μην αφησεις 2 δευτερα μαυρο/σιωπη να το χωνεψεις.
Αν εξαιρεσεις το κομματι του Pod αλλα ειχε γελιο σε ολα τα υπολοιπα μια χαρα.

Εντάξει, τους έδειξε αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι υπήρχε εξέλιξη στην ιστορία, το αντίθετο θα έλεγα. Στασιμότητα. Δεν είδα δηλαδή κάτι που θα με κάνει να περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο.

Η 3η σαιζόν μου φαίνεται οτι πάει πιο αργά απο την 2η.

Την έχουν σε δύο μέρη επειδή το τρίτο βιβλίο είναι τεράστιο. Ακόμα και με τον αριθμό σελίδων να το πας, είναι περίπου όσο τα δύο πρώτα μαζί.

Και εμένα αργά μου φαίνεται να πηγαίνει, μη ξεχνάμε είμαστε στο 3ο από τα 10 μόλις επεισόδια…
Έχουμε δεκαετίες μπροστά μας όπως το πάνε…
Μήπως καλύτερα να τα δω μαζεμένα σε καμία δεκαριά χρόνια ? loooool