Υπάρχουν και τα δύο σε 5 γιγα και.
αυτά είναι 1080i
Υπάρχουν και τα δύο σε 5 γιγα και.
Το συγκεκριμένο επεισόδιο εμένα μου φάνηκε μικρό, περίμενα να γίνει κάτι παραπάνω…
Ερωτηση: Στο τέλος του season 2 finale , ο σκύλος δεν ειχεΞαφνικά ξεκινάει η τρίτη σεζον και η Σάνσα μενει στο ίδιο μέρος.προτείνει στην Σάνσα να φύγουν μαζί μετά την μάχη?Δεν ειχε δειξει την συνέχεια και υπέθεσα οτι ετσί συνέβη.
Οχι στο τελευταιο επεισοδιο οπου εχει λυθει η πολιορκια και μπαινει ο Tywin μεσα στο παλατι, της λεει ο Littlefinger οτι θα κανει τα παντα για να την παει σπιτι της και εκεινη του απανταει οτι το Kings Landing ειναι το σπιτι της..
Η συναντηση που αναφερεις ειναι στο προτελευταιο επεισοδιο.
προς το παρων 720.Στα σημαντικοτερα, ενα απο τα καλυτερα επεισοδια της σειρας.Οχι επιπεδου blackwater αλλα οτι πρεπει για να παρουμε τα πανω μας.
Σίγουρα το ίδιο επεισόδιο είδαμε; Εγώ είδα ένα αδιάφορο επεισόδιο, με πολύ μπλα-μπλα και ουσιαστικά χωρίς εξέλιξη της ιστορίας. Για πολλές μάχες ακούμε και καμιά δεν βλέπουμε.προς το παρων 720.Στα σημαντικοτερα, ενα απο τα καλυτερα επεισοδια της σειρας.Οχι επιπεδου blackwater αλλα οτι πρεπει για να παρουμε τα πανω μας.
Και λίγα λες. Τι τους ήρθε και το έβαλαν;Εχει την πιο ακυρη, αστοχη ΜΑΛΑΚΙΑ μουσικη επενδυση στους τιτλους τελους. αντε και του χρονου πριονια :motz:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.