Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 63 68.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 26.1%
  • Καλή

Votes: 4 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 1 1.1%

• Total voters
    92
Εγω παιδια δεν μιλησα για τη μαγεια, μιλησα για το fantasy element γενικοτερα.
Μου τη δινει να με θεωρουν Κωτσο και να μου διαφημιζουν μια σειρα σαν fantasy
τη στιγμη που εχουν αποφασισει να εξαλειψουν αυτο το στοιχειο για να μην χασουν
το mainstream κοινο τους. Μου τη δινει καθε χρονο να εμφανιζεται κυριως στο πρωτο και το τελευταιο
επεισοδιο. Περυσι ειχαμε whitewalkers στο πρωτο και το τελευταιο επεισοδιο και τους νεκρομαντες στο
τελευταιο. Στο ενδιαμεσο ειχαμε μονο το "γιο" της κοκκινης ιερειας σε μια ολοκληρη σαιζον.
Την πρωτη σαιζον παλι τα ιδια. whitewalkers σε πρωτο και τελευταιο επεισοδιο και τη μαγισσα
στο προτελευταιο επεισοδιο που σηκωσε τον Ντρογκο. Για τους δρακους δεν μιλαω καν γιατι
το να μας τους δειχνει να ψηνουν ψαρια δεν συντεινει και πολυ στο fantasy κομματι που λεγαμε.
Ενω λοιπον η σειρα σε γενικες γραμμες μου αρεσει εχω μονιμως αυτη την αισθηση οτι με περνανε για
μ@λ@κα (εμενα και οσους ηθελαν να δουν μια σειρα fantasy) και χρησιμοποιουν αυτο το στοιχειο
τοσο ωστε να βελτιωσουν τα demographics της σειρας για να πουλησει περισσοτερο.

Καλό επεισόδιο ήταν και αυτό. Δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε όσο τα δύο προηγούμενα, είχε τα πάνω και τα κάτω του. Η σκηνή στο τέλος όμως και το τραγούδι τίτλων ήταν όλα τα λεφτά.

Ωραιο επεισόδιο.Χωρις να ειμαι σιγουρος, τους εεδειξε σχεδον ολους απο λίγο ...
Δεν με χαλάει που δεν εχει πολύ δράση.Ο "γαμος" αργεί ομως και δεν βλέπω να ερχεται σε αυτον τον κύκλο :p Damn ...

Ωραιο επεισόδιο.Χωρις να ειμαι σιγουρος, τους εεδειξε σχεδον ολους απο λίγο ...
Δεν με χαλάει που δεν εχει πολύ δράση.Ο "γαμος" αργεί ομως και δεν βλέπω να ερχεται σε αυτον τον κύκλο :p Damn ...

Μπορεί να είναι το "κλείσιμο" του κύκλου. Ιδανικό θα έλεγα

Γάμο θα έχουμε στο επόμενο, δεν ξέρω όμως ποιοι παντρεύονται.

Εμένα πάλι δεν μου άρεσε καθόλου το επεισόδιο. "Μωρό μου είμαι έγκυος", "Θα σε αγαπάω πάντα λατρεία μου" και άλλα σαλιαρίσματα. Στις σκηνές με το "βόρειο" ζευγαράκι ήταν η πρώτη φορά που πάτησα fast forward στο GoT. Σαπουνόπερα σκέτη.

Αλήθεια οι Άγριοι που ακριβώς πάνε;

Επισης ενα στοιχειο που πιστευω οτι ειναι παρα πολυ σημαντικο στη συνεχεια ειναι: το κρυφο χαρτι της Αρυα με το νομισμα του Μπρααβος σε συνδυασμο με τα χρεη του Βασιλειου προς την τραπεζα του Μπρααβος και οτι τα χρηματα τα εισπραττουν με καθε τροπο...

Πιθανώς να μην έχεις άδικο, αλλά κάτσε να τα γράψει πρώτα ο Μάρτιν και βλέπουμε! :silly:

Το επεισόδιο μου φάνηκε λίγο μάπα, έχει αρχίσει και σέρνεται το πράγμα... Α, και οι μόνες ιστορίες που εξελίχθηκαν σύμφωνα με το βιβλίο είναι αυτές του Jamie και της Dany. Κατά τα υπόλοιπα, να τρώμε τηλεοπτικό χρόνο.

Κατά τα υπόλοιπα, να τρώμε τηλεοπτικό χρόνο.

Συμφωνώ τα τρία τελευταία επεισόδια έχουν πολύ λίπος.
Οι μισές σκηνές θα μπορούσαν να διαρκούν πολύ λιγότερο.
Φαίνεται ότι το να κάνουν το δεύτερο βιβλίο δύο σεζόν, αντί να προσθέσουν δυο επεισόδια άντε τρία, δεν ήταν πολύ σοφή απόφαση.

Επειδη εχω μπερδευτει λιγο η 3η σεζον ειναι το 3ο βιβλιο η το 2ο?
Πολλα ανουσια πραγματα και σ αυτο το επισοδειο και ειδικα η σαπουνοπερα στο "βορειο" βασιλικο ζευγος...
Οκ μοιρασανε το χρονο σε ολους τους πρωταγωνιστες αλλα απο ουσια σχεδον τιποτα...
Για μενα ισως το χειροτερο επισοδειο και απ τις 3 σεζον...

Εμένα, αυτο μου κανει απο το 1ο κιόλας επεισόδιο.

Είχε πολύ μπλα-μπλά απο το 1ο αλλα είχε και ένταση. Στο χθεσινό αν εξαιρέσουμε τον Tywin, άντε και την τελευταία σκηνή, τα υπόλοιπα ήταν ανούσια.

πλακίτσα - γιατι κατα τα αλλα φοβερός ο τύπος

pQJ8peK.jpg

Πιθανώς να μην έχεις άδικο, αλλά κάτσε να τα γράψει πρώτα ο Μάρτιν και βλέπουμε! :silly:

Το επεισόδιο μου φάνηκε λίγο μάπα, έχει αρχίσει και σέρνεται το πράγμα... Α, και οι μόνες ιστορίες που εξελίχθηκαν σύμφωνα με το βιβλίο είναι αυτές του Jamie και της Dany. Κατά τα υπόλοιπα, να τρώμε τηλεοπτικό χρόνο.
Μου άρεσε πολύ που έβαλαν σκηνή από το 5ο βιβλίο λογικά θα καλύψουν αρκετά και στην επόμενη σεζον, κατά τα άλλα συμφωνώ
υπήρχε αρκετό love story τόσο στο βορρά όσο και στο Ριβεραν αλλά αν και η παρουσίαση ήταν υπερβολικά μελο λογικά είναι για να κάνει αντίθεση με όσα έρχονται. Η σκηνή με την αρκούδα ήταν καλή όπως και το τραγουδακι. Γενικά ο Τζειμι είναι από τους πληρεστερους χαρακτήρες εως τωρα (σε σχέση με τα βιβλία) και οι εμφανίσεις του με την Μπριν (που είναι ο αγαπημενος μου δευτερευων χαρακτήρας στα βιβλία μαζί με τον Σαμ) πολύ καλές. Η χειρότερη σκηνες ήταν ΙΜΗΟ ο μετριος διαλογος του γερο Λανιστερ με τον εγγονο και βέβαια το συνεχιζόμενο είμαστε σαν αδερφουλες της Σανσα με την Μαρτζ που μακάρι να οδηγήσει κάπου γιατί και μενα με κουρασε. Καλες και οι σκηνές της Ντανυ ενώ ο Μπραν η σεναριακή τρίπλα που εκαναν έχει μπερδέψει το κοσμο που δεν έχει διαβάσει τα βιβλία. Λογικά ίσως και από το επόμενο θα φανεί ποσο σημαντικά είναι όσα συμβαίνουν (δεν εννοώ τους χαζοκαυγάδες της Οσα με τα αδερφια)

Last edited:
Δεν ξέρω αν εννοεί άλλη ο φίλος NtinNton, αλλά γενικά

οι σκηνές του Theon είναι από το 5ο βιβλίο, όπου τα βασανιστήρια που υφίσταται "τώρα" στη σειρά παρουσιάζονται ως αναμνήσεις του. Από το τέλος του 2ου βιβλίου έως το 5ο, είναι αγνοούμενος στην καλύτερη, νεκρός στη... δεύτερη καλύτερη (σε σχέση με το τι τραβάει τώρα). Α, και στα βιβλία ξέρουμε ποιος είναι ο βασανιστής του, γιατί είναι από τους πιο συναρπαστικούς χαρακτήρες του Clash of Kings, που προδίδει τον Theon με πραγματικά ελεεινό τρόπο. Τέλος, τη χειρότερη εντύπωση μου έκανε πως ο Alfie Allen έχει... πάρει κιλά, ενώ ο ρόλος του απαιτούσε αδυνάτισμα. Θρεφτάρι κανονικό! :tdown:

Ναι ακριβώς επειδή γενικά στο 2ο βιβλίο
γινεται αναφορά για το ποσο σαδιστής είναι ο βασανιστής του Θιον και περιγράφονται διαφορα από τα αγαπημένα του βασανιστήρια είχα εως τώρα την εντύπωση ότι κλείνουν μόνο το σεναριακό αλμα που είχαν κάνει πέρυσι ωστε να γνωρίσουμε τον χαρακτήρα. Στο χθεσινό φάνηκε ότι βάζουν καθαρά τα κομμάτια που αφορούν τα βασανιστήρια από το 5ο βιβλίο πραγμα που μου αρέσει και ταιριαζει

Ευτυχως εχω κατεβασει στο κινητο ενα application του IGN οπου λεει ποιες ειναι οι διαφορες της σειρας σε καθε επεισοδιο απ του βιβλιου και τι εχει προστεθει σαν extra scenes στη σειρα και πιστευω οτι με κατατοπιζει περισσοτερο στον κοσμο του GoT...