Game of Thrones • Season 4 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 73.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 12 16.0%
  • Καλή

Votes: 7 9.3%
  • Μέτρια

Votes: 1 1.3%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    75
Εγώ πάντως βαρέθηκα την ζωή μου. Σε fast forward το είδα. Άμα αυτό ήταν πανηγύρι για βασιλικό γάμο. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά, αλλά έως τώρα είναι για κλάματα. Ακόμα και στο φινάλε είπα, who cares anymore.

Η καλύτερη απώλεια στο GOT. Την χάρηκα όσο δεν πήγαινε :D καιρός ήταν με το νιάναρο
Πάντως για να είμαστε δίκαιοι καταπληκτικός ο μικρός στο παίξιμο του. Από καλό παιδάκι στο batman σε second best villain ever.......πίσω πάντα από "I am your father Luke" Darth Vader ;)

Εγώ πάντως βαρέθηκα την ζωή μου. Σε fast forward το είδα. Άμα αυτό ήταν πανηγύρι για βασιλικό γάμο. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά, αλλά έως τώρα είναι για κλάματα. Ακόμα και στο φινάλε είπα, who cares anymore.

You speak the truth, my lord!

Γιατί δεν έκαναν το γλέντι σε μια σκοτεινή αίθουσα υπο το φως των πυρσών; Θα μπορούσαν να βάλουν κάμποσους CGI καλεσμένους στα σκοτάδια, όχι αυτό το οικογενειακό τραπέζι που είδαμε τώρα.

Ο Coldhands τι απέγινε ρε παιδιά; Τον έφαγε ο Hodor; Το μόνο ενδιαφέρον του επεισοδίου ήταν το όραμα του μικρού.

Μαύρο χάλι οι τελευταίες σκηνές, χωρίς ρυθμό, χωρίς τίποτα.

Α, έτσι και ξανα ακούσω για αγάπες και λουλούδια σε αυτή τη σειρά, την σταματάω!

Η καλύτερη απώλεια στο GOT. Την χάρηκα όσο δεν πήγαινε :D καιρός ήταν με το νιάναρο
Πάντως για να είμαστε δίκαιοι καταπληκτικός ο μικρός στο παίξιμο του. Από καλό παιδάκι στο batman σε second best villain ever.......πίσω πάντα από "I am your father Luke" Darth Vader ;)

Sorry αλλά θα διαφωνήσω. Το να θέλεις να ψοφήσει ένας χαρακτήρας γιατί είναι εκνευριστικός, εριστικός και του έρχονται όλα δεξιά γιατί γεννήθηκε σε καλή μεριά, δεν τον κάνει second best villain ever. Αν μη τι άλλο, είναι ιεροσυλία να λέμε κάτι τέτοιο όταν υπάρχουν από Hanibbal μέχρι τον Max Cady (De Niro, cape fear), ακόμα και ο Joaquin στο ρόλο του μαλακοαυτοκράτορα στο Gladiator.
Σαν ηθοποιός μπορεί να είναι καλός, σαν χαρακτήρας είναι απλά ένα μαλακισμένο.

You speak the truth, my lord!

Γιατί δεν έκαναν το γλέντι σε μια σκοτεινή αίθουσα υπο το φως των πυρσών; Θα μπορούσαν να βάλουν κάμποσους CGI καλεσμένους στα σκοτάδια, όχι αυτό το οικογενειακό τραπέζι που είδαμε τώρα.

Ο Coldhands τι απέγινε ρε παιδιά; Τον έφαγε ο Hodor; Το μόνο ενδιαφέρον του επεισοδίου ήταν το όραμα του μικρού.

Μαύρο χάλι οι τελευταίες σκηνές, χωρίς ρυθμό, χωρίς τίποτα.

Α, έτσι και ξανα ακούσω για αγάπες και λουλούδια σε αυτή τη σειρά, την σταματάω!

You are a whore, go away!!!!

Αν παραπονιέστε για αγάπες και έρωτες στο χθεσινό μην προσπαθήσετε να δείτε άλλο, από εδώ και πέρα love hurts θα είναι η σεζόν. Ασε που ο συγκεκριμένος έρωτας θα σημαδέψει την σεζόν. Κατά τα άλλα
για να τα χωρέσουν όλα σε ένα επεισόδιο το πήγαν λίγο γρήγορα κανονικά έπρεπε να κρατήσει λίγο παραπάνω η σκηνή του θανάτου. Το κιτς και η βαρεμάρα ήταν χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου γάμου. Οι κόντρες kingslayer-ξανθό λουλούδι και Σερσευ-Briene όλα τα λεφτά. Οπως και το η αναπαράσταση τι έχει πάθει ο Theon
O coldhands έπρεπε να εμφανιστεί πέρυσι όταν πέρασαν το τείχος προφανώς θα εμφανιστεί αργότερα με κάποιο άλλο τρόπο. Ο Μπράν είναι γενικά "παραμελημένος" σαν χαρακτήρας

Καλά, την Briene και τις βόλτες που κάνει στην πόλη σαν να μην τρέχει τίποτα, δεν τη σχολιάζω.
στο βιβλίο είναι φυλακισμένη και στη σειρά πάει στο γαμήλιο γλέντι σαν παλιά φίλη της οικογενείας...

Μια σκηνή που ήθελα πολύ να τη δω (την επιστροφή του Jamie στο ναό μετά το γάμο) μου τη χάλασαν φέρνοντας τον πίσω πολύ νωρίτερα.

Ο Coldhands έπρεπε να είχε εμφανιστεί με τη "συνοδεία" του πριν ακόμα βρει ο Sam τον Bran, άλλη μια εντυπωσιακή σκηνή χαμένη.

Ο γάμος στο βιβλίο δεν μου έβγαζε κιτς και βαρεμάρα, έβγαζε σαπίλα και μίσος. Ούτε το ένα είδα, ούτε το άλλο.

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 4 {Προσοχή Spoilers}

Ρε παιδιά, έλεος με τα spoilers! Δεν έχουμε διαβάσει όλοι τα βιβλία...:tdown:

..

Εμενα πάντως το δεύτερο επεισόδιο μου το κατέστρεψαν τα spoilers αυτού του thread. :tdown:
Αναγκαστικά, αφαιρώ την παρακολούθηση του..

Κρίμα...Ποιον θα χουμε τώρα να μισούμε, ποιον θα χουμε να κάνει τις τελείως ανοητοπαρανοϊκές καφρίλες;

Τεραστια η διαφορα των βιβλιων με τη σειρα κατι βεβαια που ειναι και λογικο αλλα καποια πραγματα επρεπε να παρουσιαζονται οπως στο βιβλιο...
Θα συμφωνησω απολυτα με τα λεγομενα των NtinNton και Kostas_Y...

Εμενα πάντως το δεύτερο επεισόδιο μου το κατέστρεψαν τα spoilers αυτού του thread. :tdown:

έχω σταματήσει να μπαίνω από καιρό γιατί πραγματικά έχει παραγίνει το κακό με τα spoilers.

Ο γάμος στο βιβλίο δεν μου έβγαζε κιτς και βαρεμάρα, έβγαζε σαπίλα και μίσος. Ούτε το ένα είδα, ούτε το άλλο.

Θα συμφωνήσω για το "κιτς και βαρεμάρα", αυτό μου "έβγαλε " εμένα .
"Έσωσε " το επεισόδιο , η τελευταία σκηνή .

Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 4 {Προσοχή Spoilers}

Έχεις δίκιο ότι γράφονται πολλά χωρίς σπόιλερς. Επίσης νομίζω ότι είναι πολύ χειρότερο μέσα στα σπόιλερς να υπάρχουν σπόιλερς από βιβλία. Το thread είναι για την τηλεοπτική σειρά στην κατηγορία TV και στα σπόιλερς νομίζω ότι πρέπει να αναγράφονται γι'αυτή. Μπόρει να ανοιχτεί άλλο thread για τα βιβλία και να συζητάνε εκεί όσοι θέλουν ή τουλάχιστον πάνω από το σπόιλερ γράψτε οτί είναι από το βιβλίο.

Εγω μπαίνω μόνο αφού δω το επεισόδιο της εβδομάδας :p

Θα συμφωνήσω για το "κιτς και βαρεμάρα", αυτό μου "έβγαλε " εμένα .
"Έσωσε " το επεισόδιο , η τελευταία σκηνή .
Δεν τα έχω πολύ φρέσκα τα βιβλία αλλα σαν να θυμάμαι οτι οι μισοί καλεσμένοι ήθελαν να φάνε τους άλλους μισούς και όλοι μαζί τους Lannister :p

Πάντως άμα έχεις πεθερά.... να έχεις, δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, εκτίμησή κάνω λόγω... θέσης στο τραπέζι .
Σίγουρα δεν τα έχεις διαβάσει; ;)