pontios
Μέλος Σωματείου
Εγώ πάντως βαρέθηκα την ζωή μου. Σε fast forward το είδα. Άμα αυτό ήταν πανηγύρι για βασιλικό γάμο. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά, αλλά έως τώρα είναι για κλάματα. Ακόμα και στο φινάλε είπα, who cares anymore.
Εγώ πάντως βαρέθηκα την ζωή μου. Σε fast forward το είδα. Άμα αυτό ήταν πανηγύρι για βασιλικό γάμο. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά, αλλά έως τώρα είναι για κλάματα. Ακόμα και στο φινάλε είπα, who cares anymore.
Η καλύτερη απώλεια στο GOT. Την χάρηκα όσο δεν πήγαινεκαιρός ήταν με το νιάναρο
Πάντως για να είμαστε δίκαιοι καταπληκτικός ο μικρός στο παίξιμο του. Από καλό παιδάκι στο batman σε second best villain ever.......πίσω πάντα από "I am your father Luke" Darth Vader![]()
You speak the truth, my lord!
Γιατί δεν έκαναν το γλέντι σε μια σκοτεινή αίθουσα υπο το φως των πυρσών; Θα μπορούσαν να βάλουν κάμποσους CGI καλεσμένους στα σκοτάδια, όχι αυτό το οικογενειακό τραπέζι που είδαμε τώρα.
Ο Coldhands τι απέγινε ρε παιδιά; Τον έφαγε ο Hodor; Το μόνο ενδιαφέρον του επεισοδίου ήταν το όραμα του μικρού.
Μαύρο χάλι οι τελευταίες σκηνές, χωρίς ρυθμό, χωρίς τίποτα.
Α, έτσι και ξανα ακούσω για αγάπες και λουλούδια σε αυτή τη σειρά, την σταματάω!
συμφωνωΣαν ηθοποιός μπορεί να είναι καλός, σαν χαρακτήρας είναι απλά ένα μαλακισμένο.
Ρε παιδιά, έλεος με τα spoilers! Δεν έχουμε διαβάσει όλοι τα βιβλία...:tdown:
..
Εμενα πάντως το δεύτερο επεισόδιο μου το κατέστρεψαν τα spoilers αυτού του thread. :tdown:
Αναγκαστικά, αφαιρώ την παρακολούθηση του..
Ο γάμος στο βιβλίο δεν μου έβγαζε κιτς και βαρεμάρα, έβγαζε σαπίλα και μίσος. Ούτε το ένα είδα, ούτε το άλλο.
Εμενα πάντως το δεύτερο επεισόδιο μου το κατέστρεψαν τα spoilers αυτού του thread. :tdown:
Εγω μπαίνω μόνο αφού δω το επεισόδιο της εβδομάδαςΕμενα πάντως το δεύτερο επεισόδιο μου το κατέστρεψαν τα spoilers αυτού του thread. :tdown:
Δεν τα έχω πολύ φρέσκα τα βιβλία αλλα σαν να θυμάμαι οτι οι μισοί καλεσμένοι ήθελαν να φάνε τους άλλους μισούς και όλοι μαζί τους LannisterΘα συμφωνήσω για το "κιτς και βαρεμάρα", αυτό μου "έβγαλε " εμένα .
"Έσωσε " το επεισόδιο , η τελευταία σκηνή .
Σίγουρα δεν τα έχεις διαβάσει;Πάντως άμα έχεις πεθερά.... να έχεις, δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, εκτίμησή κάνω λόγω... θέσης στο τραπέζι .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.