Game of Thrones • Season 6 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 50 76.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 7 10.8%
  • Καλή

Votes: 4 6.2%
  • Μέτρια

Votes: 4 6.2%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    65
Ρε τον John
Είτε Stark είτε Targaryen μπάσταρδος θα είναι το έχει η μοίρα του. Βρε λέτε να έχουμε γάμο με την θεία μιας και παντρευόντουσαν μεταξύ τους αυτοί.

Ρε τον John
Είτε Stark είτε Targaryen μπάσταρδος θα είναι το έχει η μοίρα του. Βρε λέτε να έχουμε γάμο με την θεία μιας και παντρευόντουσαν μεταξύ τους αυτοί.

Αν ο πατέρας του είχε προλάβει να παντρευτεί, μόνο μπασταρδος δεν είναι.
Ο Μπραν μπορεί μόνο να το δει.

Για να ρωτήσω βρε παιδιά...

Γιατί να μην είναι παιδί του Robert Baratheon o Jon Snow?
Η Lyanna Stark απήχθη από τον Targaryen.
Δεν σημαίνει ότι δεν ήταν ήδη έγκυος.
Μήπως αυτό ήταν το μυστικό?
Και έτσι δεν θα υπάρχει και πρόβλημα για ένωση Jon και Daenerys

Για να ρωτήσω βρε παιδιά...

Γιατί να μην είναι παιδί του Robert Baratheon o Jon Snow?
Η Lyanna Stark απήχθη από τον Targaryen.
Δεν σημαίνει ότι δεν ήταν ήδη έγκυος.
Μήπως αυτό ήταν το μυστικό?
Και έτσι δεν θα υπάρχει και πρόβλημα για ένωση Jon και Daenerys

Γιατι τοτε να βαλει τον Νεντ να υποσχεθει να μην μαθει ο Ρομπερτ για αυτο , γιατι ξερει τι θα κανει αν το μαθει; (προφανως κατι κακο..)

Γιατι τοτε να βαλει τον Νεντ να υποσχεθει να μην μαθει ο Ρομπερτ για αυτο , γιατι ξερει τι θα κανει αν το μαθει; (προφανως κατι κακο..)

Μήπως φοβόταν ότι θα πάθαινε κάποιο κακό ο Ρομπερτ? ή το παιδί?

Μην είχε ήδη προκύψει το προξενιό Robert - Cercei?

Οπότε θα κινδύνευε το παιδί?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γιατί...
τι σκατά μυστικό ήταν αυτό που είπε στον αδερφό της?
Ότι την πήδηξε ο απαγωγέας της? Σιγά!
Αυτό θα υποθέτονταν από όλους.

[FONT=&quot]Το 10ο επεισόδιο είχε τεράστιες συγκινήσεις στην αρχή και στο τέλος του , κ[/FONT][FONT=&quot]άπου ενδιάμεσα "κατέβασε λίγο τις στροφές του ".[/FONT]
[FONT=&quot]Μας τελείωσε ο [/FONT][FONT=&quot]Σπουργίτης και τα [/FONT][FONT=&quot]σπουργιτάκια του , κάπου άρχισαν να γίνονται βαρετοί , πάρα πολύ αντιπαθητικοί , δεν ξέρω ...μας τελείωσαν πάντως με ένα τρόπο που μόνο στο GOT θα μπορούσες να δεις .[/FONT]

Μήπως φοβόταν ότι θα πάθαινε κάποιο κακό ο Ρομπερτ? ή το παιδί?

Μην είχε ήδη προκύψει το προξενιό Robert - Cercei?

Οπότε θα κινδύνευε το παιδί?

Γιατί...
τι σκατά μυστικό ήταν αυτό που είπε στον αδερφό της?
Ότι την πήδηξε ο απαγωγέας της? Σιγά!
Αυτό θα υποθέτονταν από όλους.

Συνάδελφε νομίζω οτι ειναι απολύτως ξεκάθαρο πλέον ...

Πλεον ολα και ολοι εχουν πάρει τον δρόμο τους.Ολα ειναι ξεκάθαρα ...

Εγω ευτυχησα να δω τα δυο τελευταια επεισοδια μαζι χτες λογω απουσιας.

Θεικο φιναλε δεν περιμενα περα απο την μαχη των μπασταρδων τοσα ξεκαθαρισματα.

Ελληνικη καθαρση για τον Μπολτον να γουσταρει το κοινο.

Ξεκαθαρισμα των βρωμερων αφενταδων με τον πιο εμφατικο τροπο.

Συμμαχια της Νταινερις με την νταλικερισα και αποβαση στο Κινγκς Λαντινγκ(?) να τελειωνουμε με την Σερσι για αρχη......

Eξολοθρευση των Ταιρελ πλην της πανουργας γιαγιας που θα βαδισει εναντιον των Λανιστερ με τα "κοριτσια"

Εξολοθρευση των Λανιστερ γονων μεχρι τελευταιου και εγκαθιδρυση της Evil Queen στον σιδηρουν θρονο για λιγο ομως μιας και ερχεται η νομιμη διαδοχος (θα πεσει πολυ γελιο οταν βρεθει αντιμετωπος ο νανος με τα αδερφια του αν και απο το τελευταιο πλανο του kingslayer να κοιταζει την αδερφη του μου φαινεται οτι του μπαινουν ιδεες παλι.......παρολη την αγαπη τους.)

Ολοκληρωση της συμμαχιας του Βορρα υπο τον Σνοου για να ειναι το πρωτο κυμα αντιμετωπισης των WW.

Εξολοθρευση των Φρευ απο την Αρυα που αρχισε να βγαζει την εκπαιδευση της .

Επαληθευση της Ταργκαρυεν καταγωγης του Σνοου που τον βλεπω και αυτον να καβαλαει δρακο....(μονο ο Μπραν ξερει για αυτο αλλα προβλεπω να το καταλαβαινουν και οι υπολοιποι οταν φαει καμια μπαλα φωτιας ο Σνοου ή τον γλυψει κανας δρακος λολ)

Μειναμε μονο με ελαχιστα ερωτηματικα.....δεδομενου οτι εφτασε ο χειμωνας επιτελους.

Που εχουν φτασει οι WW ?

Το καινουργιο δεντρο που εφερε ο θειος του τον Μπραν θα ειναι απροσβλητο απο τους WW ή το σημαδι που του αφησε ο αρχηγος τους ακομα σπαει τα μαγια και τον εντοπιζουν ?

Πως στα κομματια ο θειος συνεχιζει να ειναι με τους ζωντανους οντας πεθαμενος ? με ποιανου ξορκι ?

Ο Σκυλος θα ενωθει με ποιους ?

Η Κοκκινη μαγισσα θα κανει teamup μαζι του να τον ετοιμασει εναντιον του αδερφου του που επιτελους ψιλοειδαμε ?

Πως στα κομματια ο θειος συνεχιζει να ειναι με τους ζωντανους οντας πεθαμενος ? με ποιανου ξορκι ? Ο Σκυλος θα ενωθει με ποιους ?

Τα παιδιά του δάσους των σώσανε. Τώρα που ανέφερες το σκύλο ο Ghost που στο καλό είναι ?

Εγω ευτυχησα να δω τα δυο τελευταια επεισοδια μαζι χτες λογω απουσιας.

Θεικο φιναλε δεν περιμενα περα απο την μαχη των μπασταρδων τοσα ξεκαθαρισματα.

Ελληνικη καθαρση για τον Μπολτον να γουσταρει το κοινο.

Ξεκαθαρισμα των βρωμερων αφενταδων με τον πιο εμφατικο τροπο.

Συμμαχια της Νταινερις με την νταλικερισα και αποβαση στο Κινγκς Λαντινγκ(?) να τελειωνουμε με την Σερσι για αρχη......

Eξολοθρευση των Ταιρελ πλην της πανουργας γιαγιας που θα βαδισει εναντιον των Λανιστερ με τα "κοριτσια"

Εξολοθρευση των Λανιστερ γονων μεχρι τελευταιου και εγκαθιδρυση της Evil Queen στον σιδηρουν θρονο για λιγο ομως μιας και ερχεται η νομιμη διαδοχος (θα πεσει πολυ γελιο οταν βρεθει αντιμετωπος ο νανος με τα αδερφια του αν και απο το τελευταιο πλανο του kingslayer να κοιταζει την αδερφη του μου φαινεται οτι του μπαινουν ιδεες παλι.......παρολη την αγαπη τους.)

Ολοκληρωση της συμμαχιας του Βορρα υπο τον Σνοου για να ειναι το πρωτο κυμα αντιμετωπισης των WW.

Εξολοθρευση των Φρευ απο την Αρυα που αρχισε να βγαζει την εκπαιδευση της .

Επαληθευση της Ταργκαρυεν καταγωγης του Σνοου που τον βλεπω και αυτον να καβαλαει δρακο....(μονο ο Μπραν ξερει για αυτο αλλα προβλεπω να το καταλαβαινουν και οι υπολοιποι οταν φαει καμια μπαλα φωτιας ο Σνοου ή τον γλυψει κανας δρακος λολ)

Μειναμε μονο με ελαχιστα ερωτηματικα.....δεδομενου οτι εφτασε ο χειμωνας επιτελους.

Που εχουν φτασει οι WW ?

Το καινουργιο δεντρο που εφερε ο θειος του τον Μπραν θα ειναι απροσβλητο απο τους WW ή το σημαδι που του αφησε ο αρχηγος τους ακομα σπαει τα μαγια και τον εντοπιζουν ?

Πως στα κομματια ο θειος συνεχιζει να ειναι με τους ζωντανους οντας πεθαμενος ? με ποιανου ξορκι ?

Ο Σκυλος θα ενωθει με ποιους ?

Η Κοκκινη μαγισσα θα κανει teamup μαζι του να τον ετοιμασει εναντιον του αδερφου του που επιτελους ψιλοειδαμε ?

Μη ξεχνάτε τον χοντρουλη που πλέον θα γίνει μειστερ ...
Κάπου θα φανεί ( πολύ ) χρήσιμος ,οι γνώσεις του μαζί με το σπαθί του.

ΠΑΡΑ πολύ καλό. Bravo τους.

Και φυσικά, black is the new white! Ακόμα και η δράκαινα έβαλε τα μαύρα ρούχα της.

Εξαιρετικό επεισόδιο!

Θα σταθώ στη μουσική για αρχή
Από την καλύτερα παιγμένη μουσική που έχουμε ακούσει ως τώρα στην σειρά – και σημεία συγχρονισμένα σαν όπερα
Ο Ramin έχει πάρει πολλές ιδέες από Philip Glass και Arbo Part
Κάποιες στιγμές με τσέλο πριν την έκρηξη του πύργου ήταν σαν να ακούγαμε koyaanisqatsi
Ενώ κατά την ενθρόνιση θύμισε Akhnaten

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 6 {Προσοχή Spoilers}

Εξαιρετικό επεισόδιο!

Θα σταθώ στη μουσική για αρχή
Από την καλύτερα παιγμένη μουσική που έχουμε ακούσει ως τώρα στην σειρά – και σημεία συγχρονισμένα σαν όπερα
Ο Ramin έχει πάρει πολλές ιδέες από Philip Glass και Arbo Part
Κάποιες στιγμές με τσέλο πριν την έκρηξη του πύργου ήταν σαν να ακούγαμε koyaanisqatsi
Ενώ κατά την ενθρόνιση θύμισε Akhnaten
Όλα τα λεφτά η μουσική επένδυση...μπορώ να πω ότι ίσως να έκλεψε και λίγο τις εντυπώσεις απ' όλα τα υπόλοιπα κάποια στιγμή....κορυφαία..!

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να πω και γω με την σειρά μου ότι για μένα το τελευταίο επεισόδιο ήταν το καλύτερο όλης της σειράς μαζί με τον ματωμένο γάμο , όχι τόσο για την ανατροπή ή την δράση αλλά για την εξέλιξη της ιστορίας , την σκηνοθεσία , την μουσική, είχε λιγο από το cinema magic που για μένα μόνο ο spielberg και ο κάμερον μπορούν να αποδώσουν...ξέρω είμαι υπερβολικός αλλά είμαι ενθουσιασμένος από χθές που το είδα...ενδιαφέρον θα έχει και ο Σαμ την επόμενη σεζόν...

Και σκηνοθετικα......ηταν υπεροχο το 10ο επεισοδιο.

Μονο και μονο το πλανο καπελο στην αρχη της εισοδου στην αιθουσα της δικης....

Να πω και γω με την σειρά μου ότι για μένα το τελευταίο επεισόδιο ήταν το καλύτερο όλης της σειράς μαζί με τον ματωμένο γάμο , όχι τόσο για την ανατροπή ή την δράση αλλά για την εξέλιξη της ιστορίας , την σκηνοθεσία , την μουσική, είχε λιγο από το cinema magic που για μένα μόνο ο spielberg και ο κάμερον μπορούν να αποδώσουν...ξέρω είμαι υπερβολικός αλλά είμαι ενθουσιασμένος από χθές που το είδα...ενδιαφέρον θα έχει και ο Σαμ την επόμενη σεζόν...

Δεν εισαι υπερβολικος. Ετσι ειναι. Συν οτι σε αυτην την ιστορια ολα τα παντα ειναι μεσα !

Καταπληκτικο επεισοδιο...
Το μονο που δεν περιμενα να δω (τα υπολοιπα λιγο πολυ τα ξεραμε) ηταν

την Αρυα να σκοτωνει τον Φρευ και να αρχισει να διαγραφει ονοματα απ τη λιστα της

και την Λυαννα Μορμοντ να ξεμπροστιαζει τους αλλους αρχοντες του Βορρα και να ανακηρυσσει τον Tζον (ανεπισημα Ταργκαρυεν) Αρχοντα του Βορρα

Επειδη η σειρα ειναι σειρα να ξερετε πως το Κορακι με τα Τρια Ματια που πεθανε ειχε κι αυτο ενα σπαθι απο βαλυριανο ατσαλι, το Dark Sister ο Μπραν ομως δεν το εχει στη σειρα, το αναφερω για το βαλυριανο ατσαλι σκοτωνει WW...

Το κοριτσάκι που παίζει λυαννα μορμοντ θα γίνει σπουδαία ηθοποιός...

Ο σκηνοθέτης των δύο τελευταίων επεισοδίων είναι ο sapochik, και αυτό φαίνεται παντού. Ελπίζω να είναι ο ίδιος σκηνοθέτης και στην επόμενη σεζόν Γιατί είναι κλάσεις ανώτερος από τους άλλους..μεταμόρφωσε τα τελευταία επεισόδια σε κινηματογραφικά έργα....

Last edited:
Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 6 {Προσοχή Spoilers}

Ο σκηνοθέτης των δύο τελευταίων επεισοδίων είναι ο sapochik, και αυτό φαίνεται παντού. Ελπίζω να είναι ο ίδιος σκηνοθέτης και στην επόμενη σεζόν Γιατί είναι κλάσεις ανώτερος από τον άλλο...μεταμόρφωσε τα τελευταία επεισόδια σε κινηματογραφικά έργα....

Οντως.

Και η σκηνη της μαχης των μπασταρδων ειχε μια αρρωστεια που ειχα να δω απο τον στρατιωτη Ραιαν.