Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 79.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.0%
  • Καλή

Votes: 3 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    69
Την είχα πατήσει και εγώ..
Μετά έκανα κάτι χρόνια να ξαναδώ σειρά.. όταν άρχισα πλέον να γράφω εδώ! :cool:

Αν και εκεί φαινόταν πριν το τέλος ότι έχει ξεφύγει το πράγμα..

Εδώ όμως προχωράμε ΓΕΡΑ!! ;)

Btw βλέπω ότι το φινάλε του Lost έχει 8.2 ..
Αρκετοί τρελαμένοι υπάρχουν! :p

Κρατά μικρό καλάθι.. Καταρχήν η πρώτη σεζόν του lost είναι αξεπέραστη και Μακραν από κάθε άλλη σειρά για να λέμε την αλήθεια μεχρι 4η σεζόν κορυφή ever

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παιδιά με το Lost εγώ έπαθα απίστευτο κόλλημα. Δεν υπήρχε ξένο φόρουμ που δεν ήμουν μέσα. Το πρόβλημα ήταν ότι από την αρχή οι παραγωγοί έλεγαν ψέματα στον κόσμο ότι όλα έχουν λογική εξήγηση, δεν υπάρχει κάτι υπερφυσικό, δεν είναι νεκροί κλπ .. Ο κόσμος έπαθε υστερία γιατί ήθελε απαντήσεις. και κάθε επεισόδιο δημιουργούσαν νέα ερωτήματα που στο τέλος αδυνατούσαν να τα απαντήσουν με λογική και μας παρουσίασαν ένα τέλος που ούτε οι ίδιοι δεν κατάλαβαν τι ήταν..

Ερωτηση. Και οι τρεις δρακοι ειναι αρσενικοι; Περα απο τον κατεψυγμενο που ειναι αθανατος, οι αλλοι δυο ειναι οι τελευταιοι του ειδους; Τερμα τα δρακακια μετα απο αυτους;

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Σιγα τα ωα.
Αν θέλαμε ρεαλισμό θα τρέχαμε να κρυφτούμε απο αληθινούς δράκους :p
Μια χαρά το πάνε. Λογικό ειναι να υπάρχει μια αδεια σε περιπτώσεις που κολλάνε.

Αυτή είναι η διαφορά του φανταστικού στοιχείου απο το παράλογο. Δράκοι, ζόμπις, αθάνατοι, κλπ, είναι φανταστικά στοιχεία που τα επιβάλει ο συγγραφέας και τα δεχόμαστε apriori και ασυζητητί σαν δεδομένα απαραίτητα για την ιστορία. Αν χάσει τις φτερούγες του όμως ο δράκος, θα πρέπει να πέσει - αν συνεχίσει να πετάει θα είναι παράλογο, (και δεν θα είναι δράκος αλλά πύραυλος)... :) Στην ιστορία μας, η Ντενέρυς φυσικά και μπορεί να έρθει να τους σώσει καβάλα σε δράκο - αλλά να πάει ο Gendry απο το βραχάκι μέχρι το Wall, να στείλουν κοράκι στην Ντενέρυς, κι αυτή να καταφθάσει με τους δράκους σε 1-1.5 ώρα είναι παράλογο. Αυτό εννοώ.
Μπορούσαν να το χειριστούν αλλιώς... πχ. οτι βράδιασε και κάποια στιγμή ξημέρωσε (οτι εννοούν αυτοί ξημέρωμα) και στο μεσοδιάστημα να δείξουν την προσπάθεια του Gendry να φτάσει γρήγορα, τα διλήματα και τον διάλογο της Ντενέρυς με τον κοντό, κανα μουράτο διάλογο μεταξύ των αποκλεισμένων στον βράχο, μια δικαιολογία γιατί αργεί να παγώσει το νερό κλπ... Και με την αυγούλα, να καταφτάσει το ιππικό...Δέκα λεπτά υπόθεση - και τον δράκο θα τον έβγαζαν απο το νερό στο επόμενο επεισόδιο...

Last edited:

Αυτή είναι η διαφορά του φανταστικού στοιχείου απο το παράλογο. Δράκοι, ζόμπις, αθάνατοι, κλπ, είναι φανταστικά στοιχεία που τα επιβάλει ο συγγραφέας και τα δεχόμαστε apriori και ασυζητητί σαν δεδομένα απαραίτητα για την ιστορία. Αν χάσει τις φτερούγες του όμως ο δράκος, θα πρέπει να πέσει - αν συνεχίσει να πετάει θα είναι παράλογο, (και δεν θα είναι δράκος αλλά πύραυλος)... :) Στην ιστορία μας, η Ντενέρυς φυσικά και μπορεί να έρθει να τους σώσει καβάλα σε δράκο - αλλά να πάει ο Gendry απο το βραχάκι μέχρι το Wall, να στείλουν κοράκι στην Ντενέρυς, κι αυτή να καταφθάσει με τους δράκους σε 1-1.5 ώρα είναι παράλογο. Αυτό εννοώ.
Μπορούσαν να το χειριστούν αλλιώς... πχ. οτι βράδιασε και κάποια στιγμή ξημέρωσε (οτι εννοούν αυτοί ξημέρωμα) και στο μεσοδιάστημα να δείξουν την προσπάθεια του Gendry να φτάσει γρήγορα, τα διλήματα και τον διάλογο της Ντενέρυς με τον κοντό, κανα μουράτο διάλογο μεταξύ των αποκλεισμένων στον βράχο, μια δικαιολογία γιατί αργεί να παγώσει το νερό κλπ... Και με την αυγούλα, να καταφτάσει το ιππικό...Δέκα λεπτά υπόθεση - και τον δράκο θα τον έβγαζαν απο το νερό στο επόμενο επεισόδιο...
O Gendry θα πρέπει να ήταν ένα κράμα Γιουσεντ Μπολτ και Μο Φαρα μαζί...το κοράκι F16 χωρίς οπλισμό...Και πάλι δεν ξέρω αν σε 1,5 ώρα θα τα κατάφερναν...

fcd018e8907ba16ddb92d39124b32280.jpg

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited:
Εγώ περίμενα το σφυρί του Gendry να παίξει κάποιο ρόλο, πχ να σπάνε τον πάγο ώστε να κρατάνε τα ζόμπι μακριά.

Εγώ περίμενα το σφυρί του Gendry να παίξει κάποιο ρόλο, πχ να σπάνε τον πάγο ώστε να κρατάνε τα ζόμπι μακριά.

Kι αυτό. Θα ήταν μια καλή δικαιολογία για να δείξουν πως οι αποκλεισμένοι κέρδισαν κάποιες ώρες.

Μεταξύ μας τώρα... Αν εγώ ήμουν στην θέση του Jon Snow κι έβγαινα - όπως βγήκε αυτός - απο το παγωμένο νερό, την ώρα που οι walkers έφευγαν, θα έκανα τον ψόφιο κοριό. Δεν θα έπαιρνα το σπαθί να πάω να στηθώ πίσω τους... :))

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Ερωτηση. Και οι τρεις δρακοι ειναι αρσενικοι; Περα απο τον κατεψυγμενο που ειναι αθανατος, οι αλλοι δυο ειναι οι τελευταιοι του ειδους; Τερμα τα δρακακια μετα απο αυτους;

Aυτη ειναι σοβαρη ερωτηση οντως.

Ετσι θα νομιζαν ολοι μεχρι τωρα αλλα βρεθηκαν τα τρια αυγα.

Κανεις δεν ξερει αν υπαρχουν αλλα αυγα και περιμενουν την.....μαμα να τα κλωσησει.

Ασε που παιζει να ειναι και ερμαφροδιτοι οι δρακοι......απλα να γεννουν αυγα μονοι τους. Δεν αποκλειται τιποτα.

Βρε παιδιά το είπαν και οι παραγωγοί.. ότι έγινε στον βράχο δεν έγινε σε 2 ώρες..

Άφησαν να εννοηθεί ότι πέρασε ένα βράδι..

βέβαια δεν έδειξαν τελείως σκοτάδι.. (αυτό συμβαίνει εξάλου και φυσικά στον βόρειο κύκλο..)

Δείτε στο 37.20 mins ότι έχει σκοτεινιάσει..
και κάνανε εκεί και το ωραίο εφέ με τα μπλε μάτια των πεθαμένων που φωτίζανε..

Μάλιστα ήταν κανονικό εφέ αυτό.. οι κομπάρσοι φόρεσαν γυαλιά με μπλε led! :cool:

Εκείνη την στιγμή περίπου ο Gendry φτάνει στο τείχος..
Θα έκανε δηλαδή κοντά μισή μέρα..

Τα κοράκια είχαν όλο το βράδι να φτάσουν στην Dany..

Και ότι έγινε, έγινε την άλλη μέρα..

Last edited:
Και βεβαια ήταν ξεκάθαρο ότι πέρασαν την νύχτα .. αφού το πρωί που ξύπνησαν βρήκαν τον Thoros νεκρό αν θυμάστε..

Βρε παιδιά το είπαν και οι παραγωγοί.. ότι έγινε στον βράχο δεν έγινε σε 2 ώρες..

Άφησαν να εννοηθεί ότι πέρασε ένα βράδι..

βέβαια δεν έδειξαν τελείως σκοτάδι.. (αυτό συμβαίνει εξάλου και φυσικά στον βόρειο κύκλο..)

Δείτε στο 37.20 mins ότι έχει σκοτεινιάσει..
και κάνανε εκεί και το ωραίο εφέ με τα μπλε μάτια των πεθαμένων που φωτίζανε..

Μάλιστα ήταν κανονικό εφέ αυτό.. οι κομπάρσοι φόρεσαν γυαλιά με μπλε led! :cool:

Εκείνη την στιγμή περίπου ο Gendry φτάνει στο τείχος..
Θα έκανε δηλαδή κοντά μισή μέρα..

Τα κοράκια είχαν όλο το βράδι να φτάσουν στην Dany..

Και ότι έγινε, έγινε την άλλη μέρα..

ok,,,γενικα ηταν τραβηγμένο ολο αυτο το σκηνικό απο τα μαλια για να χωρεσουνε οι εξελίξεις
αλλα ετσι για την κουβέντα στο αρκτικό κυκλο συμβαίνει αυτο που λες αλλα οχι το χειμωνα...το καλοκαίρι...το χειμώνα σχεδον ολη η μερα ειναι με λιγοστο φως.
αν θελουμε να το πιάσουμε και αυτο ( ασε που δε μασ λεει κανεισ οτι ειναι σε αντίστοιχη θεση σαν του αρκτικου κυκλου η περιοχη ) θα επρεπε η περισσοτερη ωρα να ειναι σε σκοταδι η μισοφως.

Αν ηταν ταινια θα το ειχαμε αντιληφθει καλυτερα μιας και στον κινηματογραφο οπου η ιστορια ξερουμε οτι θα τελειωσει σε 2 ωρες οτι και να γινει δεχομαστε ολες τις χρονικες παραδοχες.

Στις σειρες οπου εχουμε μαθει να ειναι πολυ αργες οι εξελιξεις και μεσα στην ωρα το περασμα του χρονου δεν γινεται ευκολα αποδεκτο οπως στον κινηματογραφο.

Ναι ρε παίδες, το ότι πέρασε τουλάχιστον μία ημέρα ήταν κατανοητό νομίζω. Απλώς στις προηγούμενες σεζόν για να περάσει μία ημέρα με τις π@π@ριές που έγραφε ο Μάρτιν μπορεί να περνούσαν και δύο επεισόδιο :D και κακομάθατε όλοι.
Τώρα που "τρέχει" λίγο η σειρά και δε δείχνει τα αυτονόητα πάλι μας κακοφαίνεται.