Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Υπάρχει θεωρία ότι μπορεί να υπάρχει και 4ος δράκος, ίσως η μητέρα των τριών και ότι αυτό βλέπει με έκπληξη ο Euron.

Επειδή στους τίτλους υπάρχει αυτή η εικόνα με τέσσερις δράκους.
daed9afa4328c4f73a777994ec4e8c60.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Υπάρχει θεωρία ότι μπορεί να υπάρχει και 4ος δράκος, ίσως η μητέρα των τριών και ότι αυτό βλέπει με έκπληξη ο Euron.

Επειδή στους τίτλους υπάρχει αυτή η εικόνα με τέσσερις δράκους.

Αυτό το άκουσα και εγώ. Αν θυμάστε σε κάποια στιγμή ο Drogon έφυγε για ένα μεγάλο διάστημα και πήγε στην Valyria. Λένε ότι ίσως εκεί να υπάρχουν ακόμα δράκοι.
Εγώ πάντως θα ήθελα πολύ να δω έναν full size grow δρακο. :grinning-smiley-043

Εγώ ακόμα προσπαθώ να χωνέψω ποσο άδικα φάγανε τον δράκο. Πάλεψε με Night King και Ice dragon και τελικα τον φάγανε στον περίπατο.

Λογικα η νεα εποχη θα ειναι χωρις Ντενερις και χωρις κανεναν δρακο. Η εποχη των δρακων και μαζι και η δρακομανα Ντενερις θα τελειωσουν λογικα με την αισια εκβαση της μαχης .

Η στροφη στις αντιδρασεις της Ντενερις αυτο δειχνει οτι σταδιακα προσπαθουν να την απαγκιστρωσουν απο την αγια που ξεραμε και πιθανον αυτη και ο Ντρογο να θυσιαστουν για χαρη του Τζον. Αλλωστε μονον αυτοι οι δυο εμειναν απο το μεγαλο της ταξιδι.

Οτι αλλο ειχε μαζεψει σιγα σιγα σκοτωθηκε με αποκορυφωμα την πιτσιρικα της οποιας πιστευω οτι η Ντενερις θα κανει πραξη την τελευταια της λεξη : Nτραγκαρις.....

Αυτό το άκουσα και εγώ. Αν θυμάστε σε κάποια στιγμή ο Drogon έφυγε για ένα μεγάλο διάστημα και πήγε στην Valyria. Λένε ότι ίσως εκεί να υπάρχουν ακόμα δράκοι.

Εδώ δε μας δείχνανε full size ανταρόλυκο, δράκο θέλεις εσυ? :D

Sent from my iPad using Tapatalk

Θαταν σαν να εριχνε πυρηνικα.....και γιατι να μην τον ειχε φερει στην μαχη με τον ΝΚ που ηταν σαφως πιο επιφοβο να την χασουν ?

Ο 4ος δρακος - aka δρακομανα- ειναι η Ντενερις νομιζω.

Πάντως κάποια μεγάλη έκπληξη πρέπει να έχουν τα 2 τελευταία..
να δούμε τι..

Μπας και πέσει κανένας κομήτης πάνω στο King's Landind ?? :laugh:

Δεν θα μείνει κανείς! :p

καλά άμα σκάσει από το πουθενά κανένας τεράστιος δράκος, ας σκάσει μετά και ο Ντρόγκο σαν aquaman να γίνει πραγματικό "arc" στην ιστορία, από την απόλυτη σειρά όλων των εποχών στην απόλυτη τρολιά όλων των εποχών

καλά άμα σκάσει από το πουθενά κανένας τεράστιος δράκος, ας σκάσει μετά και ο Ντρόγκο σαν aquaman να γίνει πραγματικό "arc" στην ιστορία, από την απόλυτη σειρά όλων των εποχών στην απόλυτη τρολιά όλων των εποχών

Δεν το πιστεύω. Είναι απλά σενάρια και εικασίες από πολλούς που ψάχνουν τρόπους να ξελασπώσουν την Dany.

Σιγα τον κατήφορο...
Μια χαρα πάει...

Δύο έμειναν. Λογικά απο Δευτέρα βράδυ θα εχουμε να συζητάμε για πολλά...

Σκόπιμα είναι όλα. Είδατε ποσο ντόρος γίνετε τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Αν ήταν τέλεια τα επεισόδια θα μιλούσαμε μονο κάθε δευτερα, θα λέγαμε ωραίο το επεισόδιο και τέλος. -bye-

Σιγα τον κατήφορο...
Μια χαρα πάει...

Δύο έμειναν. Λογικά απο Δευτέρα βράδυ θα εχουμε να συζητάμε για πολλά...

Η αλήθεια πάντως είναι ότι μάλλον αισθανόμαστε ένα κενό ως τώρα με την 8η σεζόν.. :cool:

Η σειρά τελειώνει, θέλαμε να το ευχαριστηθούμε πολύ.. και ακόμη δεν είδαμε πολλά!
Για πότε τελειώσαμε με τον Night King δεν το καταλάβαμε και καλά..

Πιστεύω να μας αποζημιώσουν τα 2 τελευταία τουλάχιστον.. :cool:

Βέβαια η σειρά δεν χάνει την αξία της, και πάλι είναι ότι καλύτερο έχω δει στην TV!!

....

George R.R. Martin Wanted Game Of Thrones To Last Way Longer
We could've gone 11, 12, 13 seasons....

https://www.cinemablend.com/televis...tin-wanted-game-of-thrones-to-last-way-longer

Για πιο λόγο θέλουν να το τελειώσουν; μήπως επειδή οι παραγωγοί έχουν αναλάβει τα επόμενα star wars?

Δεν προκειται για τα Φιλαρακια και το Supernatural.

ΜΙλαμε για υπερπαραγωγη με πολυ μεγαλο καστινγκ, πολυεπιπεδη παραγωγη και τρομακτικη προετοιμασια. Δυσκολο να κρατηθει για 12 χρονια τετοιο πραγμα .

Σωστά. Διάβαζα πριν λίγο κάτι που έλεγε ότι τα έξοδα ήταν τεραστια . Ήθελαν λέει πιο πολλές σκηνές με τους δράκους αλλα δεν τους σήκωνε το budget. Ίσως για αυτό ο ένας πήγε άκλαφτος.

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Σωστά. Διάβαζα πριν λίγο κάτι που έλεγε ότι τα έξοδα ήταν τεραστια . Ήθελαν λέει πιο πολλές σκηνές με τους δράκους αλλα δεν τους σήκωνε το budget. Ίσως για αυτό ο ένας πήγε άκλαφτος.

Καλό..:grinning-smiley-043