Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Ρε παιδιά και εγώ είμαι fan των CGI και των εποίκων μαχών και των turbo δράκων. Αυτό που ενόχλησε είναι η αστάθεια, ασυνέπεια, όλα αυτά που έχτισαν 8 χρονια πάνε. Δεν γίνονται αυτά τα πράματα. Η άλλη από την μια στιγμή στην άλλη με ένα δράκο stealth/nuclear να καταστρέφει μια πόλη. Για όνομα του θεού μιλάμε για γενοκτονία, έκαιε γυναίκες, μικρά παιδιά στους δρόμους. Όλα αυτά για να εντυπωσιάσουν και να αιφνιδιάσουν?

The Mad Queen.

To πεπρωμενο φυγειν αδυνατον.

Αν γινεται στο τελευταιο επεισοδιο να καψει και την Τραπεζα να τελειωνουμε .....:D

Και κάτι άλλο πολύ βασικό,ίσως μας φάνηκε τραβηγμένο το ότι έκαψε όλη την πόλη αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έχουν γίνει παρόμοια και χειρότερα γεγονότα στην πραγματική ανθρώπινη ιστορία. Οχι βέβαια με δράκους και Ντοθράκυ,αλλά με την ίδια σκληρότητα και με πολύ μεγαλύτερες απώλειες.

Ακριβως.

Η σκληροτητα της σκηνης θυμισε βομβαρδισμο της Δρεσδης, Χιροσιμα κοκ.....

Νομιζω αυτο τελικα προσπαθησαν να μεταφερουν οτι στον πολεμο ειτε "καλοι" ειτε "κακοι" ολοι τον ιδιο τρομο αντιμετωπιζουν και ολοι τις ιδιες ανοησιες κανουν.

Last edited by a moderator:
Φίλε μου δεν νομίζω για να εντυπωσιάσουν αλλά για να δείξουν ότι την κυρίευσε και την τύφλωσε η δίψα για εκδίκηση,μιας και δεν έμεινε κανείς να την αγαπάει. Αλλωστε σε προηγούμενα επεισόδια που ακόμη είχε τον Τζον πολλές φορές έριξε νερό στο κρασί της και ακολούθησε τις συμβουλές τους. Συγκλονιστικά τα δευτερόλεπτα με το που χτυπάνε οι καμπάνες και οι σκηνοθέτες εστιάζουν στην Ντανυ και στον Κοντό...το ξέρεις ότι θα κάνει μ@λ@κια,το βλέπεις στο πρόσωπο της (πολύ καλοπαιγμένη σκηνή από την Εμίλια μπαιδεγουέι ) αλλά δεν θέλεις να το πιστέψεις.

Και κάτι άλλο πολύ βασικό,ίσως μας φάνηκε τραβηγμένο το ότι έκαψε όλη την πόλη αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έχουν γίνει παρόμοια και χειρότερα γεγονότα στην πραγματική ανθρώπινη ιστορία. Οχι βέβαια με δράκους και Ντοθράκυ,αλλά με την ίδια σκληρότητα και με πολύ μεγαλύτερες απώλειες.

Το να της γυρίσει κου κου από την μια στιγμή στην άλλη και να κάψει πχ τον πύργο που ήταν η Cersei να το δεχτώ. Το να κυνηγάς γυναικόπαιδα στον δρόμο όμως......... Ήταν υπερβολή και το έκαναν για εντυπώσεις.

Και το επεισόδιο πάντως πάει για βραβείο......6.9 η βαθμολογία του so far

Στις γυναίκες άρεσε λιγότερο αυτή την φορα...

Attachments

• Screenshot_2019-05-14  Game of Thrones The Bells (TV Episode 2019) - IMDb.png
    Screenshot_2019-05-14 Game of Thrones The Bells (TV Episode 2019) - IMDb.png
    20.6 KB · Views: 138
Στις γυναίκες άρεσε λιγότερο αυτή την φορα...

Ε λογικό, οι γυναίκες θα θέλανε αγαπούλες, φιλάκια, συνεφάκια και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα με το αιμομικτικό ζευγαράκι της χρονιάς :D

Μια σειρά δεν μπορεί να αρέσει σε όλους , σίγουρα οι περισσότεροι προτιμούν τα Happy Ending και θα ήθελαν να δουν John-Dany στον θρόνο και "έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα" αλλά κατά την άποψη μου είναι προτιμότερο από μια σειρά "σούπα" που όλοι ξέρουν το τέλος να υπάρχουν ανατροπές όπως το "εσύ στο χώμα και εγώ στην φυλακή".:p

Δείτε και αυτό για να προετοιμαστείτε ψυχολογικά για το τελευταίο επεισόδιο που θα είναι δύσκολο.:p

https://www.youtube.com/watch?v=kilhm93AUgA

Το να της γυρίσει κου κου από την μια στιγμή στην άλλη και να κάψει πχ τον πύργο που ήταν η Cersei να το δεχτώ. Το να κυνηγάς γυναικόπαιδα στον δρόμο όμως......... Ήταν υπερβολή και το έκαναν για εντυπώσεις.
Ξαναλέω ότι έχουν γίνει πολύ χειρότερες σφαγές στην πραγματική ιστορία και έχουν υπάρξει παράφρονες άνθρωποι που ευθύνονται για τον θάνατο δεκάδων χιλιάδων σε μια νύχτα... καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να μην ήθελαν αυτή την κατάληξη για την Ντάνυ και δεν τους άρεσε,αλλά αυτή είναι η ιστορία φίλοι μου.

Και έχει ξαναγίνει στον συγκεκριμένο κόσμο παρόμοιο γεγονός, οπότε γιατί όχι?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Λογικό να αρέσει λιγότερο στις γυναίκες γιατί ήταν πάλι μια μάχη και σφαγές.. Δεν αρέσουν στις γυναίκες αυτά είναι ευαίσθητες. Ευτυχώς δηλαδή σε αντίθεση με τη φεμινιστική γραμμή που παρουσιάζεται τελευταία σε σειρές-ταινίες
Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν πως όλα έγιναν από έναν δράκο.. Γιατί δεν πήγαινε εξαρχής τότε που είχε και 3 να τα διαλύσει όλα; Στο τέλος της έστριψε; Τι νόημα είχαν όλες οι βαλιστρες αν το μόνο πουν κάνανε ήταν να ρίξουν 2-3 βέλη άλλου για άλλου;
Μου θύμισε Troy η φάση, όταν φτάνεις επιτέλους στον τελικό στόχο σε πιάνει τρέλα να τα διαλύσεις όλα. Έχει γίνει και στην πραγματικότητα της ιστορίας πχ στην άλωση της Ιερουσαλήμ στην Α σταυροφορία, Κωνσταντινούπολη, Βερολίνο και γενικά έτσι είναι ο πόλεμος την πληρώνουν πάντα αθώοι

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Πολλά εφέ ως και βαρετό επεισόδιο...
Η μία έκαιγε ότι έβρισκε οι άλλοι από κάτω έτρεχαν να σωθούν, παίξανε και ένα ημίχρονο με σπαθιά, το Cleganebowl με δόση φιάσκου και υπερβολής στο τέλος...
Ο Τζον ότι να ναι, Σερσει και Τζέιμι γελάει ο κόσμος, η Άρυα ανάθεμα αν ήξεραν οι σεναριογράφοι τι ήθελαν να κάνει αφού έφυγε το Κυνηγόσκυλο, σκηνή με Euron και Τζέιμι γελούσαν οι πέτρες στην παραλία...
Ο Τυριον πάλι μου άρεσε, Γκόλντεν κομπανι απ' τα λιντλ...

Άρυα κάνε το χρέος σου και σκότωσε την ηλίθια να τελειώνουμε...
Το ποιος θα κάτσει στον θρόνο μάλλον δεν εχει και τόσο ενδιαφέρον πλέον...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Λογικό να αρέσει λιγότερο στις γυναίκες γιατί ήταν πάλι μια μάχη και σφαγές.. Δεν αρέσουν στις γυναίκες αυτά είναι ευαίσθητες.
Ευτυχώς δηλαδή σε αντίθεση με τη φεμινιστική γραμμή που παρουσιάζεται τελευταία σε σειρές-ταινίες

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Και εγώ νομίζω ότι ο βασικός λόγος ήταν αυτός.. η αδικαιολόγητη βία..
και μάλιστα την ημέρα της μητέρας.. ήταν ένα ωραίο παράδειγμα για τις γυναίκες!

όχι τόσο το Love Story..

H Cersei φάνηκε ως πολύ καρικατούρα στο επεισόδιο..
καθότανε και χάζευε.. με το ζόρι μίλησε λίγο..

Η σκηνή Jamie - Euron δεν ήταν απόλυτα κακή ιδέα..
αλλά σίγουρα θα μπορούσε να γυριστεί και πιο καλά..

Το θέμα του παιδιού της Cersei που ο Euron νόμισε δικό του..
και θα ήταν βλάκας εάν ακόμη συνέχιζε και τώρα να το πιστεύει, μετά τα όσα έγιναν..
δεν το χειρίστηκαν καλά οι παραγωγοί εδώ..

Ενώ υπήρχε και μία Yara που την εξαφάνισαν τελείως οι παραγωγοί!

...

Στα βιντεάκια μου αρέσει η κοπέλα με το πράσινο μαλλί..
στο επεισόδιο αυτό το άφησε ριχτό & αχτένιστο όπως και η Dany, στην αρχή !! :laugh:

Ενώ υπήρχε και μία Yara που την εξαφάνισαν τελείως οι παραγωγοί!

Τι να κανεις την Yara, Dothraki, unsullied etc όταν έχεις ένα 10 times Upgraded Drogon. Ο δράκος έπαιζε μονος του, οι άλλοι τρέχαν να σωθούν.

Ο καθένας μας έχει άποψη. Σε άλλους αρέσει η σειρά και σε άλλους δεν αρέσει. Αυτό είναι λογικότατο. Νομίζω όμως πλέον ότι πρέπει να λαμβάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερο τις βαθμολογίες σε imdb και rotten. Εκεί πλέον πολλοί βαθμολογούν με το θυμικό και ανεξάρτητα από την ποιότητα σειράς, ταινίας και κυρίως σεναρίου. Δεν μπορεί βρε αδερφέ όλες οι ταινίες Marvel να είναι αριστουργήματα με βάση τις βαθμολογίες (μα 95% το Black Panther; Γελάνε και τα τσιμέντα.) Η σειρά θα μείνει στην ιστορία, ό,τι και να γίνει στο τέλος.

Τι να κανεις την Yara, Dothraki, unsullied etc όταν έχεις ένα 10 times Upgraded Drogon. Ο δράκος έπαιζε μονος του, οι άλλοι τρέχαν να σωθούν.

Την Yara την είπα, γιατί αυτή είχε πολύ περισσότερους λογαριασμούς ανοικτούς με τον Euron!

...

Ένα τρελό που θα μπορούσαν να βάλουν οι παραγωγοί στο επόμενο.. είναι να γλύτωσε η Cersei !! :p

κάποιες σκηνές ήταν κορυφαίες - οι 2 clegane να τις παίζουν ενώ τριγύρω τους γκρεμιζόταν το σύμπαν (αν και δε μου άρεσε όπως έκαναν τη μούρη του mountain)

σίγουρα μας έδωσαν αυτό που περιμέναμε από τον 1ο κύκλο

3500.jpg

Σενάριο για μεσημεριανό με την Τατιανα.
Το ότι κατάφεραν τον χαρακτήρα που έκλαιγε όταν οι δράκοι της εκαψαν δύο παιδιά ( σε σημείο να τους κλειδώσει ) να τον μετατρέψουν σε Χίτλερ, χωρίς καν να νιώθουν ,με κάνει να απορώ.
Και δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος χαρακτήρας που τον έσκισαν αλλά και όσοι έμειναν που λειτουργούν πλέον ως φυτά.
Ο αρχικός δημιουργούς έδινε χρώμα σε κάθε χαρακτήρα του .
Δεν τους ξεχνούσε ούτε τους διέλυε.
Έχουμε μείνει με σαφώς λιγότερους χαρακτήρες και οι συγκεκριμένοι δεν ξέρουν τι να τους κάνουν.

c0d6a567b53683d1397feb75c01d0532.jpg

Last edited by a moderator: