Γάμος και Υιοθεσία από Ομοφυλόφιλους

Εγω ξερω οτι εκει που χανετε η συνειδηση .........................ευφευρισκετε ενας ακομη νομος .
Τωρα το πως και γιατι λιγο μ ενδιαφερει , τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους.

Σπυρο εγω ετσι κι αλλοιως θεωρω σχεδον " ολους μας " ανθρωποειδη .
Το οτι ειμαστε διποδα και επιστημονικα εχουμε την ονομασια Ανθρωπος ,δεν νομιζω να δικαιολογει τον τιτλο .............η πορεια της " ανθρωποτητας " μας.
Μαλλον ειναι τιμης ενεκεν .
Τωρα για την ομοφυλοφιλια στα ζωα δεν εχω ασχοληθει ουτε ηταν στο μενου μου ποτε .
Τους θεους των εργαστηριων παντος τους βλεπω , για τον "Αλλον" δεν ξερω.
Ισως σε καμμια μεγαλη φυσικη καταστροφη , με κομενο ρευμα , χωρις κινητο και χωρις κανεναν να μπορει να με βοηθησει .........να τον αναζητησω καποτε.
Τωρα καλα ειμαι ............ λεω εγω τωρα .

Μπερδέψαμε τά μπούτια μας με τέτοιο λαϊκισμό.
Επιστήμη,κοινωνικές παραμέτρους,προσωπικές επιθυμίες,ατμόσφαιρες....
Αλλά τουλάχιστον εκείνο τό ´ανθρωποειδές´χτυπάει άσχημα στο μάτι.
Και είναι σίγουρο (ετσι πιστεύω τουλάχιστον)οτι δεν γράφτηκε από πρόθεση.
Κατά τά αλλα προτιμώ να διαβάσω το βράδυ που θάχω χρόνο την ενδιαφέρουσα παράθεση νομοθεσιών σε άλλες χώρες,που μάς έδωσε ο Bios.
Υ.Γ.
Υπάρχουν πάντως και φαινόμενα ομοφυλοφιλίας σέ ζωα...Περίεργο αλλά ισχύει αποδεδειγμένα.
Εκεί ο ´Θεός´δεν μερίμνησε να διορθώσει τά κακώς κείμενα...........

Όπως υπάρχουν και ασεξουαλικά τα οποία αναπαράγωνται μόνα τους. Το μόνο όμως με συνείδηση και λογική ζώο είναι ο άνθρωπος. Ξέρει λοιπόν ότι για να αναπαραχθεί πρέπει οπωσδήποτε να συνάψει ετεροφυλική σχέση.
Δεν πρόκειται να σου πω ότι όταν κάποιος κάνει σεξ με ομόφυλο του δεν το ευχαριστιέται (από αυτής της άποψης δεν μπορούμε να πούμε κάτι), απλά δεν είναι αποδεκτό από τον τρόπο ανατροφής μας και από την κοινωνία.
Όσους νόμους και να φτιάξεις δεν το κάνει φυσιολογικό.
Δηλαδή το κόμμα των παιδεραστών στην Ολλανδία σε εκφράζει? Πολλά ζώα πηδάνε τα παιδιά τους. Μήπως να αρχίσουμε και εμείς? (ανατριχιάζω μόνο που το λέω)
Τραβήξτε μια γραμμή επιτέλους.
Ο 'Θεός' όπως λες δημιούργησε το κάθε όργανο για μια ορισμένη λειτουργία. Το τι το κάνει το κάθε ον είναι αποκλειστικά δική του επιλογή.
Και οι μπανάνες και τα αγγούρια κάνουν δουλειά, αλλά για να τα τρώμε είναι.

Το οτι το σεξ υπάρχει για την αναπαραγωγή και μόνο, είναι μια ΚΑΘΑΡΑ χριστιανική δοξασία. Σαφώς και το σεξ δεν σημαίνει αναπαραγωγή.

Οι ενοχές που έχει καταφέρει η χριστιανική θρησκεία να εμφυτεύσει στον πολιτισμό μας είναι δεδομένη. Στο σεξ γενικά. Δεν μιλάω για ομο η ετερο φυλοφυλλο σεξ. Γενικά στο σεξ. Ηταν και είναι ταμπου. Δυστηχώς.

Εξακολουθώ να μην έχω δει ενα επιχείρημα γιατι δυο άνθρωποι να μην μπορούν νομικά να εξασφαλίσουν τα προνόμια του γάμου. Δεν είναι καν απαραίτητο να έχουν σεξουαλικές σχέσεις. Νομίζω οτι στο νομικό μέρος δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία μην υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Και στο τελος τέλος, ας βρεθει κάποιος άλλος νομικός όρος. Γιατι όντως το γαμός είναι συνυφασμένο με συγκεκριμένες καταστάσεις.

Τέλος τα περι παιδεραστίας είναι νομίζω τραβηγμένα από τα μαλιά για να το πώ ευνοικά. Η παιδεραστία έχει να κάνει με εξουσιαστικές σχέσεις. Αυτό είναι απαράδεκτο.

Απορώ με την έκφραση ορισμένων:
– Ομοφυλόφιλοι και λεσβίες!
Δηλαδή οι λεσβίες δεν ανήκουν στους ομοφυλόφιλους;

Το οτι το σεξ υπάρχει για την αναπαραγωγή και μόνο, είναι μια ΚΑΘΑΡΑ χριστιανική δοξασία. Σαφώς και το σεξ δεν σημαίνει αναπαραγωγή.

συμφωνώ, ωστόσο θα μπορούσε κάποιος βασίμως να υποστηρίξει ότι ο όλος μηχανισμός του σεξ προέκυψε χάριν της αναπαραγωγής.
Φυσικά το τι θα κάνουμε με τα όργανα του σώματός μας είναι δική μας επιλογή. Μπορεί να επιλέξουμε να επιτελούν στο εξής, για παράδειγμα, ουρητική και μόνο λειτουργία. Κεχαγιά θα βάλουμε στο κεφάλι μας;

Απορώ με την έκφραση ορισμένων:
– Ομοφυλόφιλοι και λεσβίες!
Δηλαδή οι λεσβίες δεν ανήκουν στους ομοφυλόφιλους;

δεν είναι άξιο απορίας, υπάρχει ένα κενό -κοσμίων- εκφράσεων προκειμένου να αναφερθεί κανείς στην έννοια. Έτσι για τις μεν γυναίκες ομοφυλόφιλες το "λεσβίες", ελληνικής γαρ ετυμολογίας, ενδεχομένως να θεωρείται αρκούντως κόσμιο για κανονική χρήση. Ωστόσο για τους άνδρες υπάρχει ένα κάποιο ζήτημα. Τι λέξη να χρησιμοποιήσει κανείς? Το κοσμιότερο ίσως είναι το "γκέι", αλλά εδώ που τα λέμε μου φαίνεται λίγο απρόσωπο ως ξένος όρος, χώρια που τους προσδίδει λόγω της αυθεντικής έννοιας της λέξης μια ελαφρότητα που με το δίκιο τους μπορεί να μην τη θέλουν. Για χρησιμοποίηση των γνωστών τουρκο-αραβικής προέλευσης λέξεων, ούτε συζήτηση. Έτσι καταλήγει κανείς με τον επιστημονικό όρο.

Θα τις προσέθετα κι αυτές, αλλά δεν νομίζεις πως, καίτοι ευπρεπέστερες, έχουν έντονη αρνητική χροιά; Σκέψου ότι το κίναιδος, όταν δεν αναφέρεται σε ομοφυλόφιλο, μπορεί να σημαίνει και τον κακό, τον ύπουλο άνθρωπο (ακριβώς όπως το pust στην τουρκική).

Εξακολουθώ να μην έχω δει ενα επιχείρημα γιατι δυο άνθρωποι να μην μπορούν νομικά να εξασφαλίσουν τα προνόμια του γάμου. Δεν είναι καν απαραίτητο να έχουν σεξουαλικές σχέσεις. Νομίζω οτι στο νομικό μέρος δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία μην υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Ναι θα τους βγαλουμε και συνταξη .........οικοκυρικων ,να φτιαξουμε και Ταμειο ασφαλισης , αργοτερα "κεντρο κακοποιημενων ομοφυλοφυλων " και παει λεγοντας :flipout::flipout:

Αυτο ακριβως που λεω παραπανω ............ οταν χανοντε ολα , χρειαζομαστε τους νόμους -bye-

Οσο για την ερωτηση σου " Εξακολουθώ να μην έχω δει ενα επιχείρημα " δωσε εσυ στον εαυτο σου ενα επιχειρημα του ΤΙ ΕΙΝΑΙ ο ανθρωπος και αναλογα .................. θα εχεις απαντησει μονος σου .

Τωρα αμα καταληξεις σε κανενα συμπερασμα οτι δεν ειμαστε παρα μερικα κιλα κρεας , τοσο πανω κατω , εε δε φταιω γω , μονος σου επιχειρησες .

Τιp ( for eveybody )
Μπορεις να εφαρμοζεις την μεθοδο των μικρων παιδιων , βαζοντας απλως ενα γιατι ( γιατι ειναι ετσι, γιατι πρεπει κ.λ.π. ) σε καθε απαντηση .......

Μια απλή εικόνα. Δυο άνδρες. Αποφασίζουν να είναι μαζι. Δουλεύουν... φτιάχνουν μια Α περιουσία. Μέχρις εδω κανείς δεν το εμποδίζει.
Αρρωσταίνει ο ένας απο τους 2. Πρέπει να πάει στο νοσοκομείο. Ο άλλος δεν νομιμοποιείται απο πουθενά να είναι εκεί ως "το κοντινότερο πρόσωπο" με όσα δικαιώματα έχει. Μετά είναι περιουσιακά ζητήματα. Δεν βλέπω το λόγω γιατί τόσο απλά ζητήματα να είναι στον αέρα.

Οσο για το "κέντρο κακοκποιημένων" κλπ κλπ/
Γενικά η κοινωνία μας χρειάζεται κέντρα κακοποιημένων "διαφορετικών", οπου στο διαφορετικό βάλε ότι νομίζεις εσύ. Χοντρός, ψηλός, έξυπνος, βλάκας, μικρός, αδύναμος, γυναίκα, εργαζόμενος, αλλόθρησκος....

Είμαι εναντίον κάθε διάκρισης. Ο κάθε ένας μπορεί να έχει τον ζωτικό του χώρο χωρίς να ενοχλεί τον άλλο. Το δικαίωμα του άλλου δεν σημαίνει στέρηση του δικού σου δικαιώματος.

Βέβαια όλα τα παιδιά εκπαιδεύονται στο να είναι "ρατσιστές" απο μικρά. Υπάρχει γενική απέχθεια στο διαφορετικό. Τα σπασικλάκια... τα αλβανάκια... οι σπόροι..κλπ κλπ....

Τι είναι ο άνθρωπος? ... Ενα τίποτα ειναι ο άνθρωπος... :) όπως έλεγε και στην ελληνική ταινία " η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα"

Αμα ειναι ενα τιποτα ...... τι σκας ?
Εμεις τιποτα ..... το χρημα ειναι ατμος ( Βεγγος )
Lets wait just to Die and the next one to close the door please:flipout:.

Πόσοι από σας γνωρίζετε ομοφυλόφιλους πραγματικά?Υπάρχει κανένας που να ξέρει κάποιο ζευγάρι ομοφυλόφιλων?

Έχω γνωρίσει αρκετούς,δεν θέλω να φιλοσοφήσω ιδιαίτερα το ζήτημα.Ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων τυχαίνει να είναι πολύ φίλοι μου,έχουμε συζητήσει πολλές
ώρες το θέμα παιδί οι τρείς μας.Ο ένας επιμένει να υιοθετήσει ενώ ο άλλος είναι αντίθετος σε όλο αυτό.Τους αγαπάω πάρα πολύ και τους δύο,πιστέψτε με,αλλά έχω την εντύπωση ότι το φιλαράκι μου βλέπει το παιδί σαν αξεσουάρ να το πω...δεν ξέρω!Δεν έχω καταλάβει πια ανάγκη πάει να καλύψει,αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν τον νοιάζει να σώσει ένα παιδί από ένα ίδρυμα!

Όσο για τον φίλο που θέλει και καλά να μας πει ότι ο χριστιανισμός απαγόρευσε την ομοφυλοφιλία, η αλήθεια είναι ότι απαγόρευσε οτιδήποτε έχει σχέση με ηδονή. Ακόμα και με την γυναίκα σου για να πας, αν ακολουθείς τους ιερούς κανόνες, θα το κάνεις μόνο όταν θέλεις να τεκνοποιήσεις.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι μη χριστιανοί είναι όλοι υπέρ της ομοφυλοφιλίας.
Εγώ π.χ. αν και άθεος ...δόξα το θεό, δεν αισθάνομαι γκέι.

Δεν ξέρω...είναι πολύ ωραίο να μην είμαστε ρατσιστές,να έχουμε ανοιχτό μυαλό...αλλά εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ένα παιδί να μεγαλώνει στο σπίτι των φίλων μου χωρίς να χρειάζεται παιδοψυχολόγο!Δεν είναι κακία,έχω ζήσει μαζί τους!

Re: Απάντηση: Γάμος και Υιοθεσία από Ομοφυλόφιλους

ούτε καν οι ίδιοι τους δεν έχουν ξεκάθαρη θέση επι του θέματος......

Γιατι να εχουν ρε συ Δημητρη?

Δεν ειναι μαζα με συγκεκριμενες οδηγιες χρησης.
Ειναι ανθρωποι ακριβως οπως εμεις.
Αλλος εδω αλλος εκει αλλος παραπερα.....