Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Χτες ήρθε ειδοποίηση από το τελωνείο να πάω να το παραλάβω. Σύμφωνα με τον Sean Jimenez, της εταιρείας, υπεύθυνο παραγωγής ή κάτι τέτοιο είναι το τελευταίο διαθέσιμο Μπλε Geek. Στο invoice που είδα γράφει Green. Ένας θεός ξέρει τι είναι. Πήγα εννοείται σήμερα πουρνό πουρνό, αλλά δε μου το έδωσαν γιατί δεν είχα μαζί μου την απόδειξη πληρωμής με paypal και οι απίστευτοι αμερικάνοι δεν είχαν εσωκλείσει κάποιο τιμολόγιο. :bang:Έφυγα άπρακτος, αφού τράβηξα πρώτα το μαρτύριο του Ταντάλου, έπιασα τη συσκευασία στα χέρια μου, είδα και το μπλουζάκι με το λογότυπο της εταιρείας που στείλαν σα δώρο παρηγοριάς. Αύριο πάλι...:bigcry:

Και ποτέ με το καλό θα διαβάσουμε το βιβλίο σου Κώστα; φαντάζομαι τίτλο στο στυλ " οδύσσεια ενός geek".. η υπομονή σου είναι συγκλονιστική

Εμένα πάντως αν μετά από όλη αυτή την αναμονή μου έστελναν πράσινο,θα αφηνίαζα,ο κουφός ο βασιλιάς θα το μάθαινε,θα το ποστάριζα μέχρι και στα "Νεα Της Αιγιάλειας.":flipout:

Ας είναι το σωστό χρώμα κι ας ακούγεται καλά να αποζημιωθείς λίγο για την ταλαιπωρία σου.
Περιμένουμε εντυπώσεις!

Παναγιώτη το βιβλίο ανακοινώθηκε ήδη πως θα έχει και Part II: "Pulse. The Fellowship of the Delayed."

:flipout:

Με γεια και καλές μουσικές,επιτέλους!
Για να δούμε πως ακούγονται οι μίνι σαύρες...

Edit:
Λάθος,σαύρα έχει το pulse,τα μπέρδεψα!

Last edited:
Απάντηση: Re: Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Δεν τα μπέρδεψες, κι αυτό σαύρα έχει.

Δεν ήμουν σίγουρος,μπήκα για να βεβαιωθώ και είδα αυτό:

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.JPG

Έχει ξεμείνει κατά λάθος;
Για το out μιλάμε,έτσι;Για να συνεννοούμαστε.:flipout:
Το pulse είμαστε βέβαιοι πως έχει το 9018m,κάποιος (κρυφός :flipout:)μου έχει στείλει τα specs.

Λοιπόν, λοιπόν, νάμαστε εδώ. Αυτή τη στιγμή το μηχανάκι παίζει, και μάλιστα πολύ καλά. Αλλά προτρέχω. Ας ξεκινήσω από το unpacking.

Ιδού λοιπόν η συσκευασία.

20140807_101303.jpg

Το κουτί του κλειστό, ( μάλλον φτηνιάρικο, καμμία σχέση με την ποιότητα κατασκευής ενός κουτιού για κινητό, πάει κατευθείαν για πέταμα).

20140807_101327.jpg

Και το περιεχόμενο. Το γαλάζιο Geek Out, ίσως το τελευταίο του είδους του, ένα σακουλάκι (πλάκα έχει, αλλά μάλλον άχρηστο), και ένα καλώδιο USB εντελώς της φτήνιας. Το καλώδιο θα αντικατασταθεί σύντομα με ένα Dragontail, δεν το συζητάω.

20140807_101355.jpg

Εδώ έχουμε μιά φωτογραφία του μηχανακίου σε σύγκριση με την κάρτα αναλήψεών μου για να καταλάβετε για τι τάξη μεγέθους μιλάμε. Είναι πραγματικά μικροσκοπικό.

Αλλά κάνει θαύματα, τουλάχιστον στα features. Δείτε το Audirvana, βρήκε τη χαρά του. Όλα πράσινα.

screenshot_07.jpg

Και εδώ είναι το μηχανάκι στο φυσικό του χώρο, συνδεδεμένο με το macmini, χαμένο στα καλώδια.

20140807_200222.jpg

Last edited by a moderator:
Τι ξεχάσαμε; Α, ναι τον ήχο. Μόλις άκουσα την Ημιτελή του Schubert με τον Bruno Walter σε SACD-ISO. Τι έχω να πω; Εκπληκτική σκηνή, μεγάλο βάθος, τρομερές δυναμικές. Υπέροχη μουσική ροή, εξαιρετικός ρυθμός. Και δεν κουράζει. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή. Δώστε μου λίγο χρόνο και θα κάνω συγκριτικά με το OPPO, και Θεού θέλοντος με το iFi.

Kαι σε λίγο καιρό αναμένω και τα Geek Pulse/LPS. H Οδύσσεια συνεχίζεται.