Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Εγώ πάντως παράγγειλα αυτό

$78 μαζί με τα έξοδα αποστολής, καλά είναι...Ελπίζω να παίζει καλά με το android μου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

@ Gojakla Το ξέρεις οτι οποιος πατήσει add to cart θα τα παραλάβει πιο γρηγορα απο εσενα που τα εχεις πληρώσει απο το 2013 ?

Δεν το νομίζω. Καταρχήν ο gojakla δεν έχει παραγγείλει, Xfi. Κατά δεύτερον μόνο 80κάτι Xfi έχουν κατασκευασθεί. Είπαμε, αλλά όχι κι έτσι.

Κώστα δεν αποφάσισα τίποτα... εξ' αρχής είχα παραγγείλει το X με τα femto clocks (f).... και προ ολίγου καιρού μου στείλανε email (είχαμε μιλήσει τότε) πως λόγο πολύ μικρού ενδιαφέροντος του Pulse X/f δεν θα προχωρούσανε στην παραγωγή του... και πως μου κάνανε ένα τρομερό deal να κάνω upgrade στο X /f /i με καμιά 80/90 δολλάρια αν θυμάμαι καλά...

Ε, τους έστειλα ένα email που τους ξεκαθάρισα πως δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω ούτε μισό σεντ για οποιοδήποτε upgrade, και πως περιμένω απάντησή τους για το πώς θα χειριστούν το θέμα μου.
Η απάντησή τους ήταν πως θα με κάνουν δωρεάν upgrade στο Χ /f /i... :BDGBGDB55:

Your Pulse XFI has been confirmed to ship and is waiting for the shipping department to create a label and package it up. You should be receiving tracking information in your email within the next few days or week.

:firstprize:

ΥΓ. Σας το είπα... λίιιιιιιγο αργότερα να γινόταν η συνάντηση, θα είχαμε πανελλήνια πρώτη παρουσίαση/σύγκριση... :BDGBGDB55:

Συγχαρητηρια Αντωνη! εξαιρετικα νεα και δεν ειναι ουτε καν 2016!

Απάντηση: Re: Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Αν δεν το δω στο έπιπλο με περίεργα φωτισμένη φώτο δεν πιστεύω τίποτα.

Αισιόδοξο σε βρίσκω.
Μπορεί να πάρεις tracking number και να κάνουν κανα μήνα να διώξουν το δέμα απο τα γραφεία τους.
Μπορεί να το βρείς μιά μέρα στο πλατύσκαλο χωρίς να πάρεις ποτέ tracking number.
Μπορεί να σου στείλουν με λάθος βολτάζ.
Και αν το πάρεις, το μηχάνημα μάλλον θα έχει δικές του απόψεις για το πότε θα παίζει, σε τι ένταση και από ποιά είσοδο.

Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι ο μακαρίτης Ντάγκλας Ανταμς θα διασκέδαζε πολύ με το Geek και την Lhlabs. θα μπορούσαν άνετα να έχουν βγει από τα βιβλία του.

Αισιόδοξο σε βρίσκω.
Μπορεί να πάρεις tracking number και να κάνουν κανα μήνα να διώξουν το δέμα απο τα γραφεία τους.
Μπορεί να το βρείς μιά μέρα στο πλατύσκαλο χωρίς να πάρεις ποτέ tracking number.
Μπορεί να σου στείλουν με λάθος βολτάζ.
Και αν το πάρεις, το μηχάνημα μάλλον θα έχει δικές του απόψεις για το πότε θα παίζει, σε τι ένταση και από ποιά είσοδο.

Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι ο μακαρίτης Ντάγκλας Ανταμς θα διασκέδαζε πολύ με το Geek και την Lhlabs. θα μπορούσαν άνετα να έχουν βγει από τα βιβλία του.

Σωστά όλα τα παραπάνω... ας γίνει όμως το πρώτο βήμα...
Να δώ στο σύστημά τους ότι έγινε η αποστολή ( tracking number δίνουν ρε συ Κώστα... για το LPS δεν σου δώσανε TN? )

Σωστά όλα τα παραπάνω... ας γίνει όμως το πρώτο βήμα...
Να δώ στο σύστημά τους ότι έγινε η αποστολή ( tracking number δίνουν ρε συ Κώστα... για το LPS δεν σου δώσανε TN? )

Σε μένα ναι. Σε άλλους όμως...

Τον γάιδαρο? δλδ 1 μονο? Μιλάμε για κοπάδια που έτρεχαν στην σάβανα και φαγωθήκαν απο πέρυσι..

Λογικά πάντως αυτη η καθυστέρηση (σε σχεση με καποιους αλλους στην αμερικη) θα εχει και ενα καλο. Καποια σφάλματα που είχαν οι πρωτες μονάδες πρέπει να εχουν διορθωθεί.