Γενικές ερωτήσεις

Γενικά αγαπητέ peripteras1 έχεις κάνει ένα σύστημα κόλαση :)
Όταν αρχίσει να σε ξύνει πες μου να φέρω (με λίγη βοήθεια στο κουβάλημα) τα ενισχυτικά μου να ακούσουμε κατά πόσο αξίζει η αναβάθμιση.

Γενικά αγαπητέ peripteras1 έχεις κάνει ένα σύστημα κόλαση :)
Όταν αρχίσει να σε ξύνει πες μου να φέρω (με λίγη βοήθεια στο κουβάλημα) τα ενισχυτικά μου να ακούσουμε κατά πόσο αξίζει η αναβάθμιση.

ειμαι σιγουρος οτι θα αξιζει.Οσο καλοφτιαγμενος και να ειναι ενας ενισχυτης Α\V,δεν μπορει να ανταγωνιστει εναν ποιοτικο στερεοφωνικο,ειτε ολοκληρωμενο,ειτε προ και τελικο.Δεν λες,ομως,ποια ενισχυτικα εχεις

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η αληθεια ειναι πως μαζευα χρηματα για να παρω τα FOCAL SOPRA 2,αλλα χαλασε η παλια μου τηλεοραση,και με ξελογιασε η κορυφαια 65αρα OLED της LG,βαλε το καινουργιο ψηφιακο 4Κ player,ενα αναλογης ποιοτητας HDMI,και 14 ταινιες απο το Αγγλικο Amazon,ξεμεινα με κατι ψιλα στην τσεπη...

Exω βεβαια εναν προβληματισμο,σε σχεση με το ρευμα...οχι οτι δεν εχω κανει τιποτα...εβαλα στον τοιχο μια πριζα Furutech ροδιου,στην οποια συνδεω το Εinstein the octopus,ενω ο Susano φαινεται να την εχει καταβρει με το διμετρο Valhalla 2 που τον τροφοδοτει με ρευμα.Εναι ομως αρκετο αυτο,ή να παρω μια αναγεννητρια ρευματος(οπως TITAN EVO 3),και να κρατησω το Einstein μονο για τα ψηφιακα(τα οποια συνδεονται στις φιλτραρισμενες υποδοχες του πολυπριζου,και πατουν το καθενα πανω σε μια powerbase της PS AUDIO,ενω τα τροφοδοτουν 2 διμετρα Ιsotek syncro Evo 3).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Exω βεβαια εναν προβληματισμο,σε σχεση με το ρευμα...οχι οτι δεν εχω κανει τιποτα...εβαλα στον τοιχο μια πριζα Furutech ροδιου,στην οποια συνδεω το Εinstein the octopus,ενω ο Susano φαινεται να την εχει καταβρει με το διμετρο Valhalla 2 που τον τροφοδοτει με ρευμα.Εναι ομως αρκετο αυτο,ή να παρω μια αναγεννητρια ρευματος(οπως TITAN EVO 3),και να κρατησω το Einstein μονο για τα ψηφιακα(τα οποια συνδεονται στις φιλτραρισμενες υποδοχες του πολυπριζου,και πατουν το καθενα πανω σε μια powerbase της PS AUDIO,ενω τα τροφοδοτουν 2 διμετρα Ιsotek syncro Evo 3).Το dac και το transport συνδεονται μεταξυ τους με ψηφιακο ομοαξονικο Valhalla 2