Γενική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους από 1-1-2010

Απάντηση: Re: Γενική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους από 1-1-2010

Η αλήθεια είναι ότι παλιά τον θυμόμουν τον Λούκυ Λουκ να έχει τσιγάρο, μετά όμως έχει ένα χορταράκι...

Πάλι καλά, θα μπορούσαν να του είχαν βάλει κανένα φουρφούρι να είναι σαν φασουλής

Αν δεν κάνω λάθος, το τσιγάρο στον Λούκυ Λουκ δεν αντικαταστάθηκε "αναδρομικά". Το έκοψε, και μάλιστα σε κάποιο τεύχος πάει να ανάψει το στάχυ και η Ντόλη (*) εξηγεί ότι δυσκολεύεται! :D

* Διόρθωση: o Ντόλης. Αυτό είναι εξοργιστικό! :slapface:

Πάντως κακά τα ψέματα, σχετικά με τα κόμιξ και γενικότερα ότι απευθύνεται κυρίως σε παιδιά, θα πρέπει να μην προβάλει λάθος πρότυπα, τουλάχιστον όχι και τόσο προφανή.

Δηλαδή μπορεί πράγματι ο Λούκι Λουκ να είναι στις αναμνήσεις μας με ένα τσιγαράκι μόνιμα στο στόμα και να μη μας προκαλεί κάτι άσχημο αυτό αλλά ουσιαστικά είναι μια εικόνα που βοηθάει να ανοίξει σιγά σιγά μια κερκόπορτα μέσα στο παιδί που όντως ρουφάει σα σφουγγάρι και ιδιαίτερα από πράγματα που τα θεωρεί πιο δικά του όπως τα παιδικά προγράμματα, κομιξ κ.λ.π.

Φυσικά σαφώς και δεν είναι μόνο το τσιγάρο που θα έπρεπε να μην προβάλλεται έτσι. Ιδιαίτερα εδώ και χρόνια πια, πιστεύω πως όλοι έχουμε παρατηρήσει, πως τα ξενόφερτα παιδικά προγράμματα και ιδιαίτερα σε κόμιξ, έχουν κυριολεκτικά ξεφύγει στο τι προβάλουν και πως το προβάλουν! Σε σημείο δηλαδή που το "τσιγαράκι" του Λούκι Λουκ φαντάζει τόσο αθώο και τόσο άνευ σημασίας για περισσότερους σχολιασμούς!

Και πάλι δηλαδή, δεν πρέπει να μπαίνουν όλα στο ίδιο τσουβάλι. Σωστό το "να μην προβάλλεται θετικά και το κάπνισμα ιδιαίτερα στα παιδιά" αλλά υπάρχουν πολλά άλλα που είναι τραγικά σημαντικότερα για τέτοιου τύπου μέριμνα και που δυστυχώς έχουν πολλούς διαθέσιμους τρόπους προβολής.

Ειδικά για τα "παιδικά", είναι τελείως εκφυλιστικά, αυτά που κατά καιρούς βλέπω και ακούω, ευτυχώς που τα παιδιά που βρίσκονται στο στάδιο εκπαίδευσης, μπορούν να εκπαιδευτούν κατάληλα.

Δεν υπάρχουν κακά παιδιά, αλλά ανεύθυνοι γονείς...

Απάντηση: Re: Γενική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους από 1-1-2010

Τουλάχιστον ο Μπομπ Σφουγγαράκης, που βλέπουν τα δικά μου, κάνει μόνο μπουρμπουληθρόφουσκες...

Ο Μπόμπ υιοθέτησε παιδάκι με τον φίλο του.........................................

Τουλάχιστον ο Μπομπ Σφουγγαράκης, που βλέπουν τα δικά μου, κάνει μόνο μπουρμπουληθρόφουσκες...

καλά, αυτόν θα τον κόψουν γιατί τον βγάλανε "αδελφή του ελέους" :grandpa:

Πω πω δίνω λάθος πρότυπα στα παιδιά μου. Θα μου βγουν από τους άλλους.

Πώς θα κοιμηθώ απόψε Θε μου, πώς θα κοιμηθώ.

:flipout:

Η υστερία πιάνει τελικώς όλες λίγο πολύ τις παραμέτρους της ζωής μας, σιγά μην άφηνε απόξω το κάπνισμα.

Re: Απάντηση: Re: Γενική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους από 1-1-20

Ο Μπόμπ υιοθέτησε παιδάκι με τον φίλο του.........................................

δλδ να πω στον κουμπάρο να αλλάξει όνομα στο φουσκωτό ????????

η μήπως φουσκωτούλα ???????:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γενική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρ

Σφουγκαράκη το λέει ???:flipout::flipout::flipout:

για την ακρίβεια, "Μπομπ ο Σφουγγαράκης" για χάρη της μικρής....

όταν πήγαμε στο λιμεναρχείο για την άδεια πεθάνανε στα γέλια !!!!!:ADFADF1:

ο Λουκι Λουκ μας μαρανε....

εδω αμα δειτε Σατογκαν πρωι στο 06 εχει σκοτωσει σε δεκα λεπτα οσους ο Τζων Ραμπος σε 10 εργα

Ο Λούκυ τουλάχιστον δε σκότωνε ποτέ!

Μόνο τους αφόπλιζε και μετά τους έδενε σα μοσχάρια (στη σειρά)...:cowboy:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γενική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημ

για την ακρίβεια, "Μπομπ ο Σφουγγαράκης" για χάρη της μικρής....

όταν πήγαμε στο λιμεναρχείο για την άδεια πεθάνανε στα γέλια !!!!!:ADFADF1:

Πές του οτι ο Μπομπ έγινε πατέρας μαζί με τον φίλο του...-bye--bye-

και πες τους να σε γραψουν στο λιμεναρχειο της Τήλου

Ο Λούκυ τουλάχιστον δε σκότωνε ποτέ!

Μόνο τους αφόπλιζε και μετά τους έδενε σα μοσχάρια (στη σειρά)...:cowboy:

Δεν διαβαζες την σελιδα μετα το Τελος??

ο Ραν Ταν Πλαν τους κατασπαραζει ωσαν τον σκυλο απο το the Thing

Νομίζεις φίλε μου!
Ευτυχώς υπάρχει το ΕΣΡ ως θεματοφύλακας των χρηστών ηθών μας...

851183_b.jpg

από το in.gr
21/11/07

Με τον Μπομπ Σφουγγαράκη θα ασχοληθεί στο εγγύς μέλλον το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έπειτα από καταγγελία προερχόμενη από μέλος του.

Στις 4 ή στις 18 Δεκεμβρίου το ΕΣΡ θα αποφασίσει για την καταγγελία αναφορικά με την προβολή από το τηλεοπτικό κανάλι «Channel Nine» του παιδικού προγράμματος, καθώς το μέλος του υποστηρίζει ότι στις 21/5/2007 στη συγκεκριμένη εκπομπή προβλήθηκε υλικό που βλάπτει την πνευματική και ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων.

«Η επίμαχη εκπομπή φέρεται να περιέχει σκηνές βίας» δηλώνει στην εφημερίδα Έθνος ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ι.Λασκαρίδης, ενώ αρνήθηκε ότι το ΕΣΡ επελήφθη καθώς ο ήρωας του συγκεκριμένου κινουμένου σχεδίου έχει «συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό», όπως έχει καταγγελθεί στις ΗΠΑ και τις άλλες χώρες που προβάλλεται.

Προφανώς η σειρά ''τη γλύτωσε'' αφού προβάλλεται ακόμη αλλά το γελοίο της όλης υπόθεσης παραμένει.
Φαίνεται ότι το μέλος του ΕΣΡ δεν έχει τύχει να παρακολουθήσει άλλες ''παιδικές'' εκπομπές... για να μην αναφερθώ στα υπόλοιπα ''πολιτιστικά'' της τηλεόρασης.