Γενική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους από 1-1-2010

Δεν υπάρχουν πια σφουγγάρια στρέητ 100% στην αγορά, τη λες βρε Φώτη. Πού να βρεις τέτοιες κλασικές αξίες φίλε μου...

:flipout:

Πάντως εμένα μου αρέσει πολύ και είναι από τα λίγα που κάθομαι και το βλέπω μαζί με τα σπόρια και το απολαμβάνω.

Ο μπομπ είναι φοβερό καρτούν κυρίως γιατί κάθε ατάκα έχει διπλό νόημα. Το προφανές που θα αρέσει στο παιδί και το υπονοούμενο που θα αρέσει στον γονέα. Εγώ κάθομαι και το βλέπω φανατικά (κάποτε είχα και το μπλουζ κομμάτι των τίτλων τέλους σαν ringtone) και πραγματικά είναι απολαυστικό. Το μόνο που συγκρίνεται με 1 επεισόδιο μπομπ σφουγγαράκι είναι να ψωνίζεις διάφορα αξεσουάρ μπομπ σφουγγαράκι στα παιδικά καταστήματα, για κανένα πιτσιρίκι.

Απάντηση: Re: Γενική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους από 1-1-2010

Ο μπομπ είναι φοβερό καρτούν κυρίως γιατί κάθε ατάκα έχει διπλό νόημα. Το προφανές που θα αρέσει στο παιδί και το υπονοούμενο που θα αρέσει στον γονέα. Εγώ κάθομαι και το βλέπω φανατικά (κάποτε είχα και το μπλουζ κομμάτι των τίτλων τέλους σαν ringtone) και πραγματικά είναι απολαυστικό. Το μόνο που συγκρίνεται με 1 επεισόδιο μπομπ σφουγγαράκι είναι να ψωνίζεις διάφορα αξεσουάρ μπομπ σφουγγαράκι στα παιδικά καταστήματα, για κανένα πιτσιρίκι.
Σε πάω!:SFGSFGSF:

Πέρα από την πλάκα, είναι ένα από τα καλύτερα σύγχρονα καρτούν για όλες τις ηλικίες! Απίστευτος συνδυασμός!
Είμαι φανατικός και φυσικά έχω πια όλα τα επεισόδια με τους Ελληνικούς διαλόγους που επίσης έχουν προσαρμοστεί απίστευτα καλά πάνω στους ξένους!

Συμφωνώ για κι εγώ για Bob!!!
Για μικρούς και μεγάλους.
:SFGSFGSF:
spongebob-squarepants.jpg

Απάντηση: Re: Γενική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους από 1-1-2010

Παίδες, ο Μπομπ δεν είναι ούτε στρέιτ ούτε γκέι!

Οι σπόγγοι αναπαράγονται μονογονεϊκά...:lehrer:

ουφ,ησυχασα τωρα...

Ωχ και ερμαφρόδιτο ο Μπόμπ??:music-smiley-005::music-smiley-005:

Σοφέεε!
Αν πάντως ήθελα να το παίξω ο "κακός - πονηρός" της παρέας θα έλεγα:
"... Άλλο το πως αναπαράγονται και άλλο το πως τη βρίσκουν!
Άλλωστε και οι γκέι δεν αναπαράγονται μεταξύ τους!..."

παιδια ξεφυγαμε λιγακι νομιζω......ας γυρισουμε παλι στο θεμα μας

ρε τον Σφουγγαρακι:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Πράγματι!
Και να πω ότι κάπνιζε κιόλας!

Αν και για να πω την μαύρη αλήθεια, δε νομίζω ότι υπάρχει και τίποτ' άλλο να ειπωθεί για το κυρίως θέμα!
Ούτε νομίζω ότι τελικά βοήθησε στην καλύτερη ενδεχομένως διαμόρφωση, μέρους των απόψεων κάποιου, επί του θέματος.
Ωστόσο όποιος έχει κάτι να πει σχετικά, ας πάρει τον λόγο!...

Re: Απάντηση: Γενική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους από 1-1-2010

Πράγματι!
Και να πω ότι κάπνιζε κιόλας!

Αν και για να πω την μαύρη αλήθεια, δε νομίζω ότι υπάρχει και τίποτ' άλλο να ειπωθεί για το κυρίως θέμα!
Ούτε νομίζω ότι τελικά βοήθησε στην καλύτερη ενδεχομένως διαμόρφωση, μέρους των απόψεων κάποιου, επί του θέματος.
Ωστόσο όποιος έχει κάτι να πει σχετικά, ας πάρει τον λόγο!...

για τσιγάρο δεν ξέρω αλλά για καμιά από αυτές που
σώζουν ζωές......(magic life) :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γενική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους από

Ότι και να... "κάπνιζε", πρέπει να το έκανε πολύ κρυφά πάντως αφού δεν το είχε δείξει ποτέ ούτε καν σαν υπονοούμενο!

Λέτε να ισχύει η "Γενική απαγόρευση του καπνίσματος" και στους δημόσιους χώρους του "Βυθού του Μπικίνι;!
Ω, συμφοράααα!!!...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γενική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους από

Δεν τάμαθες????:eek:

Koμμένες και αυτές.
Πρέπει νάχεις ενυπόγραφη δήλωση ότι δέν ´καταπίεσες´για την συμμετοχή.:smash::7SFGSFG::flipout::flipout:

Δεν τάμαθες????:eek:

Koμμένες και αυτές.
Πρέπει νάχεις ενυπόγραφη δήλωση ότι δέν ´καταπίεσες´για την συμμετοχή.:smash::7SFGSFG::flipout::flipout:
Οποία κατάπτωσις;!
Τέρμα το κάπνισμα τέρμα κι "αυτές", τί μας μένει;! Τσαγάκι (βιολογικό) και μπροστά στη σόμπα με την κουβερτούλα στα πόδια...

Ουφφφφ...
Τελειωσε το διαβασμα...(αν και το τελευταιο κομματι με τον Bob πολυ μου αρεσε... Bob rulez!)

Νομιζω οτι το πιο σωστο θα ηταν να υπαρχουν bar και εστιατορια για καπνιστες και αντιστοιχα για μη καπνιστες.
Ετσι ωστε οποιος εισερχεται σε αυτο το χωρο να αποδεχεται το καθεστως.

Οσο για τα ασανσερ, νοσοκομεια κλπ. η απαγορευση εννοειται.

Δεν πρεπει επισης να ξεχναμε οτι οσα δικαιωματα εχει καποιος που δεν καπνιζει αλλα τοσα εχει και καποιος που καπνιζει. (εφοσον ειναι νομιμο το τσιγαρο, οταν απαγορευτει το ξανασυζηταμε)

Η λυση ειναι καπου στη μεση.
Δεν χρειαζεται ουτε στ@ρχιδισμος απο τους καπνιστες ουτε και υστερια απο τους μη καπνιστες.
Ολοι κατω απο τον ιδιο ηλιο ειμαστε, τα ιδια βασανα εχουμε, και τρωμε ηλιελαια απο την Ουκρανια...

Οσο για τις γενικες απαγορευσεις θα συμφωνησω με οσους ειναι αντιθετοι.

Αν και απ'οτι βλεπω η εποχη του "1984" δεν ειναι μακρυα...
Ενδιαφερουσα ταινια και το "Gattaca"...