Voreios
Supreme Member
- 18 January 2007
- 4,750
Re: Απάντηση: Γενική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους από 1-1-2010
Αυτό μην το λες...
Κι εγω δεν μπορούσα να με φανταστώ άκαπνο και προχτες εκλεισα 5 χρόνια άκαπνος! (Ειπα να ανάψω ενα τσιγαράκι για να το γιορτάσω, αλλά συγκρατήθηκα, ο πρωην καπνιστής ειναι σαν τον αλκοολικό, ενα να πάρει το ξανάρχισε!).
Ως και αυτός που δεν μπορούσα ποτε να φανταστω ακαπνο εκλεισε πριν λίγες μερες ενα χρόνο άκαπνος (ο κουμπάρος μου που κάπνιζε επι 32 χρόνια Ασσο φιλτρο κασετίνα...δεν ειχε αλλάξει ποτέ του μάρκα!)
Έ..δέν είναι τό ίδιο...Στήν μία περίπτωση αποκτάς μιά νέα συνήθεια (σχετικά ανώδυνο), ενώ στήν άλλη κόβεις μιά συνήθεια (πρακτικά δύσκολο)
Τέτοιου είδους πολιτικές πάντως ελπίζω νά λειτουργούν αποτελεσματικότερα στίς νεαρές ηλικίες, αποτρεπτικά εννοώ, ώστε νά μήν αρχίσουν ποτέ τό γ....ένο τό τσιγάρο..:furious3:
Όσο γιά μένα...δέν μπορώ ούτε νά μέ φανταστώ άκαπνο..
Αυτό μην το λες...
Κι εγω δεν μπορούσα να με φανταστώ άκαπνο και προχτες εκλεισα 5 χρόνια άκαπνος! (Ειπα να ανάψω ενα τσιγαράκι για να το γιορτάσω, αλλά συγκρατήθηκα, ο πρωην καπνιστής ειναι σαν τον αλκοολικό, ενα να πάρει το ξανάρχισε!).
Ως και αυτός που δεν μπορούσα ποτε να φανταστω ακαπνο εκλεισε πριν λίγες μερες ενα χρόνο άκαπνος (ο κουμπάρος μου που κάπνιζε επι 32 χρόνια Ασσο φιλτρο κασετίνα...δεν ειχε αλλάξει ποτέ του μάρκα!)