Ενδιαφερον αυτο που λες!! Με αλλα λογια στα καναλια του Κοσμοτε δεν εχουμε 5.1 ηχο; Αναρωτιεμαι αν υπαρχει τροπος βελτιωσης με καποιο ενισχυτη με equalizer κτλ ξερω γω..Σ ευχαριστω για την απαντηση!Ανάλογα τα Ευρωπαϊκά κανάλια που βλέπατε, εάν αυτά είχαν EC3 (5.1 dolby) ήχο, στο downmix που γινόταν στη τηλεόραση, λογικό είναι τα level του γηπέδου να είναι αυξημένα σε σχέση με τα δικάναλα stream ήχου.
Στα κινηματογραφικά κανάλια έχουν 5.1 μπορείς να το δοκιμάσειςΕνδιαφερον αυτο που λες!! Με αλλα λογια στα καναλια του Κοσμοτε δεν εχουμε 5.1 ηχο; Αναρωτιεμαι αν υπαρχει τροπος βελτιωσης με καποιο ενισχυτη με equalizer κτλ ξερω γω..Σ ευχαριστω για την απαντηση!
Στην Magenta TV Τσεχίας με το πολύ πλούσιο χαρτοφυλάκιο σε όλα τα Θεματικά κανάλια της ΟΤΤ πλατφόρμας, η αρίθμηση είναι σε άλλη λογική.
https://www.t-mobile.cz/seznam-kanalu?tariff=4
Ισχύει . Και σε μένα σε lg μόνο stereo ,όχι 5.1 . Αλλά εκείνο που με ενοχλεί περισσότερο (και δεν ξέρω αν κάποιος έχει βρει λύση) είναι οι υπότιτλοι στο on demand. Αρκετά μεγάλη γραμματοσειρά που εμφανίζεται αρκετά ψηλά , σχεδόν λίγο κάτω από το κέντρο της οθόνης . Σε κανονική γραμμική ροή δεν έχει θέμα , αλλά στο on demand σε μένα τουλάχιστον το κάνει . Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα, ευπρόσδεκτηΚαλημέρα, σε τηλεόραση lg 4ετίας, στην ίδια σειρά όταν την βλέπω μέσω της τηλεόρασης με την εφαρμογή βγάζει ήχο στερεο ενώ αν την δω μέσω του ΜΙΒΟΧ βγάζει επιλογή στέρεο και 5.1. , φταίει η τηλεόραση; έχει να κάνει σχετικά με δικαίωματα της lg ή είναι απλά παλιά;
Έχω χρόνια πάρα πολλά μόνο δορυφορικό και μαύρη εικόνα έχω για ελάχιστα λεπτά και μόνο αν έξω γίνεται κατακλυσμός του Νώε.Ερώτηση - απορία: Εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχω COSMOTE TV δορυφορικό και ταυτόχρονα εννοείται και την iptv εδώ και μερικά χρόνια... Μια απορία ρε παιδιά... Ακόμα (μετά από τόσα χρόνια) δεν έχει λυθεί το θέμα που όταν βρέχει χάνεται το σήμα στο δορυφορικό; Έβαλα τώρα από περιέργεια να δω... Βρέχει έντονα... Μαύρο στην εικόνα... Παίρνει βελτίωση αυτό; Π.χ. με μια αλλαγή πιάτου πιο πρόσφατου ή καλωδίωσης; Αν δεν είχαμε iptv τι θα κάναμε;
Ακριβώς το ίδιο. Έχω πάρα πολλά χρόνια και ποτέ δεν είχα θέμα με το δορυφόρο. 1-2 φορές που ήθελε καθάρισμα απο τα χιόνια αλλα λογικό. Κατά τ αλλα παίζει άψογα ότι καιρό και να έχειΈχω χρόνια πάρα πολλά μόνο δορυφορικό και μαύρη εικόνα έχω για ελάχιστα λεπτά και μόνο αν έξω γίνεται κατακλυσμός του Νώε.
Παιζει ρόλο η σωστή στόχευση του δορυφόρου, το πιάτο (κατά προτίμηση λίγο μεγαλύτερο) και φυσικά το lnb.
Έχει κολλήσει σε μερικά, πχ το Οσφπ-PSV στο Cosmote Sport 2 στις 14/10 δεν παίζειΓια χαρά σε όλους εσάς δουλεύει το replay εχτές ήταν μια χαρά Thanks
Παρεμπιπτόντως όσοι λαμβάνεται παράλληλα στο δορυφορικό δέκτη της cosmote tv και το δορυφόρο Astra 19.2 East, για τα ελεύθερα Γερμανικά κανάλια, η cosmote tv κλείδωσε με μαύρη οθόνη μετά το RTLgermany και το ZDF!!! Θίγονται τα αθλητικά της δικαιώματα!!! Αν θέλετε να βλέπεται όλα τα ελεύθερα Γερμανικά κανάλια χωρίς τις απαγορεύσεις της cosmote tv, βάζετε ανεξάρτητα το καλώδιο του astra 19.2E, στον ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη στην Smart tv, η σε άλλον ανεξάρτητο δορυφορικό δέκτη της αγοράς και έχεται και full epg, όχι μόνο now next. Λευτεριά στο ZDF HD με τα μόνιμα 13000 bitrate εικόνας!!!Ακριβώς το ίδιο. Έχω πάρα πολλά χρόνια και ποτέ δεν είχα θέμα με το δορυφόρο. 1-2 φορές που ήθελε καθάρισμα απο τα χιόνια αλλα λογικό. Κατά τ αλλα παίζει άψογα ότι καιρό και να έχει
Με ένα Mi box s (οποιασδήποτε γενιάς) θα κάνεις τη δουλειά σου. Φθηνό και αξιόπιστο.Καλησπέρα σας
Ξέρετε αν μπορώ να νοικιάσω ή να αγοράσω δεύτερο box για τη 2η τηλεόραση;
Η εναλλακτικά έχετε να προτείνετε κάποιο άλλης εταιρίας που να παίζει απροβληματιστα cosmote tv;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.