Γενική Συζήτηση για COSMOTE TV

Ασφαλώς και ισχύει αυτό που λες . Ήταν πάγιο αίτημα τους . Μένει να αποδειχθεί η ειλικρίνεια των προθέσεων τους και το ότι ενδιαφέρονται κατεξοχήν για τη διασφάλιση όρων υγιούς ανταγωνισμού και τίποτα παραπάνω

• Like
Reactions: Βασίλης Γ
Καλησπερα!! Εχω βαλει στον πατερα μου Cosmote tv εδω και 1 μηνα με κυριως ενδιαφερον τα αθλητικα! Μου εκανε παραπονα για τον ηχο στα αθλητικα οτι ειναι απαραδεκτος καθως ακουγεται παρα πολυ ο σπικερ σε σχεση με τον ηχο του αγωνα ο κοσμος κτλ....Τηλεοραση μια πολυ καλη philips 37΄ αλλα 10ετιας.. Το παρατηρησα κι εγω αλλα οχι σε ολους τους αγωνες..Ειναι θεμα ηχοληψιας; Βλεπαμε καναλια ευρωπαϊκα με πιατο μεχρι τωρα και η διαφορα στον ηχο ειναι μεγαλη στο θεμα που αναφερω..
Υπαρχει λυση; δεν βρηκα καποια ρυθμιση στον ηχο..

Ανάλογα τα Ευρωπαϊκά κανάλια που βλέπατε, εάν αυτά είχαν EC3 (5.1 dolby) ήχο, στο downmix που γινόταν στη τηλεόραση, λογικό είναι τα level του γηπέδου να είναι αυξημένα σε σχέση με τα δικάναλα stream ήχου.

Ανάλογα τα Ευρωπαϊκά κανάλια που βλέπατε, εάν αυτά είχαν EC3 (5.1 dolby) ήχο, στο downmix που γινόταν στη τηλεόραση, λογικό είναι τα level του γηπέδου να είναι αυξημένα σε σχέση με τα δικάναλα stream ήχου.
Ενδιαφερον αυτο που λες!! Με αλλα λογια στα καναλια του Κοσμοτε δεν εχουμε 5.1 ηχο; Αναρωτιεμαι αν υπαρχει τροπος βελτιωσης με καποιο ενισχυτη με equalizer κτλ ξερω γω..Σ ευχαριστω για την απαντηση!

Στα αθλητικά όχι, είναι 2.0.
Δεν υπάρχει κάποιος προφανής τρόπος να αλλάξεις το mix. Με κάποιο φίλτρο ήχου θα γινόταν, αλλά realtime από δέκτη/app που θα βλέπεις δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον τρόπο.

Ενδιαφερον αυτο που λες!! Με αλλα λογια στα καναλια του Κοσμοτε δεν εχουμε 5.1 ηχο; Αναρωτιεμαι αν υπαρχει τροπος βελτιωσης με καποιο ενισχυτη με equalizer κτλ ξερω γω..Σ ευχαριστω για την απαντηση!
Στα κινηματογραφικά κανάλια έχουν 5.1 μπορείς να το δοκιμάσεις

Ερώτηση - απορία: Εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχω COSMOTE TV δορυφορικό και ταυτόχρονα εννοείται και την iptv εδώ και μερικά χρόνια... Μια απορία ρε παιδιά... Ακόμα (μετά από τόσα χρόνια) δεν έχει λυθεί το θέμα που όταν βρέχει χάνεται το σήμα στο δορυφορικό; Έβαλα τώρα από περιέργεια να δω... Βρέχει έντονα... Μαύρο στην εικόνα... Παίρνει βελτίωση αυτό; Π.χ. με μια αλλαγή πιάτου πιο πρόσφατου ή καλωδίωσης; Αν δεν είχαμε iptv τι θα κάναμε;

Στην Magenta TV Τσεχίας με το πολύ πλούσιο χαρτοφυλάκιο σε όλα τα Θεματικά κανάλια της ΟΤΤ πλατφόρμας, η αρίθμηση είναι σε άλλη λογική.
https://www.t-mobile.cz/seznam-kanalu?tariff=4

Βλέπεις τι δίνουν οι συνδρομητικές στο εξωτερικό και νιώθεις πολύ.. μλκας με αυτά που σου προσφέρουν εδώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: karras
Οτι @@#%#τους κατεβει στοκεφαλι... ειναι δυνατον τα μουσικα πριν τα ντοκιμαντερ??????? ΕΛΕΟΣ !!!!

Καλημέρα, σε τηλεόραση lg 4ετίας, στην ίδια σειρά όταν την βλέπω μέσω της τηλεόρασης με την εφαρμογή βγάζει ήχο στερεο ενώ αν την δω μέσω του ΜΙΒΟΧ βγάζει επιλογή στέρεο και 5.1. , φταίει η τηλεόραση; έχει να κάνει σχετικά με δικαίωματα της lg ή είναι απλά παλιά;

Καλημέρα, σε τηλεόραση lg 4ετίας, στην ίδια σειρά όταν την βλέπω μέσω της τηλεόρασης με την εφαρμογή βγάζει ήχο στερεο ενώ αν την δω μέσω του ΜΙΒΟΧ βγάζει επιλογή στέρεο και 5.1. , φταίει η τηλεόραση; έχει να κάνει σχετικά με δικαίωματα της lg ή είναι απλά παλιά;
Ισχύει . Και σε μένα σε lg μόνο stereo ,όχι 5.1 . Αλλά εκείνο που με ενοχλεί περισσότερο (και δεν ξέρω αν κάποιος έχει βρει λύση) είναι οι υπότιτλοι στο on demand. Αρκετά μεγάλη γραμματοσειρά που εμφανίζεται αρκετά ψηλά , σχεδόν λίγο κάτω από το κέντρο της οθόνης . Σε κανονική γραμμική ροή δεν έχει θέμα , αλλά στο on demand σε μένα τουλάχιστον το κάνει . Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα, ευπρόσδεκτη

Ερώτηση - απορία: Εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχω COSMOTE TV δορυφορικό και ταυτόχρονα εννοείται και την iptv εδώ και μερικά χρόνια... Μια απορία ρε παιδιά... Ακόμα (μετά από τόσα χρόνια) δεν έχει λυθεί το θέμα που όταν βρέχει χάνεται το σήμα στο δορυφορικό; Έβαλα τώρα από περιέργεια να δω... Βρέχει έντονα... Μαύρο στην εικόνα... Παίρνει βελτίωση αυτό; Π.χ. με μια αλλαγή πιάτου πιο πρόσφατου ή καλωδίωσης; Αν δεν είχαμε iptv τι θα κάναμε;
Έχω χρόνια πάρα πολλά μόνο δορυφορικό και μαύρη εικόνα έχω για ελάχιστα λεπτά και μόνο αν έξω γίνεται κατακλυσμός του Νώε.
Παιζει ρόλο η σωστή στόχευση του δορυφόρου, το πιάτο (κατά προτίμηση λίγο μεγαλύτερο) και φυσικά το lnb.

• Like
Reactions: billpeppas
Έχω χρόνια πάρα πολλά μόνο δορυφορικό και μαύρη εικόνα έχω για ελάχιστα λεπτά και μόνο αν έξω γίνεται κατακλυσμός του Νώε.
Παιζει ρόλο η σωστή στόχευση του δορυφόρου, το πιάτο (κατά προτίμηση λίγο μεγαλύτερο) και φυσικά το lnb.
Ακριβώς το ίδιο. Έχω πάρα πολλά χρόνια και ποτέ δεν είχα θέμα με το δορυφόρο. 1-2 φορές που ήθελε καθάρισμα απο τα χιόνια αλλα λογικό. Κατά τ αλλα παίζει άψογα ότι καιρό και να έχει

Καλησπέρα σας
Ξέρετε αν μπορώ να νοικιάσω ή να αγοράσω δεύτερο box για τη 2η τηλεόραση;
Η εναλλακτικά έχετε να προτείνετε κάποιο άλλης εταιρίας που να παίζει απροβληματιστα cosmote tv;

Ακριβώς το ίδιο. Έχω πάρα πολλά χρόνια και ποτέ δεν είχα θέμα με το δορυφόρο. 1-2 φορές που ήθελε καθάρισμα απο τα χιόνια αλλα λογικό. Κατά τ αλλα παίζει άψογα ότι καιρό και να έχει
Παρεμπιπτόντως όσοι λαμβάνεται παράλληλα στο δορυφορικό δέκτη της cosmote tv και το δορυφόρο Astra 19.2 East, για τα ελεύθερα Γερμανικά κανάλια, η cosmote tv κλείδωσε με μαύρη οθόνη μετά το RTLgermany και το ZDF!!! Θίγονται τα αθλητικά της δικαιώματα!!! Αν θέλετε να βλέπεται όλα τα ελεύθερα Γερμανικά κανάλια χωρίς τις απαγορεύσεις της cosmote tv, βάζετε ανεξάρτητα το καλώδιο του astra 19.2E, στον ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη στην Smart tv, η σε άλλον ανεξάρτητο δορυφορικό δέκτη της αγοράς και έχεται και full epg, όχι μόνο now next. Λευτεριά στο ZDF HD με τα μόνιμα 13000 bitrate εικόνας!!!
Ξέχασα να αναφέρω ότι και στον hot bird απαγορεύει τα κανάλι rai uno, ενώ στα box της eonsat λειτουργούν κανονικά χωρίς απαγορεύσεις όλα τα FTA σε Astra 19.2E και Hot bird 13E!!!

Last edited:
Καλησπέρα σας
Ξέρετε αν μπορώ να νοικιάσω ή να αγοράσω δεύτερο box για τη 2η τηλεόραση;
Η εναλλακτικά έχετε να προτείνετε κάποιο άλλης εταιρίας που να παίζει απροβληματιστα cosmote tv;
Με ένα Mi box s (οποιασδήποτε γενιάς) θα κάνεις τη δουλειά σου. Φθηνό και αξιόπιστο.

Όσοι έχετε την εφαρμογή σε tv box, τι ρυθμίσεις εικόνας έχετε επιλέξει; 1080/4k και hz 50/60 ή αυτόματο match rate??