Από την δεύτερη γενιά και μετά, με την πρώτη θα έχει θέματα με επανεκκινήσειςΜε ένα Mi box s (οποιασδήποτε γενιάς) θα κάνεις τη δουλειά σου. Φθηνό και αξιόπιστο.
Από την δεύτερη γενιά και μετά, με την πρώτη θα έχει θέματα με επανεκκινήσειςΜε ένα Mi box s (οποιασδήποτε γενιάς) θα κάνεις τη δουλειά σου. Φθηνό και αξιόπιστο.
στην εφαρμογη δεν σοθ εχει βγαλει προδφορα?Καλησπέρα. Σήμερα είδα ότι το voucher λήγει 28/11 αλλά με εξαργύρωση έως 30/1/26.
Αυτή τη στιγμή έχω cosmote 50 vdsl triple play στα 51.90€.
Με καλούν την προηγούμενη βδομάδα από Cosmote για να με ενημερώσουν ότι πλέον δικαιούμαι fiber στο σπίτι και να κάνω και το voucher για πιο φθηνά. Οπότε μου λένε ότι η τιμή για 300 fiber + TV μαζί με το voucher θα πάει στα 58.9€ (58 και κάτι τέλος πάντων). Τους λέω οκ αφήστε να δω τα πακέτα και ξαναμιλάμε.
Κοιτάω στο site τα πακέτα και βλέπω ότι το double play συν Cosmote full pack (μαζί με τα αθλητικά την Νόβα) είναι τα 49.28€ μαζί με το voucher. Τους καλώ και τους λέω ότι θέλω να αναβαθμίσω σε fiber αλλά στην τιμή των 49.28€.
Μου λένε όμως ότι δεν ισχύει για μένα γιατί εγώ έχω triple play, ενώ το πακέτο των 49.28€ είναι double play + TV και δεν μπορούν να κάνουν τη μετατροπή. Στην ουσία μιλάμε για το ίδιο πακέτο αλλά με άλλη ονομασία.
Και τους λέω όχι ευχαριστώ δε με ενδιαφέρει να δώσω 9€ παραπάνω για 2 χρόνια ενώ υπάρχει φθηνότερο πρόγραμμα και ότι θα μιλήσουμε τον Αύγουστο που λήγει το συμβόλαιο μου.
Όπως έγραψα στην αρχή όμως είδα ότι λήγει σε λίγες μέρες το voucher και σκέφτομαι το εξής. Κάνω αίτηση και περιμένω τον Γενάρη. Θα καλέσω την Cosmote να τους ζητήσω αλλαγή στο πρόγραμμα με τα 49.28€ (αν δεν έχει αλλάξει η τιμή). Αν μου πουν όχι, λέω να κάνω την αίτηση στη Nova όπου το ίδιο πακέτο είναι στα 48.22€ με το voucher.
Σίγουρα θα έχω ρήτρα αποδέσμευσης (δεν έχω ιδέα πόσο), όμως θα είναι 8 μήνες και ίσως μπορώ να υπολογίσω στην πίεση που θα τους δημιουργήσω.
Θέλω να μείνω Cosmote κυρίως λόγω της καλύτερης ποιότητας εικόνας που έχει στα αθλητικά όπως διαβάζω. Υπάρχει ενδεχόμενο μόλις δουν τη αίτηση φορητότητας να με πάρουν τηλέφωνο και να μου κάνουν αντιπροσφορά;
Τα ίδια κι εγώ. Μάταια προσπαθώ να τους πείσω εδώ και 4-5 μηνες.Καλησπέρα. Σήμερα είδα ότι το voucher λήγει 28/11 αλλά με εξαργύρωση έως 30/1/26.
Αυτή τη στιγμή έχω cosmote 50 vdsl triple play στα 51.90€.
Με καλούν την προηγούμενη βδομάδα από Cosmote για να με ενημερώσουν ότι πλέον δικαιούμαι fiber στο σπίτι και να κάνω και το voucher για πιο φθηνά. Οπότε μου λένε ότι η τιμή για 300 fiber + TV μαζί με το voucher θα πάει στα 58.9€ (58 και κάτι τέλος πάντων). Τους λέω οκ αφήστε να δω τα πακέτα και ξαναμιλάμε.
Κοιτάω στο site τα πακέτα και βλέπω ότι το double play συν Cosmote full pack (μαζί με τα αθλητικά την Νόβα) είναι τα 49.28€ μαζί με το voucher. Τους καλώ και τους λέω ότι θέλω να αναβαθμίσω σε fiber αλλά στην τιμή των 49.28€.
Μου λένε όμως ότι δεν ισχύει για μένα γιατί εγώ έχω triple play, ενώ το πακέτο των 49.28€ είναι double play + TV και δεν μπορούν να κάνουν τη μετατροπή. Στην ουσία μιλάμε για το ίδιο πακέτο αλλά με άλλη ονομασία.
Και τους λέω όχι ευχαριστώ δε με ενδιαφέρει να δώσω 9€ παραπάνω για 2 χρόνια ενώ υπάρχει φθηνότερο πρόγραμμα και ότι θα μιλήσουμε τον Αύγουστο που λήγει το συμβόλαιο μου.
Όπως έγραψα στην αρχή όμως είδα ότι λήγει σε λίγες μέρες το voucher και σκέφτομαι το εξής. Κάνω αίτηση και περιμένω τον Γενάρη. Θα καλέσω την Cosmote να τους ζητήσω αλλαγή στο πρόγραμμα με τα 49.28€ (αν δεν έχει αλλάξει η τιμή). Αν μου πουν όχι, λέω να κάνω την αίτηση στη Nova όπου το ίδιο πακέτο είναι στα 48.22€ με το voucher.
Σίγουρα θα έχω ρήτρα αποδέσμευσης (δεν έχω ιδέα πόσο), όμως θα είναι 8 μήνες και ίσως μπορώ να υπολογίσω στην πίεση που θα τους δημιουργήσω.
Θέλω να μείνω Cosmote κυρίως λόγω της καλύτερης ποιότητας εικόνας που έχει στα αθλητικά όπως διαβάζω. Υπάρχει ενδεχόμενο μόλις δουν τη αίτηση φορητότητας να με πάρουν τηλέφωνο και να μου κάνουν αντιπροσφορά;
Από την δεύτερη γενιά και μετά, με την πρώτη θα έχει θέματα με επανεκκινήσεις
Πριν από δύο καλοκαίρια το MTV Hits. Αλλά στις 30 'η 31 Δεκεμβρίου 2025 κλείνει ταυτόχρονα μαζί με τα μουσικά κανάλια MTV LIve και MTV 00s.Απο πότε έχει να προστεθεί κάποιο κανάλι. και όταν λέω κανάλει δεν λέω popup για 10-20-30 μέρες!
πχ eurosport, discovery κλπ
μιλάμε έχουν περάσει 10 χρονια τώρα
Η TV100 πάντα έτσι εκπέμπεΠριν από δύο καλοκαίρια το MTV Hits. Αλλά στις 30 'η 31 Δεκεμβρίου 2025 κλείνει ταυτόχρονα μαζί με τα μουσικά κανάλια MTV LIve και MTV 00s.
Άραγε θα δούμε κάποιους αντικαταστάτες των μουσικών καναλιών, 'η θα εφισηχασουνε ότι ανεβαίνουν οι συνδρομητές!!!
Επίσης τι θα γίνει με την TV100 θα διορθώσει το τεχνικό τμήμα της πλατφόρμας την πρόσβαση από το σωστό λινκ, γιατί πώς γίνεται η eon tv να έχει άριστη εικόνα hd, και εσείς ένα μαύρο χάλι, χειρότερη και από το sd της digea...
Αγαπημένα κανάλια υπάρχει στην εφαρμογή με το ίντερνετΗ εφαρμογή θα έλεγα είναι παρατημένη. Ζητάμε εδώ και χρόνια αγαπημένα κανάλια να μην χρειάζεται να περνάμε 30 κανάλια για να πάμε σου το ένα στο άλλο όπως και επίσης ειδοποίηση προγράμματος και τίποτα δεν έχει γίνει. Όσο για καινούρια κανάλια το αφήνω ασχολίαστο.
Ε αυτό εννοώ και εγώ έχεις σε μια λίστα τα αγαπημένα σου καναλιαΑγαπημενα εννοω να εχεις στη λιστα μονο αυτα. Αλλιως ειναι ανοφελο. Σαν τηε eon ειναι αρκετα εξυπηρετικο για να μην περνας 30 καναλια για να βρεις αυτο που θες.
Ουφ. Και πας δηλαδή από το cinema 1 στο crime απευθείας το ένα δίπλα στο άλλο; Πατώντας ένα κουμπί; Η θές 15 click? Για να βρεις τα αγαπημένα θές 4 κλικ. Στην νόβα σου δείχνει μόνο αυτά που έχεις διαλέξεις. Αν κάνεις αριστερά δεξιά δεν δείχνει τα αγαπημένα δείχνει τα πάντα. Κατανοητό τώρα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.