Στον δορυφορικό δέκτη μου χάλασε το χειριστήριο, σχεδόν όλα τα πλήκτρα δεν δουλεύουν. Γίνεται δωρεάν αντικατάσταση του χειριστήριου ή στο χρεώνουν;
Έχω εγώ αν ενδιαφέρεσαι από τότε που είχα δορυφορικό. Εννοείται δωρεάν στο δίνω. Μένω Γέρακα. Αν θες να στο στείλω κιόλας.Στον δορυφορικό δέκτη μου χάλασε το χειριστήριο, σχεδόν όλα τα πλήκτρα δεν δουλεύουν. Γίνεται δωρεάν αντικατάσταση του χειριστήριου ή στο χρεώνουν;
Ευχαριστώ για την προσφορά, επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και θα μου στείλουν δωρεάν νέο χειριστήριοΈχω εγώ αν ενδιαφέρεσαι από τότε που είχα δορυφορικό. Εννοείται δωρεάν στο δίνω. Μένω Γέρακα. Αν θες να στο στείλω κιόλας.
Φτιάχνει δική του πλατφόρμα Αλαφούζος τελείωσε..... ετοιμαστείτε για συνδρομή να δίνεται έξτρα!!! Υπολογισμός μισή σύνδρομη έναντι άλλον παρόχων...γύρω στα 15 ευρώ.Από ότι φαίνεται δεν υπάρχει προς ώρας τουλάχιστον συμφωνία για ένταξη του sport fm tv στην Cosmote TV, βάσει της ανακοίνωσης της δεύτερης.
Νέα σεζόν για την Stoiximan Super League | COSMOTE TV
Η νέα ποδοσφαιρικής σεζόν 2026-2027 της Stoiximan Super League ξεκινά και η COSMOTE TV συνεχίζει να προσφέρει στους συνδρομητές της κορυφαία ποδοσφαιρική δράση από την Stoiximan Super League, μεταδίδοντας τους αγώνες των ομάδων για τις οποίες διατηρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα.www.cosmotetv.gr
15€ γιατί τι θα δείχνει ακριβώς; Εννοώ ότι μέχρι τώρα αυτά που ακούγονται δεν αξίζουν τόσο.Φτιάχνει δική του πλατφόρμα Αλαφούζος τελείωσε..... ετοιμαστείτε για συνδρομή να δίνεται έξτρα!!! Υπολογισμός μισή σύνδρομη έναντι άλλον παρόχων...γύρω στα 15 ευρώ.
Έναρξη 21 Σεπτεμβρίου μέσω ξένης πλατφόρμας που θα το ετοιμάσει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.