Γενική Συζήτηση για COSMOTE TV

Στον δορυφορικό δέκτη μου χάλασε το χειριστήριο, σχεδόν όλα τα πλήκτρα δεν δουλεύουν. Γίνεται δωρεάν αντικατάσταση του χειριστήριου ή στο χρεώνουν;

Στον δορυφορικό δέκτη μου χάλασε το χειριστήριο, σχεδόν όλα τα πλήκτρα δεν δουλεύουν. Γίνεται δωρεάν αντικατάσταση του χειριστήριου ή στο χρεώνουν;

Έχω εγώ αν ενδιαφέρεσαι από τότε που είχα δορυφορικό. Εννοείται δωρεάν στο δίνω. Μένω Γέρακα. Αν θες να στο στείλω κιόλας.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Εμένα σαν πελάτη τι με αφορά;
Εχθές είχε ωραία ματσάκια και δνε είδαμε τίποτα και τους πληρώνω κανονικότητα για να βλέπω επαναλήψεις αδιάφορα ματς.

Έχω εγώ αν ενδιαφέρεσαι από τότε που είχα δορυφορικό. Εννοείται δωρεάν στο δίνω. Μένω Γέρακα. Αν θες να στο στείλω κιόλας.
Ευχαριστώ για την προσφορά, επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και θα μου στείλουν δωρεάν νέο χειριστήριο

Από ότι φαίνεται δεν υπάρχει προς ώρας τουλάχιστον συμφωνία για ένταξη του sport fm tv στην Cosmote TV, βάσει της ανακοίνωσης της δεύτερης.

Από ότι φαίνεται δεν υπάρχει προς ώρας τουλάχιστον συμφωνία για ένταξη του sport fm tv στην Cosmote TV, βάσει της ανακοίνωσης της δεύτερης.

Φτιάχνει δική του πλατφόρμα Αλαφούζος τελείωσε..... ετοιμαστείτε για συνδρομή να δίνεται έξτρα!!! Υπολογισμός μισή σύνδρομη έναντι άλλον παρόχων...γύρω στα 15 ευρώ.
Έναρξη 21 Σεπτεμβρίου μέσω ξένης πλατφόρμας που θα το ετοιμάσει.

Φτιάχνει δική του πλατφόρμα Αλαφούζος τελείωσε..... ετοιμαστείτε για συνδρομή να δίνεται έξτρα!!! Υπολογισμός μισή σύνδρομη έναντι άλλον παρόχων...γύρω στα 15 ευρώ.
Έναρξη 21 Σεπτεμβρίου μέσω ξένης πλατφόρμας που θα το ετοιμάσει.
15€ γιατί τι θα δείχνει ακριβώς; Εννοώ ότι μέχρι τώρα αυτά που ακούγονται δεν αξίζουν τόσο.

Δεν ξέρω πόσο θα έχει η νέα πλατφόρμα, αλλά η Cosmote δεν πρέπει να μειώσει τιμή από τη στιγμή που έχασε υλικό; Γενικά υπάρχει μια σύγχυση και μεγάλο μέρος του κόσμου θα μπερδευτεί.

Δεν ξέρω πόσο θα έχει η νέα πλατφόρμα, αλλά η Cosmote δεν πρέπει να μειώσει τιμή από τη στιγμή που έχασε υλικό; Γενικά υπάρχει μια σύγχυση και μεγάλο μέρος του κόσμου θα μπερδευτεί.
Αυτό είναι σωστό που λες, επίσης είναι απαράδεκτο ότι αύριο μπαίνει Αύγουστος και δεν ξέρουμε ως συνδρομητές τι θα μπορούμε να δούμε.

Αυτό είναι σωστό που λες, επίσης είναι απαράδεκτο ότι αύριο μπαίνει Αύγουστος και δεν ξέρουμε ως συνδρομητές τι θα μπορούμε να δούμε.
Τέλη Αυγούστου λήγει το δικό μου, με βλέπω να πληρώνω 20-25€ επιπλέον για ένα μήνα χωρίς να κάνω ανανέωση για να δω που θα πάει το πράγμα μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου

• Like
Reactions: newlynx
Αναφέρεται σε άλλο νήμα ότι η cosmote εξασφάλισε La Liga ενώ διατηρεί και τη Serie A. Σημαντική κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση κατά τη γνώμη μου (γιατί όπως υποστήριζα και από τότε που έχασε για πρώτη φορά τα ξένα πρωταθλήματα , με το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μεγάλο το ρίσκο να ασχολείται κανείς ). Και χαίρομαι γιατί παρότι το ισπανικό το βλέπαμε στη nova , η cosmote , κατά τη γνώμη μου πάντα , υπερτερεί σε επίπεδο παραγωγής . Φτάνει να αξιοποιήσει το προϊόν συνολικά καλύπτοντας το σύνολο των αγώνων. Περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις (ελπίζω να μην είμαι off topic)

εχω τη μια οθονη στο pc σε portait και οταν ανοιγω το cosmote tv σε αυτη λαμβανω αυτο το μυνημα , ξερει καποιος αν υπαρχει καποια λυση?
1785515564807.png

αποτι ειδα αυτο το κανει οταν σε browser εχεις μικρυνει το παραθυρο και ειναι δεν maximize. το προβλημα ομως ειναι οτι στην οθονη που εχω σε portait το παραθυρο ειναι maximize αλλα δεν το καταλαβαινει και θεωρει οτι δεν ειναι.