Γενική συζήτηση για Nova

Εσύ έγραψες τι λέει το ΑΙ, σου έβγαλε μια βλακεία που δεν ισχύει και την βάφτισες "τι ισχύει", δυστυχώς αυτό από εδώ και πέρα με το ΑΙ θα γίνει μάστιγα

Το παιδί που ακούει τους πανηγυρισμούς της τούμπας και μετά βλέπει το γκολ στη Nova μάλλον είναι τρελός
Αν άκουσε πανηγυρισμούς και είδε γκολ σήμερα μάλλον θα είναι, γιατί δε μπήκε γκολ :D Αστειεύομαι βέβαια.

• Haha
Reactions: kostthem
Νομιζω αρκετα ασχοληθηκαμε. Αν ο κυριοϛ που τα γραφει αυτα δεν τρολαρει αϛ πιστυει οτι θελει. Α ρε ατιμο chat gpt ποσουϛ εχειϛ κανει ειδικουϛ.
Γιατι να τρολλαρω ρε φιλε δν κατάλαβα; Έξυπνος μεσα απτο πληκτρολόγιο το παιζεις κσυ; Την αλήθεια λεω κ απο την στιγμή π δν τρολλαρω καλο ειναι να μην απαντατε ετσι ο καθενας σας. Σεβαστειτε αυτο π λεει ο αλλος.

Λογικα ειναι 7 δευτερόλεπτα για να το λες εσυ, chat gpt: Πηγή σήματοςΔιαδρομή σήματοςΚαθυστέρηση (Latency)Παρατήρηση

Δορυφορικό EON SatΓήπεδο → Δορυφόρος → Δέκτης σου0 δευτερόλεπταΒλέπεις ακριβώς ό,τι γίνεται στο γήπεδο

OTT/Internet streamingΓήπεδο → Server → Κωδικοποίηση → Internet → Συσκευή~5-15 δευτ.Προστίθεται buffering για σταθερό stream

Στοιχηματικές πλατφόρμες LiveΓήπεδο → Server → Κωδικοποίηση + επεξεργασία → Internet → Συσκευή~7-20 δευτ.Extra καθυστέρηση για ασφαλή live betting 🙏
Εσύ τι το ρώτησες και στα είπε αυτά; Εμένα άλλα μου λέει. Βέβαια αυτό θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο πως όντως υπάρχει μια καθυστέρηση και όχι να ρωτάμε το AI.Screenshot_2025-09-21-11-50-38-790_com.android.chrome-edit.jpg

Εσύ τι το ρώτησες και στα είπε αυτά; Εμένα άλλα μου λέει. Βέβαια αυτό θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο πως όντως υπάρχει μια καθυστέρηση και όχι να ρωτάμε το AI.View attachment 258010
Κανονικά τον ρώτησα φιλε, αλλες φορές λεει άλλα, κ αλλες λεει τα κανονικα, εγω αυτο π ξερω ειναι αυτο π ειπα, ο καθενας εχει την δικια τ αποψη κ γνωμη.

Δεν το κόβουμε αυτό το θέμα εδώ; Αφήστε τον φίλο να πιστεύει ότι θέλει. Οι υπόλοιποι ας έχουμε την γνώμη μας για το θέμα, που συμφωνούμε όλοι! Είναι εκείνο που λένε "όλοι έχουν λάθος και εγώ δίκιο".

Δεν το κόβουμε αυτό το θέμα εδώ; Αφήστε τον φίλο να πιστεύει ότι θέλει. Οι υπόλοιποι ας έχουμε την γνώμη μας για το θέμα, που συμφωνούμε όλοι! Είναι εκείνο που λένε "όλοι έχουν λάθος και εγώ δίκιο".
Δν ειπα αυτο απλα ο καθενας εχει την δικια τ αποψη.

• Haha
Ρε παίδες, η ακόλουθη διαδρομή...
Καταλαβαινω τι λες αλλα εγω σ λεω με βαση αυτο που μου εχουν πει οι ανθρωποι της νοβα κ τ οτε,
-->
Αφου η καθυστέρηση ειναι μηδενική, το δορυφορικο ειναι υπεράνω ολων κ πανω απτο στοιχημα, κ πανω απτο οττ κ πανω απτο γήπεδο, εχω ψαχτει πολυ καλυτερα να ξερεις.
-->
Ρε φιλε προσπαθουν να με πεισουν σε κτ που δουλευω καταλαβες; Λες κ εγω εχω ορεξη ολη μερα να ασχολούμαι εδω μεσα για το αν υπσρχευ καθυστέρηση η οχι, ειναι πολυ απλο το δορυφορικο ειναι real time στο γηπεδο σε live αγώνες κ σε καθημερινα προγράμματα των καναλιων προφανως, το δουλεύω ολο αυτο για αυτο κ δν το λεω τυχαια.
... τα " λέει " όλα...

• Like
Reactions: Joker19
Ο panosgr54t 3 ημέρες εκτός για απαράδεκτους χαρακτηρισμούς προς μέλη.
Διεγράφη ένα πόστ, το νήμα θα καθαριστεί.

Συνεχίζουμε στα του θέματος.

Γνωμη μου. Αϛ μην " καθαριστει " το thread, εξαλλου το θεμα συζησηϛ δεν ηταν off topic... για να μην ( οσο γινεται... ) αναγκαστουμε να το ξαναζησουμε ολο αυτο...

• Haha
Καλησπέρα σε όλους είχα ανενεργό τον δορυφορικο μου δεκτη και πριν λίγες ημέρες απόφασισα, να τον ξανάβαλω σε λειτουργεία. Ενω πριν έπαιζε κανονικά τώρα μετα απο 3 μήνες αδράνεια μου κάνει νερά στην εικόνα. Εκεί που παιζει εμφανίζονται pixel κυρίως στο κάτω μέρος της οθόνης αλλά και μέχρι την μέση. Είχα πατήσει από περιέργεια το help και παρακολουθούσα να δω την στάθμη του σήματος και της ποιότητας και τα 2 έπαιζαν κοντά στο 96% ακομα και οταν πιξελιαζε. Το έχει κάποιος άλλος αυτο? Φταίει ο δεκτης?

Καλησπέρα σε όλους είχα ανενεργό τον δορυφορικο μου δεκτη και πριν λίγες ημέρες απόφασισα, να τον ξανάβαλω σε λειτουργεία. Ενω πριν έπαιζε κανονικά τώρα μετα απο 3 μήνες αδράνεια μου κάνει νερά στην εικόνα. Εκεί που παιζει εμφανίζονται pixel κυρίως στο κάτω μέρος της οθόνης αλλά και μέχρι την μέση. Είχα πατήσει από περιέργεια το help και παρακολουθούσα να δω την στάθμη του σήματος και της ποιότητας και τα 2 έπαιζαν κοντά στο 96% ακομα και οταν πιξελιαζε. Το έχει κάποιος άλλος αυτο? Φταίει ο δεκτης?
Καλημέρα φιλε, τι δεκτη εχεις; Γτ αν εχεις Eon sat αποκλειται να στο κανει αυτο.

Είχα να μπω μέρες λόγω δουλειάς και διάβασα κάποιες σελίδες... Που ακούστηκε...να διαβάζω άρθρα ότι δεν υπάρχει καθυστέρηση από το live σε δορυφόρο... Ένα απλό παράδειγμα και λήγει εδώ.. ΑΕΚ - Ιωνικός πρώτο παιχνίδι Αγιά Σοφιά.... Είχε οθόνες απ'έξω και κάποιοι ήμασταν εκεί.... Ακούγαμε το γκοοοολ μέσα στο γήπεδο και το βλέπαμε σε 5-6 δευτερόλεπτα στην τηλεόραση...όπως και σε άλλα παιχνίδια που είμαι κοντά σε γήπεδο..είχαμε τον Koskos και τον Bellerephontes και τρίτωσε με τον panosgr54t.....

Ρε παιδιά να ρωτησω κατι, πως γίνεται τωρα που παιζει η Εθνική κ εχω βαλει Αλφα μεσω τ εον σατ, στο ιδιο καναλι μεσω κεραιας να χει καθυστέρηση το δορυφορικο στον ηχο 1-2 δευτερόλεπτα; Δν υποτίθεται οτι το δορυφορικο ειναι πρωτο απτην κεραια; Αν μπορει καποιος να μ απαντησει κ επισης στον cosmote hybrid αποκωδικοποιητη βγαινει πρωτα ο ηχος κ μετα η εικονα, αν εχει καποιος επιβεβαιωστετο μου διοτι στον εον σατ δν γίνεται αυτο λογο τ software κ ειναι μεγαλο μειον.

Ρε παιδιά να ρωτησω κατι, πως γίνεται τωρα που παιζει η Εθνική κ εχω βαλει Αλφα μεσω τ εον σατ, στο ιδιο καναλι μεσω κεραιας να χει καθυστέρηση το δορυφορικο στον ηχο 1-2 δευτερόλεπτα; Δν υποτίθεται οτι το δορυφορικο ειναι πρωτο απτην κεραια; Αν μπορει καποιος να μ απαντησει κ επισης στον cosmote hybrid αποκωδικοποιητη βγαινει πρωτα ο ηχος κ μετα η εικονα, αν εχει καποιος επιβεβαιωστετο μου διοτι στον εον σατ δν γίνεται αυτο λογο τ software κ ειναι μεγαλο μειον.
Θεωρητικά με σειρά πρώτα επίγεια.. μετά δορυφορικό..μετά ίντερνετ!!
Λόγω απόστασης κ τεχνολογίας.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Θεωρητικά με σειρά πρώτα επίγεια.. μετά δορυφορικό..μετά ίντερνετ!!
Λόγω απόστασης κ τεχνολογίας.
Α αρα δηλαδη το ιδιο ισχυει κ για καποιον π εχει τον hybrid της κοσμοτε;

Και, ποια είναι η διαφορά μεταξύ, θεωρητικά και πρακτικά-φυσικά;
Αν δεν είχα καμία γνώση περί του θέματος... και με ρώτησαν " Το δορυφορικό ή το ιντερνετικό σήμα έρχεται πιο γρήγορα στον δείκτη σου; ". Θα απαντούσα θεωρητικά, και με τη σιγουριά του αδαή... " Μα " φυσικά " το ιντερνετικό. ". Με την έννοια, πως το ένα είναι επίγειο και με τη γνωστή ταχύτητα του ίντερνετ, ενώ το άλλο... πρέπει να ανέβει, ξέρω 'γω ποσό, και να κατέβει άλλο τόσο...
Αλλά πού, πρακτικά-φυσικά το δορυφορικό σήμα μου 'ρθεται, κατά πολύ μάλιστα, πιο γρήγορα από το ιντερνετικό!