Ακόμα και αν είναι αλήθεια βέβαια, δεν υπάρχει τρόπος αυτό να αναπαραχθείTρελλό; - 144,7 db NOISE και - 133 db DYNAMIC RANGE !!!
Αν είναι αλήθεια βέβαια...
:smile:
Ακόμα και αν είναι αλήθεια βέβαια, δεν υπάρχει τρόπος αυτό να αναπαραχθείTρελλό; - 144,7 db NOISE και - 133 db DYNAMIC RANGE !!!
Αν είναι αλήθεια βέβαια...
:smile:
Παιδιά, δεν ξέρω τι νούμερα αραδιάζουν όλοι αυτοί.
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι στην πράξη ένα πραγματικό SNR της τάξης των 90db είναι υπέρ αρκετό.
Ακόμα και αν είναι αλήθεια βέβαια, δεν υπάρχει τρόπος αυτό να αναπαραχθεί![]()
Σε γενικές γραμμές βασικά δεν θα σήμαινε κάτι σημαντικό για την ποιότητα του ήχου του. Οι μετρήσεις αυτές γίνονται με ακαδημαικά κριτήρια καθώς γίνονται με σήμα σταθερό (step input, δέλτα του Dirack, σταθερό ημίτονο, pink noise). Η μουσική είναι ένα στοχαστικό σήμα, όσο και αν μετρήσεις όπως το IMD και THD μπορούν σε γενικές γραμμές να χαρακτηρίσουν μια συσκευή, δεν μπορούν να μας πουν πως ακριβώς αντιδρά σε τέτοιο σήμα. Είναι άλλωστε γνωστό ότι οι μετρήσεις μας είναι τόσο χαρακτηριστικές, όσο είναι το είδος τους.Ωστόσο αν, λέω αν, αυτές οι μετρήσεις είναι αληθινές, αυτό τι θα μπορούσε να σημαίνει για την ποιότητα αυτού του dac που είναι κοινό σε 1212m και 1820m ;
![]()
Σε γενικές γραμμές βασικά δεν θα σήμαινε κάτι σημαντικό για την ποιότητα του ήχου του.
Όχι, οι μετρήσεις είναι ίδιες, αφού είναι προτυποποιημένες. Όταν, λ.χ., λέμε SNR εννοούμε στο 1KHz ημίτονο, εκτός και αν το ορίζουμε εξ' αρχής διαφορετικό. Αντίστοιχα και όλες οι υπόλοιπες μετρήσεις είναι αυστηρά προτυποποιημένες.Oι μετρήσεις που δίνονται από κατασκευαστές dac με τον ίδιο τρόπο έχουν γίνει; Δηλαδή το dacmagic η το benchmark έχουν άλλης ποιότητας μετρήσεις η είναι συγκρίσιμες με αυτές;
:chinscratch:
Όχι, οι μετρήσεις είναι ίδιες, αφού είναι προτυποποιημένες. Όταν, λ.χ., λέμε SNR εννοούμε στο 1KHz ημίτονο, εκτός και αν το ορίζουμε εξ' αρχής διαφορετικό. Αντίστοιχα και όλες οι υπόλοιπες μετρήσεις είναι αυστηρά προτυποποιημένες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.