Re: Απάντηση: Re: Γενική συζήτηση περί iTunes...

Απ' ότι φαίνεται, οι Macάδες πάνε με τους Macάδες, και τούμπαλιν..![]()

Απ' ότι φαίνεται, οι Macάδες πάνε με τους Macάδες, και τούμπαλιν..![]()
Διαφωνούμε για να συζητούμε...
Εγώ βλέπω ότι 9 στους 10 φίλους μου έχουν κάποιο ipod, είτε παλιό classic με 30gb κ πάνω είτε νεώτερο. :BDGBGDB55:
Γιατί, μόνο όσοι αγοράζουν μουσική από το iTunes αγοράζουν το iPod? Γιαυτό το αγοράζουν; Για να μπορούν να αγοράζουν μουσική από το iTunes?!?
Υποψιάζομαι ότι η μη-προερχόμενη από iTunes μουσική που παίζει στα iPods παγκοσμίως είναι συντριπτικά περισσότερη από αυτή που προέρχεται από το iTunes.
Τι έγινε δηλαδή, όλος ο κόσμος άρχισε να χτίζει μουσική συλλογή με το που άνοιξε το iTunes? Πριν τι έκανε; Μόνο ραδιόφωνο άκουγε;
Ή είναι όλοι 15χρονα;
Παιδια, think Global...
Στην Ελλαδα, κανενας δεν πληρωνει για τα mp3 οποτε γιατι να αγοραζε το πακετο ipod/itunes?
Στην Αμερικη, που ειναι παγκοσμιος leader, το ipod εφερε επανασταση και ηταν το αρμα επανοδου της apple στην κερδοφορια..
define ''συναδελφος''Στην Αμερικη, σε προσφατο ταξιδι συναδελφου, μου ειπε οτι δεν βρηκε ΚΑΝΕΝΑ που να μην εχει iphone και ipod...
υπεροπλο ισως για τα δικα σου δεδομενα αλλα οχι με τα στανταρτς αλλων (ειδικα κομπιουτεραδων)αν καποιος εχει την ελαχιστη ιδεα απο υπολογιστες, μπορει να κανει το iphone υπερ-οπλο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.