Γενική συζήτηση περί iTunes...

Απάντηση: Re: Γενική συζήτηση περί iTunes...

Διαφωνούμε για να συζητούμε...:grinning-smiley-043

Εγώ βλέπω ότι 9 στους 10 φίλους μου έχουν κάποιο ipod, είτε παλιό classic με 30gb κ πάνω είτε νεώτερο. :BDGBGDB55:

και εμένα κανενας δεν εχει!!!! μα ΚΑΝΕΝΑΣ μονο κατι ψευτmp3 players κατι πιτσιρικαδες που ξέρω και απο αυτους πλεον λογω κινητων τα πετάνε σιγα σιγά..,

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γενική συζήτηση περί iTunes...

Γιατί, μόνο όσοι αγοράζουν μουσική από το iTunes αγοράζουν το iPod? Γιαυτό το αγοράζουν; Για να μπορούν να αγοράζουν μουσική από το iTunes?!?

Υποψιάζομαι ότι η μη-προερχόμενη από iTunes μουσική που παίζει στα iPods παγκοσμίως είναι συντριπτικά περισσότερη από αυτή που προέρχεται από το iTunes.

Τι έγινε δηλαδή, όλος ο κόσμος άρχισε να χτίζει μουσική συλλογή με το που άνοιξε το iTunes? Πριν τι έκανε; Μόνο ραδιόφωνο άκουγε;

Ή είναι όλοι 15χρονα;

Ρε Δημητρη, μην κρινεις τα παντα απο την δικη σου σκοπια...
Επειδη δεν χωνευεις την apple δεν σημαινει οτι το προιον της (Ipod) δεν συνεβαλλε σε μεγαλο βαθμο στην εξοικιωση του μεσου χρηστη με το mp3!
Αφου ο μεσος Αμερικανος χρηστης, ειδικα παλαιοτερα, δεν ηξερε πως να κατεβασει ή μετατρεψει σε mp3 τα τραγουδια απο το κομπιουτερ. Ηρθε η apple και του εδωσε μια πανευκολη πλατφορμα για να κανει τις μουσικες αγορες του και πετυχε τρελα!
Για εμενα και εσενα, αυτα ειναι αστεια, γιατι ειμαστε techno-freaks. Ειμαστε ομως και η μειονοτητα. Ο πολυς κοσμος θελει απλοτητα στην χρηση και εκει ειναι που πετυχε το ipod...

Re: Απάντηση: Γενική συζήτηση περί iTunes...

Παιδια, think Global...
Στην Ελλαδα, κανενας δεν πληρωνει για τα mp3 οποτε γιατι να αγοραζε το πακετο ipod/itunes? ;)
Στην Αμερικη, που ειναι παγκοσμιος leader, το ipod εφερε επανασταση και ηταν το αρμα επανοδου της apple στην κερδοφορια..

Aυτή είναι η πραγματικότητα. Το iPod έκανε θραύση στο Αμέρικα, λόγω ευρυζωνικών συνδέσεων έτη φωτός πριν από εδώ, ελέγχου πειρατείας κλπ, αλλά εδώ ήταν απλά ένα πανάκριβο mp3 χωρίς καμία άλλη έξτρα χρησιμότητα (σε σχέση με ένα blue sky των 30 ευρώ), παρά μόνο πολλούς περιορισμούς...

Εμένα δεν είναι τυχαίο ότι 9 στους 10 φίλους μου ΔΕΝ έχουν iPod... :D

Εγώ αγόρασα iPod από το εξωτερικό, μισή τιμή από δω (αλλιώς δε θα το σκεφτόμουν καν), αλλά έτσι όπως είναι το iTunes απλά δεν... Έτσι απλά έβαλα τον μακά αδερφό μου να το γεμίσει με τη μουσική μου, και ευτυχώς τα 80GB του classic ήταν αρκετά ώστε να μην ξανασχοληθώ με το θέμα "βάλε - βγάλε"...

Last edited:
Αφού είστε όλοι κομπιουτεράδες, δεν γράφετε καμιά εφαρμογή για το ιΦον ;; :flipout:

Πάντως κ εμείς που είμαστε κομπιουτεράδες, ιΦον έχουμε...:grinning-smiley-043

Η αληθεια ειναι οτι στο δικο μου περιγυρο οι μονοι που εχουν αη φον ειναι οσοι δεν εχουν ιδεα απο υπολογιστες, οι υπολοιποι μπα...

Αν δε ειναι και linux oriented ανθρωποι ουτε να το δουν...

Πάντως δεν ξέρω αν είναι κόλλημα, γεγονός είναι ότι και στην δική μου δουλειά στο ΙΤ τα παιδιά κυκλοφορούν με κάτι HD2 και παρεμφερή τηλέφωνα.
Δεν λένε ότι είναι κακό το iphone, απλά το θεωρούν σαν ένα κλειστό περιβάλλον που καταλήγει σε ένα ευχάριστο, εφφεντζίδικο γκατζετάκι. Απόδειξη είναι ότι πλέον η κάθε ασχετούλα κυριούλα έχει πάρει iPhone για γκλαμουριά.

Οι κομπιουτεράδες προτιμούν απείρως π.χ. να κάνουν drag 'n drop κι ας μην σκρολάρει 100% smooth η οθόνη ή οι φωτογραφίες.

το να μπουν σε διαδικασίες jailbreak για να κάνουν SSH για να δουν τον "σκληρό δίσκο" κάτι που γίνεται by default στα άλλα , ε δεν κάθεται να το κάνει κανένας.

Οι περισσοτεροι ΙΤs ειναι απο ασχετοι με Mac εως και εχθρικοι εναντι της Apple, ενω εχουν μαθει να δουλευουν κυριως windows και λιγοτερο linux.. Oποτε ειναι λογικο να αποφευγουν ή και να σνομπαρουν το IOS παροτι προσφερει εδω και τεσσερα χρονια, αυτα που τωρα υλοποιουνται στον ανταγωνισμο μεσω του android, βασικα αντιγραφοντας το IOS.. Ναι ειναι αρκετα κλειστο για λογους ασφαλειας, σταθεροτητας κλπ, αλλα αν καποιος εχει την ελαχιστη ιδεα απο υπολογιστες, μπορει να κανει το iphone υπερ-οπλο.
Αυτο φυσικα, ελαχιστα ενδιαφερει τον μεσο χρηστη που θελει να κανει απλα, αποτελεσματικα και απολαυστικα την δουλεια του...

Re: Απάντηση: Γενική συζήτηση περί iTunes...

αν καποιος εχει την ελαχιστη ιδεα απο υπολογιστες, μπορει να κανει το iphone υπερ-οπλο
υπεροπλο ισως για τα δικα σου δεδομενα αλλα οχι με τα στανταρτς αλλων (ειδικα κομπιουτεραδων)

ειναι πολλα (ακομα και στοιχειωδη) που δεν μπορει να κανει το iphone ή μπορει να τα κανει μεσω Λαμιας -> αχρηστο για πολλους..

Ξερεις καλα οτι ΔΕΝ γινονται τα παντα, μην ξαναλεμε τα ιδια και τα ιδια.

Να σου θυμισω το απλουστερο ολων: Ενσυρματος συγχρονισμος αρχειων - ανεξαρτητως τυπου (και πριν αρχισεις να μου αραδιαζεις εφαρμογες, να σου θυμισω οτι καμια (τουλαχιστον οσο ειχα/με ψαξει) εφαρμογη δεν το κανει (εκτος αν εχει αλλαξει κατι προσφατα) - συμπεριλαμβανομενης και της περιπτωσης jb - γιατι απλουστατα η Apple εχει ''κλειδωσει'' το USB)

Συριε, τα εχουμε ξαναπει, ΤΑ ΠΑΝΤΑ γινονται, απλα δεν εχεις την υπομονη/διαθεση να το ψαξεις και περιμενεις ως συνηθως "μασημενη τροφη"...
Αν θες να σου βρω λυση, αρκει να με παρακαλεσεις! :p

Επαναλαμβανοντας ξανα και ξανα ''ολα γινονται'' δεν πετυχαινεις κατι.

Σου ανεφερα ενα πολυ συγκεκριμενο παραδειγμα.

Αν θες να σε παρακαλεσω κιολας προκειμενου να εκτεθεις, no prob: Σε εκλιπαρω δημοσιως να μου αποδειξεις οτι κανω λαθος στο παραπανω :p

(θα κρυωσει ο ροφος :p)

Δεχομαι την προκληση, αλλα οι θεατες μας θα πρεπει να περιμενουν ως το απογευματακι, για να μην κρυωσει και ο ροφος που λεγαμε! :p

LOL

OK, αναμενουμε

(θα μου κατσει ο ροφος στο λαιμο, ειμαι σιγουρος :p)