Γενική συζήτηση περί iTunes...

Απάντηση: Re: Γενική συζήτηση περί iTunes...

Mainstream έγινε όντως το '99 με τον Napster. Και η κουτσή Μαρία το έμαθε.

Mainstream δεν σημαινει ποτε το εμαθε η κουτση Μαρια, αλλα ποτε το χρησιμοποιησε αντικαθιστωντας το walkman της... Και εγω θυμαμαι την εκρηξη του mp3 μολις καθιερωθηκε το ipod...

Πότε πήρες το πρώτο σου iPod?

Μέχρι τότε πως ζούσες; :D

Δηλαδή, η έκρηξη της κασέτας έγινε όταν κυκλοφόρησε το Walkman? Έχει υποστηρίξει ποτέ κανείς ότι η κασέτα χρωστάει την ύπαρξή της στο Walkman?

Η εκρηξη του portable audio machine (κατι που ειναι και το ipod) ναι εγινε με το walkman! Το ipod ειναι το walkman του σημερα!

το portable δε σημαινει mainstream, επαναλαμβανω ειναι μεσο, ποτε μου δεν ειχα mp3 player με κινητο την εβγαζα η με mp3 cdιερα στο αυτοκινητο. τα πρωτα χρονια μονο pc.

Ειπαμε τι σημαινει mainstream. Οταν η κουτση Μαρια, ανακαλυπτει πως μπορει να πεταξει τις κασετες της και να παρει ενα ipod που θα το γεμιζει απο τραγουδια που κατεβαζει ευκολα απο το ιντερνετ, χωρις να χρειαζεται να σκαμπαζει πολλα απο υπολογιστες...

Re: Απάντηση: Γενική συζήτηση περί iTunes...

Η εκρηξη του portable audio machine (κατι που ειναι και το ipod) ναι εγινε με το walkman! Το ipod ειναι το walkman του σημερα!

Φυσικά και είναι, αλλά όπως δεν λέγεται ότι η κασέτα όφειλε τη δημοτικότητά της στο walkman, ακριβώς έτσι το MP3 δεν οφείλει τη δημοτικότητά του στο iPod.

χωρις να χρειαζεται να σκαμπαζει πολλα απο υπολογιστες...

αυτο ερχεται σε αντιθεση με τα πρωτα ipod και την ευκολια χρησης itunes.... τα ipod τα τελευταια 5 χρονια αρχισαν να γινονται γνωστα στο Ελλαντα...

Εγώ ξέρω ότι όλος ο κόσμος ακούει MP3 είτε στο PC του είτε στο αυτοκίνητο είτε οπουδήποτε.. Από αυτούς ελάχιστοι (σαν ποσοστό) έχουν iPod, ειδικά στην Ελλάδα.

Εγώ θα έλεγα ότι η δημοτικότητα του MP3 οφείλεται καθαρά στην διείσδυση του Internet και των PCs στο μέσο σπίτι, και κατά ένα ελάχιστο ποσοστό στο iPod.

αυτο ερχεται σε αντιθεση με τα πρωτα ipod και την ευκολια χρησης itunes.... τα ipod τα τελευταια 5 χρονια αρχισαν να γινονται γνωστα στο Ελλαντα...

Σχεδόν από την αρχή του ipod, πουλούσε πολύ κ στην Ελλάδα (και όχι Ελλάντα :furious3:)

Το 1ο ipod που πούλησε πραγματικά πάρα πολύ, ήταν το μοντέλο του 2006. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=65582 -bye-

Παιδια, think Global...
Στην Ελλαδα, κανενας δεν πληρωνει για τα mp3 οποτε γιατι να αγοραζε το πακετο ipod/itunes? ;)
Στην Αμερικη, που ειναι παγκοσμιος leader, το ipod εφερε επανασταση και ηταν το αρμα επανοδου της apple στην κερδοφορια..

Απάντηση: Re: Γενική συζήτηση περί iTunes...

Εγώ ξέρω ότι όλος ο κόσμος ακούει MP3 είτε στο PC του είτε στο αυτοκίνητο είτε οπουδήποτε.. Από αυτούς ελάχιστοι (σαν ποσοστό) έχουν iPod, ειδικά στην Ελλάδα.

Εγώ θα έλεγα ότι η δημοτικότητα του MP3 οφείλεται καθαρά στην διείσδυση του Internet και των PCs στο μέσο σπίτι, και κατά ένα ελάχιστο ποσοστό στο iPod.

Διαφωνούμε για να συζητούμε...:grinning-smiley-043

Εγώ βλέπω ότι 9 στους 10 φίλους μου έχουν κάποιο ipod, είτε παλιό classic με 30gb κ πάνω είτε νεώτερο. :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Γενική συζήτηση περί iTunes...

Παιδια, think Global...
Στην Ελλαδα, κανενας δεν πληρωνει για τα mp3 οποτε γιατι να αγοραζε το πακετο ipod/itunes? ;)

Γιατί, μόνο όσοι αγοράζουν μουσική από το iTunes αγοράζουν το iPod? Γιαυτό το αγοράζουν; Για να μπορούν να αγοράζουν μουσική από το iTunes?!?

Υποψιάζομαι ότι η μη-προερχόμενη από iTunes μουσική που παίζει στα iPods παγκοσμίως είναι συντριπτικά περισσότερη από αυτή που προέρχεται από το iTunes.

Τι έγινε δηλαδή, όλος ο κόσμος άρχισε να χτίζει μουσική συλλογή με το που άνοιξε το iTunes? Πριν τι έκανε; Μόνο ραδιόφωνο άκουγε;

Ή είναι όλοι 15χρονα;

Re: Απάντηση: Re: Γενική συζήτηση περί iTunes...

Διαφωνούμε για να συζητούμε...:grinning-smiley-043

Εγώ βλέπω ότι 9 στους 10 φίλους μου έχουν κάποιο ipod, είτε παλιό classic με 30gb κ πάνω είτε νεώτερο. :BDGBGDB55:

Απ' ότι φαίνεται, οι Macάδες πάνε με τους Macάδες, και τούμπαλιν.. :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γενική συζήτηση περί iTunes...

Απ' ότι φαίνεται, οι Macάδες πάνε με τους Macάδες, και τούμπαλιν.. :flipout:

Μπα, δεν νομίζω...από όλη την παρέα μου κ τους γνωστούς μου, μόνο εγώ έχω mac υπολογιστή, ενώ σχεδόν όλοι έχουν κάποιο από όλα τα ipod...-bye-

υγ: εδώ έχεις εσύ... :flipout: