Ωραία κατάντια....όποτε βγάζει update η apple θα αφιερώνουμε μια μέρα Apple Day και θα παίρνουμε με την σειρά να σπάμε τα iphone/ipod touch/ipad...
Τρομερή επιτυχία.
Τρομερή επιτυχία.
Ωραία κατάντια....όποτε βγάζει update η apple θα αφιερώνουμε μια μέρα Apple Day και θα παίρνουμε με την σειρά να σπάμε τα iphone/ipod touch/ipad...
Τρομερή επιτυχία.
Ναι ναι γι' αυτό έτρεξα να πάρω και το iphone4 και το ipad....
Τρομερή επιτυχία.
Έτσι....
Έλα βρε Τάσο, αν δεν σε νοιάζουν τα νέα χαρακτηριστικά του κάθε λογισμικού, δεν χρειάζεται να αναβαθμίζεσαι.
Επίσης, το jailbreaking αν θες το κάνεις κ διαρκεί πια λίγα λεπτά ως διαδικασία.![]()
Κοίτα, κορόϊδο δέχομαι να είμαι και έχω γίνει κατ' αγνοία μου πολλές φορές.
Αλλά εν γνώση μου με το free bumper λυπάμαι αλλά δεν......
Δημήτρη, αφού δεν έχεις βρε παιδί μου καν συσκευή Apple, πως ξέρεις τι γίνεται ;; :firstprize: Είναι πανεύκολο το jailbreaking, αν το θέλουμε. :a0210:
Δημήτρη, αφού δεν έχεις βρε παιδί μου καν συσκευή Apple, πως ξέρεις τι γίνεται ;; :firstprize: Είναι πανεύκολο το jailbreaking, αν το θέλουμε. :a0210:
Αφου βρε Τασο μου, εσυ παντα ειχες θηκη, τωρα τι αλλαξε;
Αλλωστε, δεν μας ειχες ζαλισει με την μπαταρια του παλιου; Τωρα που το 4ρι εχει την καλυτερη αυτονομια απο οποιοδηποτε smartphone, σε χαλαει;
Ξερεις Μιχάλη, μερικά πράγματα δεν ειναι δύσκολο να τα καταλάβεις αν εχεις κάποιες γνώσεις, εμπειρία και μυαλό (πόσο μάλλον αν δεν ειναι πυρηνική φυσική - και για εναν hardcore (όπως ο Δημήτρης) χρήστη PC / Win κλπ, τα τεχνικά των Apple είναι επιπέδου προνηπίου...)Δημήτρη, αφού δεν έχεις βρε παιδί μου καν συσκευή Apple, πως ξέρεις τι γίνεται ;; :firstprize: Είναι πανεύκολο το jailbreaking, αν το θέλουμε. :a0210:
Ξερεις Μιχάλη, μερικά πράγματα δεν ειναι δύσκολο να τα καταλάβεις αν εχεις κάποιες γνώσεις, εμπειρία και μυαλό (πόσο μάλλον αν δεν ειναι πυρηνική φυσική - και για εναν hardcore (όπως ο Δημήτρης) χρήστη PC / Win κλπ, τα τεχνικά των Apple είναι επιπέδου προνηπίου...)
Κοίταξε, έχω συσκευή Apple, αλλά είμαι τυχερός και δεν χρειάζεται jailbreaking..
Αυτό που δεν αντέχω είναι τον κύκλο:
Κυκλοφορία Νέου Firmware ->
Ανάγνωση Νέων Χαρακτηριστικών ->
Χαροποίηση από τα νέα Χαρακτηριστικά ->
Απογοήτευση που δεν έχει σπάσει ->
Αναμονή για σπάσιμο ->
Εγκατάσταση νέου firmware ->
Σπάσιμο νέου firmware ->
Restore σπασμένων εφαρμογών
Repeat as necessary...
U
I'm too old for this shit.
Παιδιά σας παρακαλώ, μην καταλήξει το νήμα αυτό chat !! :a0210:
Για να μην λεμε ότι να ναι:
1) κανείς δεν σε υποχρεώνει να κανείς jb. Πλέον, για το 99% των χρηστών είναι περιττό. Οι περισσότεροι το βάζουν Απλα για να περνάνε cracked apps.
2)το ότι η apple συνέχεια βγάζει νέα firmware και εμπλουτίζει τις συσκευές της είναι δείγμα του πόσο σοβαρή εταιρία είναι. Μακάρι όλοι να έκαναν το ίδιο..
3)αν κάποιος αποφασίσει να κάνει τα παραπάνω, η διαδικασία είναι τρέλα απλή.
Έλεος με την γρινια μάγκες!
Για να μην λεμε ότι να ναι:
1) κανείς δεν σε υποχρεώνει να κανείς jb. Πλέον, για το 99% των χρηστών είναι περιττό. Οι περισσότεροι το βάζουν Απλα για να περνάνε cracked apps.
2)το ότι η apple συνέχεια βγάζει νέα firmware και εμπλουτίζει τις συσκευές της είναι δείγμα του πόσο σοβαρή εταιρία είναι. Μακάρι όλοι να έκαναν το ίδιο..
3)αν κάποιος αποφασίσει να κάνει τα παραπάνω, η διαδικασία είναι τρέλα απλή.
Έλεος με την γρινια μάγκες!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.