Γενική συζήτηση περί jailbreak κτλ.

17 June 2006
25,427
Αθήνα
Ωραία κατάντια....όποτε βγάζει update η apple θα αφιερώνουμε μια μέρα Apple Day και θα παίρνουμε με την σειρά να σπάμε τα iphone/ipod touch/ipad...
Τρομερή επιτυχία.

Απάντηση: To iPad επίσημα στην Ελλάδα !

Έλα βρε Τάσο, αν δεν σε νοιάζουν τα νέα χαρακτηριστικά του κάθε λογισμικού, δεν χρειάζεται να αναβαθμίζεσαι.

Επίσης, το jailbreaking αν θες το κάνεις κ διαρκεί πια λίγα λεπτά ως διαδικασία. -bye-

Ωραία κατάντια....όποτε βγάζει update η apple θα αφιερώνουμε μια μέρα Apple Day και θα παίρνουμε με την σειρά να σπάμε τα iphone/ipod touch/ipad...
Τρομερή επιτυχία.

Τασο, θυμιζω το ανεκδοτο του Μπαμπη για τον κυνηγο και την αρκουδα! :D :flipout:

Re: Απάντηση: To iPad επίσημα στην Ελλάδα !

Τρομερή επιτυχία.

Έτσι....

Κοίτα, κορόϊδο δέχομαι να είμαι και έχω γίνει κατ' αγνοία μου πολλές φορές.

Αλλά εν γνώση μου με το free bumper λυπάμαι αλλά δεν......

Έτσι....

Έλα βρε Τάσο, αν δεν σε νοιάζουν τα νέα χαρακτηριστικά του κάθε λογισμικού, δεν χρειάζεται να αναβαθμίζεσαι.

Επίσης, το jailbreaking αν θες το κάνεις κ διαρκεί πια λίγα λεπτά ως διαδικασία. -bye-

Δημήτρη, αφού δεν έχεις βρε παιδί μου καν συσκευή Apple, πως ξέρεις τι γίνεται ;; :firstprize: Είναι πανεύκολο το jailbreaking, αν το θέλουμε. :a0210:

Κοίτα, κορόϊδο δέχομαι να είμαι και έχω γίνει κατ' αγνοία μου πολλές φορές.

Αλλά εν γνώση μου με το free bumper λυπάμαι αλλά δεν......

Αφου βρε Τασο μου, εσυ παντα ειχες θηκη, τωρα τι αλλαξε;
Αλλωστε, δεν μας ειχες ζαλισει με την μπαταρια του παλιου; Τωρα που το 4ρι εχει την καλυτερη αυτονομια απο οποιοδηποτε smartphone, σε χαλαει;

Δημήτρη, αφού δεν έχεις βρε παιδί μου καν συσκευή Apple, πως ξέρεις τι γίνεται ;; :firstprize: Είναι πανεύκολο το jailbreaking, αν το θέλουμε. :a0210:

Ο Δημητρης ειναι η εξελιγμενη εκδοση του ΦραΠε from outer space (Klingon Galaxy).

:p

Κοίταξε, έχω συσκευή Apple, αλλά είμαι τυχερός και δεν χρειάζεται jailbreaking..

Αυτό που δεν αντέχω είναι τον κύκλο:

Κυκλοφορία Νέου Firmware ->
Ανάγνωση Νέων Χαρακτηριστικών ->
Χαροποίηση από τα νέα Χαρακτηριστικά ->
Απογοήτευση που δεν έχει σπάσει ->
Αναμονή για σπάσιμο ->
Εγκατάσταση νέου firmware ->
Σπάσιμο νέου firmware ->
Restore σπασμένων εφαρμογών

Repeat as necessary...

I'm too old for this shit.

Αφου βρε Τασο μου, εσυ παντα ειχες θηκη, τωρα τι αλλαξε;
Αλλωστε, δεν μας ειχες ζαλισει με την μπαταρια του παλιου; Τωρα που το 4ρι εχει την καλυτερη αυτονομια απο οποιοδηποτε smartphone, σε χαλαει;

Μα δεν έχω πρόβλημα με την συσκευή καθ' αυτή. Με θήκη από δω από κει βρίσκεται η άκρη.
Εχω πρόβλημα και διαμαρτύρομαι εμπράκτως στην επιδεικτική αλαζονική πολιτική της εταιρείας.
Θα πείτε τώρα, χέστηκε η apple αν χάσει μια πώληση. Συμφωνώ, απλά μερικά πράγματα δεν αξιολογούνται με χρήματα.

Ξερεις Μιχάλη, μερικά πράγματα δεν ειναι δύσκολο να τα καταλάβεις αν εχεις κάποιες γνώσεις, εμπειρία και μυαλό (πόσο μάλλον αν δεν ειναι πυρηνική φυσική - και για εναν hardcore (όπως ο Δημήτρης) χρήστη PC / Win κλπ, τα τεχνικά των Apple είναι επιπέδου προνηπίου...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: To iPad επίσημα στην Ελλάδα !

Ξερεις Μιχάλη, μερικά πράγματα δεν ειναι δύσκολο να τα καταλάβεις αν εχεις κάποιες γνώσεις, εμπειρία και μυαλό (πόσο μάλλον αν δεν ειναι πυρηνική φυσική - και για εναν hardcore (όπως ο Δημήτρης) χρήστη PC / Win κλπ, τα τεχνικά των Apple είναι επιπέδου προνηπίου...)

Τι ακριβώς προσπαθείς τώρα να μου εξηγήσεις με το παραπάνω ; Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο Δημήτρης είναι πανέξυπνος κ γνώστης του αντικειμένου των υπολογιστών. :a0210: Τον πείραζα άλλωστε, εξού κ τα smilies που συμπεριέλαβα στην απάντησή μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: To iPad επίσημα στην Ελλάδα !

Κοίταξε, έχω συσκευή Apple, αλλά είμαι τυχερός και δεν χρειάζεται jailbreaking..

Αυτό που δεν αντέχω είναι τον κύκλο:

Κυκλοφορία Νέου Firmware ->
Ανάγνωση Νέων Χαρακτηριστικών ->
Χαροποίηση από τα νέα Χαρακτηριστικά ->
Απογοήτευση που δεν έχει σπάσει ->
Αναμονή για σπάσιμο ->
Εγκατάσταση νέου firmware ->
Σπάσιμο νέου firmware ->
Restore σπασμένων εφαρμογών

Repeat as necessary...
U
I'm too old for this shit.

Για να μην λεμε ότι να ναι:
1) κανείς δεν σε υποχρεώνει να κανείς jb. Πλέον, για το 99% των χρηστών είναι περιττό. Οι περισσότεροι το βάζουν Απλα για να περνάνε cracked apps.
2)το ότι η apple συνέχεια βγάζει νέα firmware και εμπλουτίζει τις συσκευές της είναι δείγμα του πόσο σοβαρή εταιρία είναι. Μακάρι όλοι να έκαναν το ίδιο..
3)αν κάποιος αποφασίσει να κάνει τα παραπάνω, η διαδικασία είναι τρέλα απλή.

Έλεος με την γρινια μάγκες!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To iPad επίσημα στην Ελλάδα !

1) κανείς δεν σε υποχρεώνει να κανείς jb. Πλέον, για το 99% των χρηστών είναι περιττό. Οι περισσότεροι το βάζουν Απλα για να περνάνε cracked apps.
2)το ότι η apple συνέχεια βγάζει νέα firmware και εμπλουτίζει τις συσκευές της είναι δείγμα του πόσο σοβαρή εταιρία είναι. Μακάρι όλοι να έκαναν το ίδιο..

:SFGSFGSF:

Οσο για το τελευταιο που εγραψες , υπαρχουν και τα .....δαμασκηνα :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To iPad επίσημα στην Ελλάδα !

Γιατί θυμάμαι σε ένα παραδίπλα νήμα να μιλάτε για την αναγκαιότητα του jb ώστε το iPhone να φτάσει σε λειτουργικότητα ένα κινητό με Android? ;)

Τώρα το jb είναι για το 1% των αγοραστών iPhone?

Να βάλουμε ένα poll να δούμε πόσοι το κάνουν; ;)