[Γενική συζήτηση] Star Trek -Movies-

Απάντηση: Re: [Γενική συζήτηση] Star Trek -Movies-

Τόσο πολύ, όσο δε φαντάζεσαι. Από τις ταινίες και μόνο, ούτε μυρωδιά δεν παίρνεις από τον "ανώτερο γαλαξία"... :p Τόσο υποδεέστερες των τηλεοπτικών σειρών είναι...

Γενικά, χάνεις που δεν τα έχεις δει. Κι όχι μόνο αυτά. Και το Babylon 5 και άλλα πολλά τηλεοπτικά που, λόγω κακού συγκερασμού με τις πανελλήνιες, αποφεύγεις να δεις... :aetsch:

Aυτο πρεπει να το ακουσει απο καμια δεκαρια, μπας και το εμπεδωσει.

Απάντηση: Re: [Γενική συζήτηση] Star Trek -Movies-

Aυτο πρεπει να το ακουσει απο καμια δεκαρια, μπας και το εμπεδωσει.

Aυτο για το Babylon ε? Οντως.

Ρε σεις τι σας επιασε με τον Κερκ και τον βριζετε. Εμενα πολυ μου αρεσε σαν κυβερνητης...

https://www.youtube.com/watch?v=kG-0V-85H_0

Gallen και για το babulon και για το st και γενικα για οποιες σειρες του κανουν κλικ αναλογα με τι πραγματευονται.
Αλλο πραγμα οι ταινιες και αλλο πραγμα το κλιμα και η ατμοσφαιρα που αναπτυσονται μεσα στις σειρες.

Οσον αφορα τις σειρες star trek, ειναι σαν να μιλαμε για ερωτα, αυτος να καθεται να διαβαζει τα παντα για αυτον αλλα να μην τον ζει.
Και οταν του λεμε να τον βιωσει, αυτος απαντα πως...τον βιωσε βλεποντας τις ταινιες.
Ε οχι, δεν βιωσε τον ερωτα, απλα πηγε σε μια τσατσα σε μπορντελο. :D
ασε που οι ταινιες του JJ (οσον αφορα την ατμοσφαιρα) ειναι σαν τσατσα τραβεστι.

Καλο ειναι .... καθε σειρα ... να βλεπεται στον καιρο της.
Γινεται και μετα απο 4 δεκαετιες .... αλλα ... ο μουστος εγινε ξυδι (πια).

StarTrek-Gorn.jpg

geordi-and-data.png

Βοnus : http://tng.trekcore.com/bluray/images_s4trailer/tngs4_hd_09_large.jpg

(Μ'αρεσε ιδιαιτερως το "babulon" .... ακομα γελαω :laugh:)

Last edited:
Προτού φτάσουμε σε όλα όσα είπαμε, θα ξαναπάω στην αρχή. Στο Next Generation υπήρξε ένα θέμα σχετικά με prime directive και ηθική, όταν το Entreprise είχε να μεταφέρει από έναν πλανήτη σε έναν άλλον τη θεραπεία για μία ασθένεια που είχε πια εκλείψει, αλλά το φάρμακο αποτελούσε πια ναρκωτικό για τους κατά φαντασία πλέον ασθενής -κάτι που γνώριζαν οι δημιουργοί του φαρμάκου στον πλανήτη παρασκευής του...
Καταλαβαίνω τι λέτε και οι δύο πλευρές, που αποκλίνετε και συγκλίνετε χωρίς να το έχετε ίσως προσέξει, η μαγκιά είναι όμως ότι τέτοιες ακριβώς προβληματικές χρησιμοποιούσαν στα παλιά Sci-Fi, εκεί εστίαζε και ο Ρόντεμπερυ και ελπίζω στο Discovery να δούμε κάτι σχετικό κι όχι καμιά πατάτα!

(By the way, άκουσα ότι στο πλήρωμα θα υπάρχει Κλίνγκον αλά Γουόρφ. Eτεροχρονισμός του κερατά και να δω πώς θα το δικαιολογήσουν στους Φαν Τρέκηδες...)

Τέτοια προβληματική υπάρχει στο πυρήνα των σκέψεων των σοβαρών σεναριογράφων, επί τη ευκαιρία. Congrats to the forum gentlemen! :SFGSFGSF:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

StarTrek-Gorn.jpg

geordi-and-data.png

Έλα, ωρέ Μάνο, μην αντιστέκεσαι, κάνε ένα βήμα κι εσύ...
image.png

Μη μου πείτε ότι περιμένατε να βάλω Ρουβά...!?!

Σου χω και το Star Trek continues να δεις το παλιό πιοτί σε νέα συσκευασία...
http://www.startrekcontinues.com/

(Έχω δει από κει μέχρι το 3ο επεισόδιο, πρέπει να δρομολογήσω και τα υπόλοιπα).

Μακάρι, πάντως, να μην είναι το Discovery καμιά αηδία τίνγκα σε εφήμερες μόδες...

StarTrek-Gorn.jpg

geordi-and-data.png

Καλά, αφού είσαι της μοδός, τράβα παραλιακή για κανένα...

κι άσε τα sci-fi για εμάς τους ετεροχρονισμένους... :p

Μα εσυ αγορι μου ... δεν ειχες γεννηθει το 66.
Με ποιο σκεπτικο εμπιπτεις στον ετεροχρονισμο ?
Εγω .... μολις ειχα γεννηθει (και δεν με μεγαλωνε η Ουχουρα :laugh:)

Ασε κανα Opsim να μιλησει .... κανα Superfly .... δεν ξερω, καποιον παλιο.
Που το ΕΖΗΣΕ στην ωρα και εποχη του. Τοτε που συγκινουσε. Δονουσε !
Οχι δεκα χρονια μετα ... απο νοσταλγους ρετρο-σκαπανεις (με το συμπαθειο,
τους αγαπαω και αυτους :p !)

Σονικ αν θυμαμαι καλα ο πικαρντ μονο ειχε παραβιασει 9 φορες την ντιρεκτιβα. (Δεν θυμαμαι ακριβως το νουμερο αλλα το λινκ που εβαλα παραπανω στον μανο αναφερει ολες τις παραβιασεις απο ολους τους κυβερνητες)

Μανο...επιασες το tos...εβαλες τις κουκλες εξωγηινων και μιλας για ετεροχρονισμο.
Και σου ξανα λεω...βαλε τις δυο τελευταιες σειρες (voyager-enterprise) για να διαπιστωσεις και μονος σου ποσο ετεροχρονισμενες σημερα.
Κατα τη δικη μου αποψη βλεπονται ανετα.(στα σκηνικα και εφε)

Re: Απάντηση: [Γενική συζήτηση] Star Trek -Movies-

Σονικ αν θυμαμαι καλα ο πικαρντ μονο ειχε παραβιασει 9 φορες την ντιρεκτιβα. (Δεν θυμαμαι ακριβως το νουμερο αλλα το λινκ που εβαλα παραπανω στον μανο αναφερει ολες τις παραβιασεις απο ολους τους κυβερνητες)

Μανο...επιασες το tos...εβαλες τις κουκλες εξωγηινων και μιλας για ετεροχρονισμο.
Και σου ξανα λεω...βαλε τις δυο τελευταιες σειρες (voyager-enterprise) για να διαπιστωσεις και μονος σου ποσο ετεροχρονισμενες σημερα.

Αυτό μου 'ρθε σχετικά με ηθική και νόμους, αυτό έβαλα για εισαγωγή! Έχουν λεχθεί τόσα πολλά σε 2 μέρες που μαζεύεται μπόλικη πληροφορία και ανάλυση. Η ουσία του ποστ μου είναι στη συνέχεια, βέβαια.

Μιας και ξαναμπήκα, ας βάλω το κάτι τις μου!
trek.png

-bye-

Re: Απάντηση: [Γενική συζήτηση] Star Trek -Movies-

Ναι βρε ... μην τσιτωνεσαι ...
αντιλαβου οτι αλλαξαν πολλα πραγματα σε τρεις ολοκληρες δεκαετιες,
απο το TOS μεχρι το Voyager.

Απλα ο (αποδρασας) πανελικος παει να μας το παιξει Μαθουσαλας.
Ηταν ο πρωτος που ειδε το Metropolis (το 1927 !) .... μαλλον !
Ουτε καν η μανα μας δεν ειχε γεννηθει .... :laugh:

Last edited:
Δεν τσιτωνομαι. Για την ταμπακιερα τωρα, θα βαλεις μπρος να δεις καμια ή πρεπει να βρουμε κανενα συντοπιτη σου να τον πεισουμε να σε δεσει σε καρεκλα βαζοντας σου οδοντογλυφιδες στα βλεφαρα να κατσικωθεις επιτελους να την δεις. ?

Μπλα μπλα μπλα...θεωριες...μπλα μπλα... Αμαν πια.

Προμηθειες. ? (?)
Ειμαι σε ηλικια να πατε και καλα να περασετε.
Θα με ετρωγε η υγρασια επανω.
Παντως το υλικο μπορουμε να στο στειλουμε.

Για "αλλες" προμηθειες απευθυνσου στον JL. Ειναι ακομα νιατο και εχει κονε.

Α τετοιες προμηθειες. ? Α εισαι και λιχουδης.
Ναι...απο αθηνα περιμενε εσυ χωριατικες λιχουδιες.
Αν με "λαδωμα" καθεσαι να δεις ST, τοτε μπορεις να αντεξεις την προβολη και χωρις προμηθειες.
Να στρωθεις κατω και ασε τα κολπα.

Το πολυ πολυ να σου ριξουμε κανενα ban για ενα μηνα να μην γραφεις, ωστε να εχεις ελευθερο χρονο για τις προβολες.