Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

ακόμη μια χρονιά μετά την εμφάνιση του 4 που πάει χαμένη
ελπίζω του χρόνου να μαστέ καλά να βγάλει κάτι αντίστοιχο με της εποχής 4
εφόσον το 4 θα μπορέσει να τρέξει επαρκώς το ios7 δεν υπάρχει λόγος αλλαγής εκτός αν θες να νοίγεις γρηγορότερα το safari και να έχεις το τελευταίο μοντέλο
Το 5άρι πλέον θα είναι η καλύτερη επιλογή για ανανέωση από τα 3GS και πριν μοντέλα για όσους θα πάνε για αναβάθμιση λόγο και του 7
 
Re: Απάντηση: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

εφόσον το 4 θα μπορέσει να τρέξει επαρκώς το ios7 δεν υπάρχει λόγος αλλαγής εκτός αν θες να νοίγεις γρηγορότερα το safari και να έχεις το τελευταίο μοντέλο

Το 4ρι μου, είναι μια χαρά. Το χρησιμοποιώ κυρίως για τηλέφωνο και δευτερευόντως για ενημέρωση, φωτογραφία και τα άλλα καλούδια. Από αυτή την άποψη, θα το κρατήσω κανα 2 χρόνια ακόμη μου φαίνεται. Ο μόνος λόγος που θα το άλλαζα, είναι για να έχω καλύτερη φωτογραφία και video. Εκεί υστερεί το 4ρι.
 
Θεωρω πως το 4αρι θα σερνεται με το IOS 7 το οποιο εχει πολλα γραφικα και animations. Θα προτεινα να βαλετε IOS 7 απο 4s και πάνω..
 
Το 5s μια από τα ίδια (μόνο ο 64bit A7 αξίζει), το 5c ακριβό για "φθηνό", iOS7 λέει πολύ :)
 
Μετα απο 3 χρονια, ισως ειναι καλη ιδεα να παρεις νέο smartphone αν θες να απολαμβανεις τα τελευταία "καλούδια"..
 
Re: Απάντηση: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Αναφερομουν στο IOS 7 και τα καλουδια του..
Ε, μπαινει και στο 4 νομίζω (με κατι κοψιματακια, ναι - εξάλλου οι αλλαγες ειναι νομίζω κατα βαση αισθητικού χαρακτήρα).

Btw, αισθητικά πως σου φαινεται τελικα;
 
Απάντηση: Re: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Μεχρι τωρα δεν μου ελειψε τιποτα με το 4ακι μου. Δεν μπαίνω στην διαδικασία της γκατζετομανίας και της επίδειξης.

Φιλε μου, οποιος αγοραζει το τελευταιο μοντέλο δεν ειναι απαραιτητα "γκατζετομανης" ή "επιδειξίας".
Άλλωστε, οι διαφορες σε αποδοση μεταξυ του 4αριου και του 5s ειναι χαώδεις σε ολους τους τομείς (4 φορες περιπου πιο γρηγορο, καλυτερη κάμερα, ελαφρύτερο, μεγαλυτερη οθόνη, λεπτότερο κλπ κλπ). Φυσικα και μια χαρα κανεις την δουλιτσα σου με το 4αρι, ειδικα αν δεν εχεις σοβαρες απαιτήσεις.
 
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Ε, μπαινει και στο 4 νομίζω (με κατι κοψιματακια, ναι - εξάλλου οι αλλαγες ειναι νομίζω κατα βαση αισθητικού χαρακτήρα).

Btw, αισθητικά πως σου φαινεται τελικα;

Μπαίνει, αλλα υποψιαζομαι πως θα σέρνεται με ολα αυτα τα animations.
Οι πρώτες εντυπωσεις μου εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/108681-Apple-iOS-7?p=1056892365&viewfull=1#post1056892365
 
Εγώ πάντως απορώ με πολλους που τους φαίνεται το 5S λίγο. Δηλάδή τι ακριβώς θα περιμένατε να έχει παραπάνω για να σας ικανοποιεί; καφετιέρα;;;

Έχει 64-bit αρχιτεκτονική για πρώτη φορά σε κινητό, έρχεται με νέο λειτουργικό ολοκληρωτικά επανασχεδιασμένο, έχει νέα τεχνολογία (η πιο σωστά νέα υλοποίηση της τεχνολογίας) αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων που αν λειτουργεί όπως υπόσχεται τότε πρόκειτε για κάτι πραγματικά το πρωτοποριακό, καθώς θα μας απαλάξει σταδιακά από τα δεκάδες password που είμαστε αναγκασμένοι να απομνημονέυουμε και να σημειώνουμε. Και μαζί με όλα αυτά δωράκι καλυτερη κάμερα, slow motion λείψεις, ενσωματωμένες εφαρμογές office, video και photo editing κλπ. Δηλαδή τι παραπάνω να ζητήσει κανείς!!! Ένα κινητό είναι στο κάτω κάτω! Για το 5c εντάξει συμφωνώ δεν έχει κάτι το νέο, είναι απλά ένα κόλπο marketing για να ανεβάσει τις πωλήσεις, αλλά το 5s θεωρώ πως φέρνει πολλά περισσότερα από ότι λογικά θα περίμενε κανείς.

Προσωπικά δε πρόκειται να αγωράσω το 5s καθώς το 5 που έχω για την ώρα με καλύπτει μια χαρά. Αν όμως είχα παλιότερο κινητό θα έμπαινα σε μεγάλο πειρασμό για το 5s.
 
Ξεχασες και το motion sensor co processor που ανοιγει νεες δυνατότητες για αθλητικες/ιατρικες εφαρμογες με μηδαμινη καταναλωση ενέργειας..
 
Re: Απάντηση: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Ξεχασες και το motion sensor co processor που ανοιγει νεες δυνατότητες για αθλητικες/ιατρικες εφαρμογες με μηδαμινη καταναλωση ενέργειας..

Σωστός!

Όταν είχε βγει το iPhone4 που ουσιαστικά ήταν ένα λίγο πιο γρήγορο 3GS με καλύτερη κάμερα, πέφταν τα σαγώνια στο πάτωμα με το αλουμίνιο και την τετράγωνη σχεδίαση. Τώρα που πραγματικά φέρνει καινοτομίες το κοιτάμε με μισό ματί το 5s μόνο και μόνο επειδή είναι σχεδόν ίδιο εμφανισιακά με το προηγούμενο μοντέλο. Και μετά κατηγορούμε την Apple πως κάνει full marketing, καλά μας κάνει τέτοια ζώα που είμαστε ως καταναλωτές!
 
Αυτό που λέω ειναι ότι 700 ευρώ αξία παραπάνω από το 4αρι μου δεν έχει σε καμία περίπτωση.
Το s4 ΙΣΩΣ να έχει το 450αρι που ζητάει...
 
Κράτησα τ0 4-άρι γιατί ήθελα να πάω στο 5 χωρίς ενιάμεση στάση (4s) :smile:
Όταν είδα το 5-άρι λέω "άσε, πιο όμορφο είναι το 4-άρι, περίμενε λίγο ακόμα για το επόμενο".
Τώρα, βλέπω το 5S, κι ενώ το είχα σχεδόν σιγουράκι οτι θα το αγόραζα - κολώνω. :chinscratch: