Gentoo player, το καλύτερο (?) streaming software

Όχι, έχω στήσει τα firewall rules με τέτοιο τρόπο ώστε το vlan που είναι επάνω το NAS και το vlan που είναι πάνω το streamer να μιλάνε μεταξύ τους.
Και το tablet σε διαφορετικό είναι από το streamer και του μιλάει.
Ο gp δεν θέλει να δει μηχάνημα εκτός δικτύου του. Ακόμη και καρφωτά που του βάζω την διεύθυνση. :)

Αλλά μπρος τα κάλη τι είναι ο πόνος, βρήκα έναν δίσκο 2.5'', έβαλα μέσα τη μουσική μου και θα τον βάλω σήμερα πάνω στο gp να το διαβάζει απευθείας.

• Like
Reactions: DomieMic65
Όχι, έχω στήσει τα firewall rules με τέτοιο τρόπο ώστε το vlan που είναι επάνω το NAS και το vlan που είναι πάνω το streamer να μιλάνε μεταξύ τους.
Και το tablet σε διαφορετικό είναι από το streamer και του μιλάει.
Ο gp δεν θέλει να δει μηχάνημα εκτός δικτύου του. Ακόμη και καρφωτά που του βάζω την διεύθυνση. :)

Αλλά μπρος τα κάλη τι είναι ο πόνος, βρήκα έναν δίσκο 2.5'', έβαλα μέσα τη μουσική μου και θα τον βάλω σήμερα πάνω στο gp να το διαβάζει απευθείας.
αν κάνεις μια ερώτηση στο νήμα του GP στο audiophilestyle ίσως ο antonello να έχει λύση ....

• Like
Reactions: Tzimisce
Η έκδοση 9 νομίζω θέλει install από την αρχή, δεν γίνεται update.
@DomieMic65 την δοκίμασες; Έχει διαφορές;

Πήγα να κάνω Update, απέτυχε και τώρα δε μπορώ να κάνω ούτε shutdown, μου βγάζει internal server error

Και εμένα έσκασε, αλλά με ένα refresh πήρε μπρος πάλι η παλιά.
Εσένα δεν ξεκινάει καθόλου;

Η έκδοση 9 νομίζω θέλει install από την αρχή, δεν γίνεται update.
Έχω την 8.80 και ήθελα να κάνω update στην 8.90
Και εμένα έσκασε, αλλά με ένα refresh πήρε μπρος πάλι η παλιά.
Εσένα δεν ξεκινάει καθόλου;
Περιέργως παίζει μια χαρά. Δε δοκίμαστα ρηφρές
είχε πρόβλημα και το σκάλισες ;;;
Όχι, μονο update ήθελα να κάνω.

Και εμένα μου χτυπούσε κάτι config files ότι είναι παλιά, ακόμη θεωρεί ότι είναι στο 8.80 αλλά έχει κάποιες επιλογές που ή δεν τις είχε πριν ή δεν τις είχα παρατηρήσει εγώ.
Π.χ. να φορτώνει στο ramsystem με το boot.
Αξίζει τρελά ακουστικά αλλά σε πιάνει ένα άγχος γιατί θέλει πολύ ώρα για να ξεκινήσει. ΠΟΛΥ όμως.

Και εμένα μου χτυπούσε κάτι config files ότι είναι παλιά, ακόμη θεωρεί ότι είναι στο 8.80 αλλά έχει κάποιες επιλογές που ή δεν τις είχε πριν ή δεν τις είχα παρατηρήσει εγώ.
Π.χ. να φορτώνει στο ramsystem με το boot.
Αξίζει τρελά ακουστικά αλλά σε πιάνει ένα άγχος γιατί θέλει πολύ ώρα για να ξεκινήσει. ΠΟΛΥ όμως.
Εγώ το έχω στημένο σε ένα RPi3 που είναι μόνιμα ανοιχτό, αλλά με συγχίζει που θέλει πτυχίο προγραμματιστή για να κάνεις update. Αδύνατο να αναβαθμίσω στην 8.90, την 9.0 δεν τη βλέπω στο site, τι τρίχες είναι αυτές; Μωρέ βινύλιο και πάλι βινύλιο...

• Haha
  • Like
Reactions: vlad66 and Tzimisce
To θέμα είναι να έχει και καμία διαφορά που να αξίζει τον κόπο.
Λέει ότι από την 8.90 αλλάζει ακόμη και τον kernel.
Και από τότε που έβγαλε την 9.0 έχει κάτι κουβάδες με commits.
Μάλλον θα περιμένω... :p

Μπαίνω μέσα να ξανακατεβάσω το αρχείο, βλέπω 4 διαφορετικές εκδοχές για RPI3 64bit. εν τω μεταξύ ούτε που θυμάμαι αν το δικό μου ειναι 32 ή 64 bit. Κατεβάζω το πρώτο το φλασάρω, μου βγάζει error.

Αλλά τα Ψηφιακά ως γνωστόν είναι πιο απλά...

Το παραπάνω που περιγράφεις είναι αντίστοιχο του να στήνεις πικάπ με βραχίωνα unipivot.

Δεν είναι για όλους.
Σατανά, αυτό θα κάνω το σαββατοκύριακο που μας έρχεται...

Μπαίνω μέσα να ξανακατεβάσω το αρχείο, βλέπω 4 διαφορετικές εκδοχές για RPI3 64bit. εν τω μεταξύ ούτε που θυμάμαι αν το δικό μου ειναι 32 ή 64 bit. Κατεβάζω το πρώτο το φλασάρω, μου βγάζει error.

Αλλά τα Ψηφιακά ως γνωστόν είναι πιο απλά...
Aν ξερεις τι μηχανημα εχεις τα ψηφιακα σου φταινε?

δεν ξερεις τι μηχανημα εχεις τα ψηφιακα σου φταινε?
ναι, τα ψηφιακά μου φταίνε. έπρεπε να είναι απλό, δυο κλικ και να είσαι έτοιμος, όχι να πρέπει να ξοδεύεις ώρες στο φόρουμ για κάθε αναβάθμιση.

• Like
Reactions: vlad66
Εντάξει, κανονικά θα έπρεπε να ψαχτείς την πρώτη φορά και μετά να κάνει update μόνο του με ένα click.