Χιούστον
Supreme Member
Κοίταξε να δεις που θα μας πουν και φασίστες επειδή δεν γουστάρουμε παράνομους, αχάριστους και ανεπρόκοπους ναρκομανείς στην καθημερινότητα μας.
Αυτοι που αναφερεις δεν ειναι απαραιτητα μεταναστες.Κοίταξε να δεις που θα μας πουν και φασίστες επειδή δεν γουστάρουμε παράνομους, αχάριστους και ανεπρόκοπους ναρκομανείς στην καθημερινότητα μας.
Αυτοι που αναφερεις δεν ειναι απαραιτητα μεταναστες.
Αυτοι που αναφερεις δεν ειναι απαραιτητα μεταναστες.
Eπειδή ανέχομαι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για τους ντόπιους, τι σημαίνει ότι θα πρέπει να υποστώ και άλλους?
Θα μπορούσες να κάνεις πολλά και μπορείς...αλλά σαν το 80% των Ελλήνων δεν κάνεις....και για τους ντόπιους και για τους μετανάστες...
Και δεν μιλάω να κάνεις και τίποτα ιδιαίτερο, μιλάω για την ψήφο σου και ότι αυτή συνεπάγεται σαν επιλογή...
Eπειδή ανέχομαι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για τους ντόπιους, τι σημαίνει ότι θα πρέπει να υποστώ και άλλους?
Μπορεις να κανεις κατι διαφορετικο απο το να "ανεχεσαι" το συνανθρωπο σου;Eπειδή ανέχομαι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για τους ντόπιους, τι σημαίνει ότι θα πρέπει να υποστώ και άλλους?
Πολλά μπορείς να κάνεις και για τους ντόπιους, ειδικά αν τους θεωρείς και συμπολίτες και έλληνες σαν όλους. Ο φασιστικός ρατσισμός κοιτάζει κι άλλα πέρα από τα χρώματα στο δέρμα.
Ξέρω όμως ότι κι αυτούς ακόμα του βρίζουν και τους υποτιμούν τα καλόπαιδα. Εύγε!
Μπορεις να κανεις κατι διαφορετικο απο το να "ανεχεσαι" το συνανθρωπο σου;
Απο συναισθηματα;Όχι φίλε μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα, έχω ήδη πάρα πολλά προβλήματα δικά μου. Αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς...Στη τελική υποχρεωμένος είμαι? Αν δω ότι κάποιος θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του και έχω την δυνατότητα, βεβαίως και θα το βοηθήσω! Οι περισσότεροι όμως από αυτούς είναι απλά χαραμοφάηδες....Οι Αλβανοί πως ψιλοπρόκοψαν στη χώρα μας?
Καλά από συναισθηματικά τσιτάτα έχουμε χορτάσει...
Όχι φίλε μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα, έχω ήδη πάρα πολλά προβλήματα δικά μου. Αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς...Στη τελική υποχρεωμένος είμαι? Αν δω ότι κάποιος θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του και έχω την δυνατότητα, βεβαίως και θα το βοηθήσω! Οι περισσότεροι όμως από αυτούς είναι απλά χαραμοφάηδες....Οι Αλβανοί πως ψιλοπρόκοψαν στη χώρα μας?
Καλά από συναισθηματικά τσιτάτα έχουμε χορτάσει...
Όχι φίλε μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα, έχω ήδη πάρα πολλά προβλήματα δικά μου.
Μείνε εκεί λοιπόν...
Θα μπορουσαμε ειναι η αληθεια να ανοιξουμε πολλες κουβεντες. Να πουμε για τον εγωκεντρισμο, για την ελλειψη κατανοησης, για την παρανοηση της υπαρξης, για δρομους λιγοτερο ταξιδεμενους αλλα με τοσους μεταναστες που να βρουμε χρονο. Εχουμε κανει τα προβληματα των δελτιων των 8 δικα μας.Κάνεις μεγάλο λάθος για τους ναρκομανείς, οι περισσότεροι είναι "γαμώ" τα παιδιά και αυτό γιατί είναι ψυχικά αδύναμοι άνθρωποι, που θέλουν στηρίγματα για να κάνουν μια κίνηση στην ζωή τους, που αν πάει στραβά τότε κατευθύνονται στον "θάνατο".
Μεγάλη κουβέντα που θα χαιρόμουν πολύ να την ανοίξουμε στο forum...
Συναισθηματικά δυστηχώς είμαστε σε "απεργία πείνας" εδω και ΠΑΡΑ πολλά χρόνια και απο ότι βλέπω σε λίγο θα αρχίσουμε να "πεθαίνουμε" ένας ένας....
Θα μπορουσαμε ειναι η αληθεια να ανοιξουμε πολλες κουβεντες. Να πουμε για τον εγωκεντρισμο, για την ελλειψη κατανοησης, για την παρανοηση της υπαρξης, για δρομους λιγοτερο ταξιδεμενους αλλα με τοσους μεταναστες που να βρουμε χρονο. Εχουμε κανει τα προβληματα των δελτιων των 8 δικα μας.
Με το να αφηνεις το παιδι σου να παιζει διπλα σε ενα ναρκομανη δε βοηθας ουτε το παιδι σου , ουτε το ναρκομανη.Περιμένω τόση ώρα να ακούσω από όσους αναρωτιούνται τι κάνουμε για τους συνανθρώπους μας τι κάνουν αυτοί.... εκτός από το να κάνουμε πλακίτσα εξομοιώνοντας τους μετανάστες - μόνιμους κατοίκους συγκεκριμένων περιοχών, πλατειών κλπ με τουρίστες της μιας βδομάδας... Αλήθεια, σε ό,τι έχει να κάνει με τους ναρκομανείς που επίσης αναφέρθηκαν και εμείς οι "κακοί" δεν κάνουμε τίποτα γι'αυτόυς, εσείς που κάνατε τόσα (αλήθεια, τι??) θα αφήνατε τα παιδιά σας να παίζουν στο παρκάκι όπου αυτοί κάνουν χρήση....? Ρητορική ερώτηση...
Περιμένω τόση ώρα να ακούσω από όσους αναρωτιούνται τι κάνουμε για τους συνανθρώπους μας τι κάνουν αυτοί.... εκτός από το να κάνουμε πλακίτσα εξομοιώνοντας τους μετανάστες - μόνιμους κατοίκους συγκεκριμένων περιοχών, πλατειών κλπ με τουρίστες της μιας βδομάδας... Αλήθεια, σε ό,τι έχει να κάνει με τους ναρκομανείς που επίσης αναφέρθηκαν και εμείς οι "κακοί" δεν κάνουμε τίποτα γι'αυτόυς, εσείς που κάνατε τόσα (αλήθεια, τι??) θα αφήνατε τα παιδιά σας να παίζουν στο παρκάκι όπου αυτοί κάνουν χρήση....? Ρητορική ερώτηση...
Με το να αφηνεις το παιδι σου να παιζει διπλα σε ενα ναρκομανη δε βοηθας ουτε το παιδι σου , ουτε το ναρκομανη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.