MOUKIOUROUFIS KOSTAS
Banned
- 27 June 2006
- 7,764
Όχι μόνο συνεργασία. Πολλοί ανήκουν και στα δυο μέρη μαζί... Αυτά είναι γνωστά από την εποχή που φοβόμασταν τον χωροφύλακα ακόμα, στα χρόνια των σπιούνων
Last edited:
Μια κυβέρνηση όμως ΟΦΕΙΛΕΙ να βλέπει τα πράγματα καθαρά τεχνοκρατικά και οικονομικά.
Ειναι μαλλον προφανες οτι καποιοι ξερουν κατι παραπανω απο τους υπολοιπους για την συνεργασια ΕΛ.ΑΣ - ακροδεξιων.
Δεν ειναι απλη συνεργασια. Η ΕΛΑΣ με τη σημερινη της μορφη και πολιτικη, εχει επιτρεψει σε διαφορα ακροδεξια στοιχεια να αποτελουν τα δεκανικια και τους δορυφορους της. Ετσι πλεον μιλαμε καθαρα για 2 συγκοινωνουντα δοχεια, 2 χωρους που αλληλοβοηθιουνται και αλληλοσυμπληρωνονται ιδεολογικα.
Και οχι, μετα απο τοσα συμβαντα, δε μπορω πλεον να δεχθω το επιχειρημα της μη-ευθυνης του απλου αστυνομικου.
Αγαπητε Chris ,αυτα που λες ειναι πιθανον αληθεια,αλλα δεν νομιζω οτι μπορουν να αποδειχθουν.Οτι αιωρειται σαν πιθανον,δεν νομιζω οτι αποτελει αντικειμενικη βαση συζητησεως.Αν εσυ προσωπικα εχεις απτα στοιχεια που αποδεικνυουν κατι τετοιο,ευχαριστως να αρχισουμε συζητηση
ΚΑΝΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ -ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΜΠΑΣΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ- ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ "ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΞΗ" ΑΥΤΟΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ. ΛΗΞΙΣ.Αγαπητε Chris ,αυτα που λες ειναι πιθανον αληθεια,αλλα δεν νομιζω οτι μπορουν να αποδειχθουν.Οτι αιωρειται σαν πιθανον,δεν νομιζω οτι αποτελει αντικειμενικη βαση συζητησεως.Αν εσυ προσωπικα εχεις απτα στοιχεια που αποδεικνυουν κατι τετοιο,ευχαριστως να αρχισουμε συζητηση
απο το σκισιμο του Κορανιου
Τέλος. Νόμιζα ότι η εθνική, ελληνοχριστιανική παιδεία ορισμένων θα το έχει εμφυσήσει αυτό αλλά φαίνεται γελάστηκα ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΕΛΑΣΤΗΚΕΣ. ΕΔΩ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΙΖΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ.
ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΘΕΩΝΑ Η ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Η ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.Λυπάμαι που δεν απάντησα αμέσως στις αναμενόμενες αιχμές και αντιδράσεις στο ποστ μου. Δεν έγινε λόγω αδιαφορίας αλλά λόγω απουσίας.
Κατ' αρχήν όποιος αισθάνεται ότι προσβάλλεται προσωπικά κακώς κάνει μιας και εγώ δεν απευθύνθηκα προσωπικά σε κανέναν. Τώρα αν ταυτίζεται με ιδέες και απόψεις οι οποίες είναι αντικειμενικά ρατσιστικές ή/και ξενοφοβικές αυτό είναι πρόβλημα δικό του και όχι δικό μου.
Τώρα για τη γεωγραφική κατανομή. Θέλουμε δεν θέλουμε η αφετηρία όλων των ακροδεξιών απόψεων όπως αυτές εκφράζονται επισήμως είναι η Β. Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα η "συμπρωτεύουσα". Το υψηλότερο ποσοστό του ΛΑΟΣ είναι η Α' Θεσ/νίκης. Του Παπαθεμελή το ίδιο. Ο Άνθιμος είναι Θεσ/νίκης.
Και βέβαια παρατηρώ ότι οι περισσότεροι συμφορουμίτες που εκφράζουν ξενοφοβικές απόψεις του ύφους "αν μπορούσα να τους διώξω, θα το έκανα" είναι επίσης από τη Θεσ/νίκη.
Ζω (γέννημα-θρέμα) στην Κυψέλη και όχι στην Εκάλη κ. Μελίδη οπότε όχι απλώς έχω γενική κοινωνική άποψη αλλά έχω και καθημερινές εμπειρίες που μου επιτρέπουν να τις διατηρώ.
Και για να το λήξω θα ταχθώ 100% υπέρ της άποψης του κ. Μουκιουρούφη όπως έχω γράψει 3-4 φορές. Αρνούμαι να δω το συγκεκριμένο θέμα πρωτίστως πολιτικά αλλά μόνο ανθρώπινα. Στην ανθρώπινη πλευρά δεν χωράνε οικονομολογικές και τεχνοκρατικές αντιμετωπίσεις. Όταν ο διπλανός σου υποφέρει και πεινάει τον βοηθάς. Τέλος. Νόμιζα ότι η εθνική, ελληνοχριστιανική παιδεία ορισμένων θα το έχει εμφυσήσει αυτό αλλά φαίνεται γελάστηκα.
ΚΑΝΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ -ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΜΠΑΣΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ- ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ "ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΞΗ" ΑΥΤΟΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ. ΛΗΞΙΣ.
@maestro.Δεν είναι έτσι φίλε μου. Η αστυνομία υποτίθεται ότι επιβάλει το νόμο, δεν τον παραβιάζει. Με αυτή τη λογική, επειδή και οι κοινοί διαρρήκτες παραβιάζουν το νόμο, πρέπει να ανεχόμαστε η αστυνομία να αναθέτει τη δίωξή τους σε διάφορους "βιτζιλάντε" σε στυλ Άγριας Δύσης.
Για ποιό λόγο μιλάς μόνιμα για "μπαχαλάκηδες" χωρίς τη παραμικρή αναφορά σε πεπραγμένα τέτοιων καθαρμάτων?
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΕΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Η ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ Η ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΑΠΛΟ.Αγαπητε tigergreg,ληξη σφυριζουν οι διαιτητες ,εκτος αν εχεις την εντυπωση οτι αυτα που λες αποτελουν την απολυτη -αντικειμενικη αληθεια.Εγω ,επειδη δεν ξερω την αληθεια, προσπαθω μεσα απο τις αποψεις σας να την καταλαβω.Αλλα οταν καποιος θεωρει την αποψη του <απολυτη>,εχω την υποψια οτι ειναι μαλλον υποκειμενικη,αλλα απολυτα αντικειμενικη γιαυτον.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.