Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Εγώ κατάλαβα οτι ο Πανος δεν θα πάρει αυτοκίνητο που η μάρκα του δεν ξεκινάει απο M και τελειώνει σε S. τελος!!! :p

Εχω δει το Μazda που λεει ο Σωκρατης αλλα ο κινητηρας 2.3 λιτρα συνεπαγεται αυξημενα παγια εξοδα (τελη κυκλοφοριας , ασφαλιστρα κτλ), για να μην μιλησουμε και για καταναλωση που πρεπει να εχεις και μια σωληνα απο βενζιναδικο συνδεδεμενη συνεχως με το ρεζερβουαρ. Επισης απο μεταπωληση κλαφτα Χαραλαμπε , ποιος θα θελει να αγορασει σε 4-5 χρονια απο τωρα Mazda CX7? Καλυτερα να πεταξεις τα λεφτα σου στη θαλασσα.

Κατα τ'αλλα παντως ειναι συμπαθητικο αυτοκινητο και πιστευω οτι με ενα μικροτερο κινητηρα (διλιτρο) και χαληλωτερη τιμη (γυρω στο 30αρικο) θα εκανε επιτυχια. Υπο τις υπαρχουσες συνθηκες ειναι μια "ειδικη αγορα" με οτι συνεπαγεται αυτο.

Λοιπον παιδες, μολις επεστρεψα απο το τεστ drive της C200 για αλλη μια φορα! Φοβερη οδηγηση!!!!!

Ομως.....

Ξεκιναω σιγα σιγα και ξανασκεφτομαι πολυ πολυ σοβαρα το ενδεχομενο αγορας SUV...τελικα ειναι δυσκολη η τελικη επιλογη ενος αυτοκινητου, αυτο καταλαβα σημερα!

Land cruiser τελος...

προσκληση για το γαμο δεν εστειλες γαμος χωρις διαχειριστη του ΑΒΕ ΚΛΑΜΠ δεν νοειται....

Απάντηση: Re: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Land cruiser τελος...

προσκληση για το γαμο δεν εστειλες γαμος χωρις διαχειριστη του ΑΒΕ ΚΛΑΜΠ δεν νοειται....

Μολις οριστει η ημερομηνια θα εχετε ανοικτη προσκληση :ernaehrung004:

Οσο για το Mazda...καλο φαινεται, αλλα λογω ψιλοκολημματος με τις εταιριες (θελω το Γερμανο μου ή την Toyota :grinning-smiley-043) απορριπτεται.

Μαρκες οπως Volvo, Saab ειναι ακομα μεσα στο παιχνιδι, αλλα πρεπει να εξετασω πολυ καλα τι παιζει με τις αντιπροσωπειες εδω στη Ροδο.

Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Μαρκες οπως Volvo, Saab ειναι ακομα μεσα στο παιχνιδι, αλλα πρεπει να εξετασω πολυ καλα τι παιζει με τις αντιπροσωπειες εδω στη Ροδο.

Ξεχασε τις αυτες τις δυο. Η μια ανηκει στη Ford και η αλλη στην General Motors με αποτελεσμα να ειναι ουσιαστικα κατω απο το αμαξωμα ολα τα μερη ιδια με υποδιεστερα αλλα μοντελα των δυο εταιρειων (πχ. S40=Ford Focus , 9-3=Οpel Vectra).

Last edited:
Πάνο,τα πρώτα 100 κομμάτια που είχαν φτάσει στην Ελλάδα έχουν πουληθεί.
Στις εκθέσεις της Mazda πάντως,υπάρχουν δείγματα.
Τα επόμενα θα φτάσουν γύρω στα μέσα Νοεμβρίου.
Ρίξε μια ματιά,αξίζει τον κόπο.
Είναι πανέμορφο,γρήγορο (260 ίππους) και Ιαπωνικό.

Απλα ΚΟΡΥΦΑΙΟ !!!!!!!!

Νομίζω κάπου εκεί, ίσως λίγο ψηλότερα, παίζει και το TD Discovery, δεν είναι άσχημο, ειδικά για Ρόδο που το μέγεθος παίζει προφανώς το ρόλο του.

Ξεχασε τις αυτες τις δυο. Η μια ανηκει στη Ford και η αλλη στην General Motors με αποτελεσμα να ειναι ουσιαστικα κατω απο το αμαξωμα ολα τα μερη ιδια με υποδιεστερα αλλα μοντελα των δυο εταιρειων (πχ. S40=Ford Focus , 9-3=Οpel Vectra).

Τα πατώματα εννοείς. Το V50 μου αποδείχθηκε πάντως τεθωρακισμένο. Έχεις δει, αντίθετα, τρακαρισμένα focus?

Αυτά έχει η παγκοσμιοποίηση, τι να κάνουμε?

Last edited:

Τα πατώματα εννοείς. Το V50 μου αποδείχθηκε πάντως τεθωρακισμένο. Έχεις, αντίθετα, τρακαρισμένα focus?

Αυτά έχει η παγκοσμιοποίηση, τι να κάνουμε?

Kαλα δεν ειναι και ολοιδια.

Από την στιγμή που δεν αισθανόσουν άνετα στο test drive της BMW δεν έχει λογική να το ψάχνεις περισσότερο. Απλά δεν ταιριάζει στο οδηγικό σου στυλ που υποθέτω είναι πιο χαλαρό και cruising.

Αν είχες εκτός δρόμου ανησυχίες θα σου πρότεινα να κοιτάξεις το Freelander 2, που δεν έχει καμία σχέση με το υπερβολικά μέτριο μοντέλο που αντικαθιστά και πλησιάζει το πάρα πολύ καλό Discovery 3.

Επειδή δεν σε βλέπω για εκτός δρόμου νομίζω η Avantgarde είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Αν είχες εκτός δρόμου ανησυχίες θα σου πρότεινα να κοιτάξεις το Freelander 2, που δεν έχει καμία σχέση με το υπερβολικά μέτριο μοντέλο που αντικαθιστά και πλησιάζει το πάρα πολύ καλό Discovery 3.

Πω πωωωωω!!!!! Τι ειναι αυτο??? Πως και δεν το ειχα δει τοσο καιρο???!!!!! :speechless-smiley-0

Μαλλον βρηκα τον σοβαρο ανταγωνιστη της Mercedes! :idea: Α ρε Γιωργο...σε νεα μπλεξιματα με βαζεις!!! :slapface:

Απο αξιοπιστια και γενικα σαν αυτοκινητο τι λεει??? :confused: