Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Εεεε, ειναι κι αλλα στη μεση, τα οποια δεν μπορω να εξηγησω εδω ουτε και ειμαι υποχρεωμενος αλλωστε :grinning-smiley-043

Αυτά είναι που με φοβίζουνε..... :flipout: :flipout:

.... αλλιώς, ειδικά για Ρόδο, δεν θα το συζήταγα.... SUV και κατά προτίμηση..... :grinning-smiley-043

Toyota_Land_Cruiser_6107_01.jpg

(Είπαμε... "Έλληνας Κροίσος με... 8 γράμματα... panosxgr "
icon10.gif
)

Last edited:
Αυτά είναι που με φοβίζουνε..... :flipout: :flipout:

.... αλλιώς, ειδικά για Ρόδο, δεν θα το συζήταγα.... SUV και κατά προτίμηση..... :grinning-smiley-043

toyota_land_cruiser_2007_1.jpg

(Είπαμε... "Έλληνας Κροίσος με... 8 γράμματα... panosxgr "
icon10.gif
)

Με πιασατε στο δουλεμα ολοι σας!!! Κι εσυ τεκνον Μπαμπη?? :slapface: :grinning-smiley-043

Περα απο την πλακα ομως, εαν μου προτεινετε ενα καλο SUV, μπορω ακομα να αλλαξω γνωμη! Μην ξεχνατε οτι για SUV ειχα ξεκινησει και κατεληξα σε κανονικο. Θελω ομως SUV με οδηγικη συμπεριφορα (να οδηγω και να κυλαει το αμαξι :operator:) κι οχι απλα για να λεω οτι εχω τζιποειδες αυτοκινητο.

Μπαμπη, τωρα ειδα τη φωτο. Θηριο ειναι αυτο, μπηκα μεσα στην αντιπροσωπεια!!!! Μην με ψηνεις τωρα σου λεω!!!! :violent-smiley-030:

Ξεφευγουμε ομως με το συγκεκριμενο απο το μπατζετ...

παρτο αβλεπη....ειναι η μεγαλη μου αγαπη.....κι αμα οπως λες(με το καλο) κανεις και την κορη , να μπορεις να πηγαινεις και στις οικοδομες

παρτο αβλεπη....ειναι η μεγαλη μου αγαπη.....κι αμα οπως λες(με το καλο) κανεις και την κορη , να μπορεις να πηγαινεις και στις οικοδομες

Αμα κανω κορη...εσενα θα σε φωναξω να ερθεις να ριξεις τα μπετα!!! :rifle: :grinning-smiley-043

Α εγώ χωρίζω κι έρχομαι, δεν υπάρχει πρόβλημα!!!:flipout::flipout::flipout:

Εσενα σε φοβαμαι ομως γιατι εισαι λιγο...ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ!!!! :flipout::flipout::flipout:

Μπορει να μου χαλασεις το ονομα σαν προξενητρα!!! :slapface: :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Μπαμπη, τωρα ειδα τη φωτο. Θηριο ειναι αυτο, μπηκα μεσα στην αντιπροσωπεια!!!! Μην με ψηνεις τωρα σου λεω!!!! :violent-smiley-030:

Εντάξει δεν το συζητάμε ..
To Land Cruiser είναι εκτός συναγωνισμου :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Go for it if you can -bye--bye-

Ένα θα σου πώ.............
Μπές μέσα και πήγαινέ το μια βόλτα... Ένα test drive... Mικρό... :worshippy: :worshippy:
(Πλάκα κάνω... Μην τολμήσεις να το κάνεις... Θα μετανοιώσεις. Εκτός αν τα καταφέρεις... οπότε θα μετανοιώσει ο..πατέρας σου... :flipout:)

ο πεθερος του Μπαμπη μου ο πεθερος του

αλλα εδω που τα λεμε με αυτα που διαβαζω και Μπαμπακα θα τον φωναζα

Εσενα σε φοβαμαι ομως γιατι εισαι λιγο...ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ!!!! :flipout::flipout::flipout:

Μπορει να μου χαλασεις το ονομα σαν προξενητρα!!! :slapface: :grinning-smiley-043

E οχι και αναποφάσιστος ο PETRAN :BDBDG54:
Ετοιμοι είμαστε για την αγορά...

Μετά την έκθεση θα σας έχουμε εξελίξεις :fahne90:

αλλα εδω που τα λεμε με αυτα που διααζω και Μπαμπακα θα τον φωναζα

Έ, το ίδιο είναι, σε λίγο θα τον φωνάζει "μπαμπά"... :flipout: :flipout:

αλλα εδω που τα λεμε με αυτα που διαβαζω και Μπαμπακα θα τον φωναζα

Ισως και
Μπαμπακούλη :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

ΓΕλας???? :grinning-smiley-043
Ξερεις τι θα παθω οταν μου πει αυριο μεθαυριο ο γυναικολογος οτι η γυναικα περιμενει κορη???? Θα ψαχνω ακινητα για να ξεκινησω να κτιζω!!!! :rifle:

Εγώ θα κοιτάξω πάντως τους γιούς μου να τους σπουδάσω γιατρούς να σας τους στείλω στο νησί. Κόψτε το κεφάλι σας, θα τους πω. Πλήρης αποκατάσταση. Θυμάμαι που όταν μας τα έλεγε η συμφοιτήτριά μας η Καίτη είχαμε πεθάνει στο γέλιο.

:flipout:

Βλέπω δεν μας παίρνει να γράφουμε πια σ' αυτό το forum....:bigcry:

Το κράξιμο πάει σύννεφο..:flipout::BDGBGDB55::flipout::BDGBGDB55:

Ειπαμε πια...ο πεθερος ειναι μαλαμα αλλα σε αυτα δεν εχει καμια σχεση!!! Θα σας εξηγησω τα εθιμα σε καφε, να ετοιμαζετε τους γιους οσοι εχετε!! Οσοι εχετε κορες, μην τολμησετε να τις στειλετε ουτε 5ημερη κατα εδω!!!! :flipout::flipout::flipout:

Παντως στην θεση σου θα σκεφτομουνα και την ΒΜW Χ3. Nαι μεν τζιποειδες (στα Ελληνικα SUV) αλλα ταυτοχρονα σπορ και νεανικο και οχι σαν το Land Cruiser που ειναι σαν περιπτερο με ροδες...(sorry που σου βριζω το αμαξι Μπαμπη...:flipout:).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Παντως στην θεση σου θα σκεφτομουνα και την ΒΜW Χ3. Nαι μεν τζιποειδες (στα Ελληνικα SUV) αλλα ταυτοχρονα σπορ και νεανικο και οχι σαν το Land Cruiser που ειναι σαν περιπτερο με ροδες...(sorry που σου βριζω το αμαξι Μπαμπη...:flipout:).

Γιαννη, ηταν απο τα πρωτα αυτοκινητα που κοιταξα οταν κοιτουσα για αγορα SUV. Ομως, δεν ξερω, καπου δεν μου αρεσει το καλουπι του, καπου με χαλαει που εχει γεμισει ο κοσμος με αυτο το αμαξι...και τελος αναρωτιεμαι απο που εμαθε η BMW να βγαζει και τζιπ?? Ειναι και σχετικα μεσα στο μπατζετ μου (λιγο παραπανω βεβαια...)

Αλήθεια, μια και το τουτού θα κυκλοφορεί από ό,τι κατάλαβα κυρίως Ρόδο, πώς και δεν σκέφτηκες κανένα κάμπριο? Κανένα Α4, 9-3 πχ

Να βλέπουν και ποιος είσαι οι τριγύρω βρε αδερφέ... Εκεί στο νησί δεν έχετε ανάγκη προφανώς από μεμβράνες στα τζάμια που συζητούσαμε καλή ώρα σε ένα άλλο θέμα

:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Αλήθεια, μια και το τουτού θα κυκλοφορεί από ό,τι κατάλαβα κυρίως Ρόδο, πώς και δεν σκέφτηκες κανένα κάμπριο? Κανένα Α4, 9-3 πχ

Να βλέπουν και ποιος είσαι οι τριγύρω βρε αδερφέ... Εκεί στο νησί δεν έχετε ανάγκη προφανώς από μεμβράνες στα τζάμια που συζητούσαμε καλή ώρα σε ένα άλλο θέμα

:flipout::flipout:

Ειμαι κατα των καμπριο. Δεν μου αρεσουν καθολου!!!
Οσο για τους τυπους με τα φιμε...δεν χρειαζεται να σχολιασουμε πιστευω...:BDGBDGB53: