Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Παντως στην θεση σου θα σκεφτομουνα και την ΒΜW Χ3. Nαι μεν τζιποειδες (στα Ελληνικα SUV) αλλα ταυτοχρονα σπορ και νεανικο και οχι σαν το Land Cruiser που ειναι σαν περιπτερο με ροδες...(sorry που σου βριζω το αμαξι Μπαμπη...:flipout:).

Σπορ και νεανικό μπορεί να είναι (αν και εγώ το θεωρώ a little κιτς) αλλά το Land Cruιser ειναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ :SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Απο τετοιου ειδους αυτοκινητα τι εχετε να προτεινετε?? Μην ξεφυγουμε ομως και λεμε παραλογα!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Γιαννη, ηταν απο τα πρωτα αυτοκινητα που κοιταξα οταν κοιτουσα για αγορα SUV. Ομως, δεν ξερω, καπου δεν μου αρεσει το καλουπι του, καπου με χαλαει που εχει γεμισει ο κοσμος με αυτο το αμαξι...και τελος αναρωτιεμαι απο που εμαθε η BMW να βγαζει και τζιπ?? Ειναι και σχετικα μεσα στο μπατζετ μου (λιγο παραπανω βεβαια...)

Η X3 (και η X5) δεν ειναι "τζιπ" ειναι SUV που σημαινει οτι εχουν περιρισμενες δυνατοτητες εκτος δρομου αλλα πολυ καλη οδικη συμπεριφορα στον δρομο.

Εγω παλι σκεφτομαι να αλλαξω το Α4 (το εχω σχεδον 4 χρονια) με αυτο:

http://www.vw.co.uk/new_cars/forthcoming/tiguan

Εχει παρομοιο χαρακτηρα με την Χ3 (πιο πολυ προσανατολισμενο εντος δρομου) και εχει και αρκετη πρακτικοτητα (που την χρειαζομαι με δυο παιδια).-bye-

Ειναι κανουριο αυτο το TIGUAN?? Πρωτη φορα το βλεπω! Κυκλοφορει ή ακομα?

Τι να το κάνει βρε παιδιά στη Ρόδο το εργαλείο ο άνθρωπος. Ανάβαση στην Παναΐα την Τσαμπίκα? Αφού το λέει, σε δρόμο θα το κινεί.

Τώρα θα το πω, ένα από τα καινούργια Fiat 500 θα ταίριαζε γάντι με το χρώμα του νησιού. Ως γαμικό δώρο θα προκαλούσε βέβαια εγκεφαλικά στον οικογενειακό περίγυρο, αλλά τη γνώμη μου είπα. Δεν νομίζω να εκφράστηκε εντελώς καλά ο φίλος μας βέβαια. Δεν θέλει απλώς γνώμη για τουτού, αλλά για κούρσα.

Απο τετοιου ειδους αυτοκινητα τι εχετε να προτεινετε?? Μην ξεφυγουμε ομως και λεμε παραλογα!!!

Mazda CX-7 :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Δες το και τα ξαναλέμε !!

Τι να το κάνει βρε παιδιά στη Ρόδο το εργαλείο ο άνθρωπος. Ανάβαση στην Παναΐα την Τσαμπίκα? Αφού το λέει, σε δρόμο θα το κινεί.

Γιατι εχεις δει ποτε εσυ καμια X5 η κανα Audi Q7 να πηγαινουν off road? :Banane0:

Aυτα τα οχηματα ειναι lifestyle και οχι πραγματικα εκτος δρομου.

Ειναι κανουριο αυτο το TIGUAN?? Πρωτη φορα το βλεπω! Κυκλοφορει ή ακομα?

Ειναι ολοκαινουργιο μοντελο. Συμφωνα με τον τοπικο αντιπροσωπο παραγγελιες ξεκινανε σε 15 ημερες και τα πρωτα θα ερθουν Ελλαδα Νοεμβριο-Δεκεμβριο.

Last edited:
Γιατι εχεις δει ποτε εσυ καμια X5 η κανα Audi Q7 να πηγαινουν off road? :Banane0:

Aυτα τα οχηματα ειναι lifestyle και οχι πραγματικα εκτος δρομου.

συμφωνώ, όμως αυτά είναι κοινά suv και όχι εργαλεία, όπως τοποθετήθηκε το ζήτημα για το landcruiser. Επ' αυτού είπα το "τι να το κάνει το εργαλείο". Το lifestyle όχημα χαίρω πολύ τι το κάνουν στη Ρόδο. Δώρο στο γαμπρό. :flipout:

Απάντηση: Re: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Ειναι ολοκαινουργιο μοντελο. Συμφωνα με τον τοπικο αντιπροσωπο παραγγελιες ξεκινανε σε 15 ημερες και τα πρωτα θα ερθουν Ελλαδα Νοεμβριο-Δεκεμβριο.

Κι απο τιμη Γιαννη, ξερουμε??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Mazda CX-7 :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Δες το και τα ξαναλέμε !!

Αν και δεν σχολίασες την πρόταση του Γιώργου,CX-7 και από εμένα.

Φίλε Rivers,πρέπει να είσαι ο μοναδικός κάτοχος Audi που όταν το αλλάξει σκέφτεται ν´αγοράσει ξανά αυτοκίνητο του ομίλου VW.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Αν και δεν σχολίασες την πρόταση του Γιώργου,CX-7 και από εμένα.

Σωκρατη, δεν το σχολιασα γιατι δεν το βρηκα!! Εχει βγει ή ειναι κι αυτο νεο μοντελο οπως αυτο που προτεινε κι ο Γιαννης?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Φίλε Rivers,πρέπει να είσαι ο μοναδικός κάτοχος Audi που όταν το αλλάξει σκέφτεται ν´αγοράσει ξανά αυτοκίνητο του ομίλου VW.

Για ποιο λογο? Εχω κανει 45,000 χιλιομετρα και το αυτοκινητο δεν κανει ουτε "τσικ" , μιλαμε για πραγματικο τανκς. Στο συνεργειο παει μονο μια φορα το χρονο για λαδακια και φιλτρα και πληρωνω για σερβις λιγοτερα απο φιλο μου που εχει Ford!

Kαι μην πει κανεις οτι ειναι τυχαιο γιατι και ο αδερφος μου εχει το Α3 το οποιο εχει βγει "σκυλι".

Πανο το Tiguan θα εχει γυρω στα 30 χιλιαρικα.

Όταν δίνεις 45 χαρτιά για αμάξι θες και χώρους.
Και αν φτάσεις στα 45 δίνεις και 50.
Ή κόβεις άχρηστες εξοπλιστικές βλακειούλες και μένεις πάλι στα 45!
Το κακό στα μικρά μερσεντές και μπεμβε είναι οι κακοί εσωτερικοί χώροι σε σχέση με άλλα ομοειδών αμαξωμάτων συνήθως μη γερμανικά...
Οπότε αν αγόραζα κάτι παρόμοιο θα πήγαινα σε στείσον...
Ή σε ένα τετρακίνητο V70 με 52 χαρτιά.
Ή 5άρα πάλι στείσον και τετρακίνητη για να μην γυρνάν οι πωποί...
Δυστυχώς τα τρίογκα δεν τα πάω με τίποτα!
Τα θεωρώ ότι χειρότερο από πρακτικής σκοπιάς και δη για οικογενειακό αμάξι.-

Πάντως θέλει ψάξιμο με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα.
Το λέω αυτό γιατί προχθές πήρε η γκαρντασίνα ένα C30 που εμένα προσωπικά μου φάνηκε από τα πιο άχρηστα αμάξια που έχω καβαλήσει!
Μπήκα μέσα για βόλτα και ένοιωσα ένα πολύ δυνατό κλειστοφοβικό συναίσθημα...
Τίγκα στις ηλεκτρικές βλακειούλες (καθίσματα με μνήμες και άλλα χαζά...) με ανύπαρκτο σχεδόν πορτμπαγκαζ μέσα στην γενικότερη στεναδούρα...
Ούτε σπορ ούτε οικογενειακό.
Ανεξιχνίαστου ταυτότητας... και με μούρη τριαξονικού!
Τζάμπα τα 30+ χαρτιά.
Αλλά εδώ είχαμε το άλλο:!
Άρεζε στον άντρα... και όχι στην γυναίκα!!!!

Όταν δίνεις 45 χαρτιά για αμάξι θες και χώρους.
Και αν φτάσεις στα 45 δίνεις και 50.
Ή κόβεις άχρηστες εξοπλιστικές βλακειούλες και μένεις πάλι στα 45!
Το κακό στα μικρά μερσεντές και μπεμβε είναι οι κακοί εσωτερικοί χώροι σε σχέση με άλλα ομοειδών αμαξωμάτων συνήθως μη γερμανικά...
Οπότε αν αγόραζα κάτι παρόμοιο θα πήγαινα σε στείσον...
Ή σε ένα τετρακίνητο V70 με 52 χαρτιά.
Ή 5άρα πάλι στείσον και τετρακίνητη για να μην γυρνάν οι πωποί...
Δυστυχώς τα τρίογκα δεν τα πάω με τίποτα!
Τα θεωρώ ότι χειρότερο από πρακτικής σκοπιάς και δη για οικογενειακό αμάξι.-

Πάντως θέλει ψάξιμο με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα.
Το λέω αυτό γιατί προχθές πήρε η γκαρντασίνα ένα C30 που εμένα προσωπικά μου φάνηκε από τα πιο άχρηστα αμάξια που έχω καβαλήσει!
Μπήκα μέσα για βόλτα και ένοιωσα ένα πολύ δυνατό κλειστοφοβικό συναίσθημα...
Τίγκα στις ηλεκτρικές βλακειούλες (καθίσματα με μνήμες και άλλα χαζά...) με ανύπαρκτο σχεδόν πορτμπαγκαζ μέσα στην γενικότερη στεναδούρα...
Ούτε σπορ ούτε οικογενειακό.
Ανεξιχνίαστου ταυτότητας... και με μούρη τριαξονικού!
Τζάμπα τα 30+ χαρτιά.
Αλλά εδώ είχαμε το άλλο:!
Άρεζε στον άντρα... και όχι στην γυναίκα!!!!

Αυτο το C30 πολυ φολα ρε παιδι ....

ΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ;;;;που το κατατασουμε ;; στα πολυμορφικα ;;η στα παραξενα ;;

Πάνο,τα πρώτα 100 κομμάτια που είχαν φτάσει στην Ελλάδα έχουν πουληθεί.
Στις εκθέσεις της Mazda πάντως,υπάρχουν δείγματα.
Τα επόμενα θα φτάσουν γύρω στα μέσα Νοεμβρίου.
Ρίξε μια ματιά,αξίζει τον κόπο.
Είναι πανέμορφο,γρήγορο (260 ίππους) και Ιαπωνικό.

Attachments

• Mazda CX-7.jpg
    Mazda CX-7.jpg
    55.2 KB · Views: 13
  • mazda_cx-7_2006_05.jpg
    mazda_cx-7_2006_05.jpg
    68.8 KB · Views: 13

Δεν φαινεται κακο με μια πρωτη ματια...Απο χωρους πισω τι λεει, ειναι ανετο?
Τιμη περιπου?

Τώρα έριξα μια γρήγορη ματιά στο thread…σε αυτά τα χρήματα θα ξανασκεφτόμουν ένα SUV από τα πολλά ωραία και άνετα που κυκλοφορούν πλέον… αν πρέπει να είναι sedan σκέψου και αυτό…έρχεται σε 3 μήνες (αν μπορείς να περιμένεις) αναβαθμισμένο Audi A4, καινούργια καρότσα μεγαλύτερο, φαρδύτερο πιο άνετο και με μεγάλη γκάμα σε κινητήρες για όλες τις τσέπες...

gallery.cityauto.gr

…και να συμπληρώσω ΑΨΟΓΗ η πρόταση του Σωκράτη στα SUV ;)