Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

OK και ισως να μην εχεις και αδικο

τοτε Ε 200 χωρις αλουμινενια πενταλια και τετοια χαζα να της βαλεις και την εργοστασιακη αναβαθμιση του κινητηρα(δινει πιο πολλα αλογα) υπαρχει αραγε ακομη? στην παλια 200 αρα υπηρχε η δυνατοτητα

και εκλεισες για πολλα πολλα χρονια αυτοκινητο

Απάντηση: Re: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

OK και ισως να μην εχεις και αδικο

τοτε Ε 200 χωρις αλουμινενια πενταλια και τετοια χαζα να της βαλεις και την εργοστασιακη αναβαθμιση του κινητηρα(δινει πιο πολλα αλογα) υπαρχει αραγε ακομη? στην παλια 200 αρα υπηρχε η δυνατοτητα

και εκλεισες για πολλα πολλα χρονια αυτοκινητο

Με χαλανε πολυ τα στρογγυλα φωτα που εχει μπροστα ρε Λαρρυ...δεν ξερω, πες το κολλημα, αλλα εαν δεν εβγαζε στην C το νεο μοντελο με τα οβαλ φωτα, ισως και να μην ηταν στις επιλογες μου...δεν ξερω εαν σκεφτομαι καλα και σωστα...
Εξαλλου για την Ε200 δεν θα μου βγει παραπανω το κοστος??

Loipon.
Bmw 330 diesel. Kanei 50000. Kai epiedi sou "eipoun" 5000, an to apofasiseis
pes to mou kai tin pirame me 45000.
Den exei tekmirio, kai apo epidoseis einai allou (katanalosi, ropes, gazia, frena)

BTW, makria (poli makria,apo audi)

Loipon.
Den exei tekmirio, kai apo epidoseis einai allou (katanalosi, ropes, gazia, frena)

Δωσε κανενα καλο link να το τσεκαρω :grinning-smiley-043

Loipon.

BTW, makria (poli makria,apo audi)

Έτσι ο ράμποοοο-bye-

Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Ντινο, εσυ δηλαδη αποκλειεις την C200???

Den to exo odigisi, alla apo exo, ektos apo "gerobabalidiko", einai kai san koreatiko (eidika apo piso).

Xoria pou den einai for you....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Den to exo odigisi, alla apo exo, ektos apo "gerobabalidiko", einai kai san koreatiko (eidika apo piso).

Xoria pou den einai for you....

Γιατι δεν ειναι για εμενα? Εννοεις οτι ειναι για μεγαλυτερες ηλικιες οπως πολλοι λενε??

To Μercedes δεν είναι και το πιό νεανικό αυτοκίνητο, ούτε βεβαίως το πιό αξιόπιστο. Καλά, από ανταλακτικά άστο καλύτερα.
Στην ποιότητα κύλησης όμως είναι σε δική του κατηγορία...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Γιατι δεν ειναι για εμενα? Εννοεις οτι ειναι για μεγαλυτερες ηλικιες οπως πολλοι λενε??

Nai, opos episis kai gia tis gynekes tous (xereis, aftes pou forane aspri gouna, poli crayon, kai pola mpixlibidia sta xeria.)

Xreiazesai kati pio neaniko.

Φίλε panossxgr συμφωνώ για το mercedes που επέλεξες αλλά πριν λίγες μέρες το είδα σε χρώμα άσπρο με συνδιασμό με μαύρο (ειδική έκδοση πρέπει να είναι) το οποίο με εντυπωσίασε πάρα πολύ.Ύστερα σαν δεύτερη επιλογή θα σου έλεγα ΒΜW σειράς 3coupe.Για μένα αυτά τα δύο θα σε συμβούλευα.Όπως θα σε συμβουλευσω να μην ακούς πάρα πολύ τη γυναίκα σου όσον αφορά την υπόθεση αμάξι.Είναι καθαρά δικό σου θέμα καθώς και αντρική υπόθεση.

ΟΚ. δεκτες οι αποψεις σας. Ας ακουσω ομως και καμια αλλη προταση που θα μπορουσα να κοιταξω και δεν εχω δει ακομα.

Μπαμπη: αυτο μου εκανε κι εμενα πολυ μεγαλη εντυπωση στη Mercedes. Η οδηγικη της συμπεριφορα!!

Νικος Σχ.: δεν μου αρεσει η Jaguar. Την ειδα πολλες φορες απο κοντα και παντα εχει κατι που δεν μου αρεσει.

Ντινο: εκτος απο BMW που μου προτεινες, τι αλλο θα μπορουσα να κοιταξω? Σου ερχεται τιποτα στο μυαλο? ΔΗλαδη λες το Audi να μην το κοιταξω καθολου, ε?

Me 45000 yparxoun polles epiloges, analoga me ta gousta sou.
Sou proteina ena pou tha vgei (kata pasa pithanotita) sta 45k, to opoi einai diesel ara poli xamili katanalosi, kai poli kales ropes (gia tis prosperaseis pou aneferes parapano), einai kai sport/neaniko alla kai "kyrile" sinama, kai se sxesi me audi & Mercs, ftinotera extras & service / antallaktika.

To saab pou eipe kapoios filos parapano, to mono pou exei (to 2.0t) einai gazia kai tipote allo. (plastikoura ala ford mesa, halia timoni, aparadekto kratima)
Ta parapano se shesi me mia 3ra tis bmw.

Den xero an se apasholei, alla toulaxiston Audi, Mercs & Bmw metapolountai efkola, toulaxiston se sxesi me saab & Jaguar (eleos)

ΦΥσικα και με ενδιαφερει και το κομματι της μεταπωλησης. Ποτε δεν ξερει κανεις! Μα για αυτο και ειμαι βασικα μεταξυ αυτων των 3 εταιριων που ανεφερες Ντινο, με μονη προσθηκη το Lexus, που μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση το εσωτερικο του και η οδηγικη του συμπεριφορα, αλλα με χαλασαν η εξωτερικη του εμφανιση και ο κυβισμος του.

Η 330d δεν εχει το ιδιο καλουπι-σκελετο με ολες τις 3αρες? Γιατι οπως εγραψα εμενα μου φαινεται τελειως ψευτικη μεσα η 3αρα και πολυ φτωχη. Ολα πρεπει να τα βαλεις εξτρα! Εαν ειναι για να τη γεμισω μεσα να μας φαει αλλα 5 χιλιαρικα, τοτε thanks, αλλα δεν θα παρω...