Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Πάντως η 200άρα Mercedes ταξί που έπεσε πάνω στο παρκαρισμένο Volvo μου τον Μάιο, σχεδόν διαλύθηκε. 3φορές μεγαλύτερη ζημιά από το Volvo, το οποίο κανονικά θα έπρεπε να έχει παραμορφώσεις σε όλο το αμάξωμα. Όμως παραμορφώθηκαν μόνο τα τμήματα που δέχθηκαν την πρόσκρουση (πίσω προφυλακτήρας/φτερό). Αυτά.

Όντως σε τέτοια χρήματα, και για κούρσα, μάλλον θα κοιτούσα ιαγουάρο. Αρέσουν στη σύζυγο τα αιλουροειδή?:flipout:

Tα Vοlvo έχουν ιδιαίτερα ενισχυμένα αμαξώματα - ειδικά τα πλαινά τους νεύρα ειναι από χαλυβα ιδιαίτερα υψηλής αντοχής... το έχω διαπιστώσει και εγώ εκ πείρας :flipout:

Για πειτε μου ποιο απο τα 3 σας αρεσει περισσοτερο??? :chinscratch:

Attachments

• mercedes_c200.jpg
    mercedes_c200.jpg
    69.2 KB · Views: 47
Απάντηση: Re: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Θα σου πω...παρε όποιο θες...μια μάσκα του αλλάζεις μετά!!!

ΑΥτη τη δουλεια θα κανουμε?? :slapface:
Βασικα μου αρεσουν και τα 3, ετσι οπως φαινονται με το ασπρο χρωμα που μαλλον σε αυτο θα καταληξω.

Εγώ με τόσα θα προσπαθούσα να πάρω κάτι σε LandRover. Μόνο για αυτά θα έδινα τόσα λεφτά. Και αυτό για λόγους prestige και μόνο.

Ρώτησες για το άσπρο?Πρέπει να υπάρχει ειδική έκδοση.Νομίζω είναι και πιο γρήγορο και πιο ακριβό.Κάτι τέτοιο έχω ακούσει.Για ρώτα και πες μας.Νόμιζα ότι συζητούσες για το bmw coupe αλλά αφού μιλάς για 4 πόρτες ψηφίzω χαλαρά Mercedes...

Ρώτησες για το άσπρο?Πρέπει να υπάρχει ειδική έκδοση.Νομίζω είναι και πιο γρήγορο και πιο ακριβό.Κάτι τέτοιο έχω ακούσει.Για ρώτα και πες μας.Νόμιζα ότι συζητούσες για το bmw coupe αλλά αφού μιλάς για 4 πόρτες ψηφίzω χαλαρά Mercedes...

Δεν ειναι καθολου πιο ακριβο. Ιδια τιμη ειναι. Ισως να νομιζουν ετσι πολλοι επειδη στα διαφημιστικα της η Mercedes χρησιμοποιει αυτο το χρωμα.

Photis said:
Εγώ με τόσα θα προσπαθούσα να πάρω κάτι σε LandRover. Μόνο για αυτά θα έδινα τόσα λεφτά. Και αυτό για λόγους prestige και μόνο.

Φωτη, αρχικα σκεφτομουνα παρα πολυ την αγορα ενος SUV. Αλλα μετα σκεφτομουνα συνεχεια οτι δεν παω και πουθενα σε δρομους που να χρειαζεται τετοιου ειδους αμαξι, οποτε ακυρωσα την αγορα και κατεληξα σε κανονικο αμαξι.

Απάντηση: Re: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

LandRover;;;;;;;;; :rifle:

Δέν τα τρώω σε στραγάλια καλύτερα; Τέτοια τραυματική εμπειρία δεν την εύχομαι ούτε στον εχθρό μου.....
icon8.gif

Και πόσο βγαίνει το μαλλί?:afro:Ας πούμε σε άσπρο?Για πες μας...

Με κατι εξτρα που θα του βαλω θα παει 43.730 για τις ELEGANCE k AVANTGARDE και για την AMG παει αν θυμαμαι καλα +2000 ευρο.

Re: Απάντηση: Re: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

LandRover;;;;;;;;; :rifle:

Δέν τα τρώω σε στραγάλια καλύτερα; Τέτοια τραυματική εμπειρία δεν την εύχομαι ούτε στον εχθρό μου.....
icon8.gif

+100 (και σιγά το πρεστίζ...)

Γιατί τόσο πολύ?Από 35.000 δεν ξεκινάνε περίπου?Το άσπρο χρεώνεται?

Απο 35200 ξεκιναει η Classic εκδοση στην C180.
Απο 39900 ξεκιναει επισης η βασικη εκδοση για την C200.
Προσθεσε 2600 εαν θελεις την Elegance εκδοση ή 2000 εαν θελεις την Avantgarde. Βαλε και τα υπολοιπα εξτρα...μανι μανι ειδες που παει? :violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Ξεκινανε απο 66000 ευρο...

Τα Volvo τα θεωρω πολυ καλα αμαξια, αλλα δεν μου αρεσουν σαν εμφανιση. Για Renault δεν το συζητω :violent-smiley-030:

Aν θέλεις δες και το S80 πάντως..
Οσο το ξανασκέφτομαι ομως δεν λενε αυτά τα αυτοκίνητα για νέους ανθρώπους... εχεις ολα τα χρόνια μπροστά σου για να οδηγήσεις Merc, Volvo, Jaguar κλπ...

Γιατί δεν βλεπετε και κάτι άλλο ?? (Θα σου μείνουν και έξτρα λεφτά για το home cinema :BDGBGDB55::BDGBGDB55:)

Αν ηταν απο εμενα Γιωργο, μια χαρα ειμαι με το Getz που εχω. Απλα ειναι κι αλλα θεματα στη μεση που με πιεζουν εμεσα...ειναι και τα εθιμα βλεπεις εδω διαφορετικα...ειναι μεγαλη συζητηση. Θελει καφεδακι αυτο το θεμα :ernaehrung004:

Αν ηταν απο εμενα Γιωργο, μια χαρα ειμαι με το Getz που εχω.

Αν εσύ είσαι μιά χαρά με το Getz σου και θέλεις , εν τούτοις , να δώσεις 43.000-45.000 ευρώ για το νέο του του σου ( που σε ένα χρόνο θα έχει 33-35.000 ) τότε είναι κρίμα . Αμα δεν το γουστάρεις εσύ , αμα δεν το βλέπεις να κυκλοφορεί στον δρόμο και να λες "αυτό είναι αυτοκίνητο" , τότε μην το παίρνεις . :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Eγω παντως Πανο θα σου προτεινα το νεο Audi A4. Δινεις 40 χιλιαρικα και παιρνεις το 2.0 ΤFSI quattro και τελος. Μιλαμε για αυτοκινητο που βαζει τα γυαλια στον ανταγωνισμο.

Τα Mercedes ετσι και αλλιως δεν ταιριαζουν στην ηλικια σου. Σπανια βλεπω να οδηγαει Mercedes ατομο κατω των 50 χρονων.

Για ριξε μια ματια και σε αυτα τα βιντεακια:

http://www.germancarzone.com/audi-videos/17810-new-audi-a4-video-gallery.html

Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Αν ηταν απο εμενα Γιωργο, μια χαρα ειμαι με το Getz που εχω. Απλα ειναι κι αλλα θεματα στη μεση που με πιεζουν εμεσα...ειναι και τα εθιμα βλεπεις εδω διαφορετικα...ειναι μεγαλη συζητηση. Θελει καφεδακι αυτο το θεμα :ernaehrung004:

Νομίζω οτι σε καταλαβαίνω...
Για τελειως διαφορετικούς λόγους και εγώ οδηγάω αυτοκίνητο που υπο κανονικές συνθήκες δεν θα το αγόραζα (και ας μην είμαι νεολέρας :Banane0:)

Το καφεδάκι πρέπει να το πιούμε στην έκθεση φαντάζομαι :award::award: