Δημήτρης Ν.
AVClub Fanatic
Μεταξυ της Elegance (1η φωτο) και της Avantgarde (2η φωτο) ποια θα περνατε εσεις??
την elegance λόγω μάσκας .
Μεταξυ της Elegance (1η φωτο) και της Avantgarde (2η φωτο) ποια θα περνατε εσεις??
Πάντως η 200άρα Mercedes ταξί που έπεσε πάνω στο παρκαρισμένο Volvo μου τον Μάιο, σχεδόν διαλύθηκε. 3φορές μεγαλύτερη ζημιά από το Volvo, το οποίο κανονικά θα έπρεπε να έχει παραμορφώσεις σε όλο το αμάξωμα. Όμως παραμορφώθηκαν μόνο τα τμήματα που δέχθηκαν την πρόσκρουση (πίσω προφυλακτήρας/φτερό). Αυτά.
Όντως σε τέτοια χρήματα, και για κούρσα, μάλλον θα κοιτούσα ιαγουάρο. Αρέσουν στη σύζυγο τα αιλουροειδή?![]()
Θα σου πω...παρε όποιο θες...μια μάσκα του αλλάζεις μετά!!!
Ρώτησες για το άσπρο?Πρέπει να υπάρχει ειδική έκδοση.Νομίζω είναι και πιο γρήγορο και πιο ακριβό.Κάτι τέτοιο έχω ακούσει.Για ρώτα και πες μας.Νόμιζα ότι συζητούσες για το bmw coupe αλλά αφού μιλάς για 4 πόρτες ψηφίzω χαλαρά Mercedes...
Photis said:Εγώ με τόσα θα προσπαθούσα να πάρω κάτι σε LandRover. Μόνο για αυτά θα έδινα τόσα λεφτά. Και αυτό για λόγους prestige και μόνο.
Εγώ με τόσα θα προσπαθούσα να πάρω κάτι σε LandRover. Μόνο για αυτά θα έδινα τόσα λεφτά. Και αυτό για λόγους prestige και μόνο.
Και πόσο βγαίνει το μαλλί?:afro:Ας πούμε σε άσπρο?Για πες μας...
LandRover;;;;;;;;; :rifle:
Δέν τα τρώω σε στραγάλια καλύτερα; Τέτοια τραυματική εμπειρία δεν την εύχομαι ούτε στον εχθρό μου.....![]()
Γιατί τόσο πολύ?Από 35.000 δεν ξεκινάνε περίπου?Το άσπρο χρεώνεται?
Ξεκινανε απο 66000 ευρο...
Τα Volvo τα θεωρω πολυ καλα αμαξια, αλλα δεν μου αρεσουν σαν εμφανιση. Για Renault δεν το συζητω :violent-smiley-030:
Αν ηταν απο εμενα Γιωργο, μια χαρα ειμαι με το Getz που εχω.
Αν ηταν απο εμενα Γιωργο, μια χαρα ειμαι με το Getz που εχω. Απλα ειναι κι αλλα θεματα στη μεση που με πιεζουν εμεσα...ειναι και τα εθιμα βλεπεις εδω διαφορετικα...ειναι μεγαλη συζητηση. Θελει καφεδακι αυτο το θεμα :ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.