Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Eγω παντως Πανο θα σου προτεινα το νεο Audi A4. Δινεις 40 χιλιαρικα και παιρνεις το 2.0 ΤFSI quattro και τελος. Μιλαμε για αυτοκινητο που βαζει τα γυαλια στον ανταγωνισμο.

Τα Mercedes ετσι και αλλιως δεν ταιριαζουν στην ηλικια σου. Σπανια βλεπω να οδηγαει Mercedes ατομο κατω των 50 χρονων.

Για ριξε μια ματια και σε αυτα τα βιντεακια:

http://www.germancarzone.com/audi-videos/17810-new-audi-a4-video-gallery.html

Συμφωνώ ... μπορεί να είναι Σονάκιας :flipout: αλλά απο αυτοκίνητα ξέρει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Rivers said:
Eγω παντως Πανο θα σου προτεινα το νεο Audi A4. Δινεις 40 χιλιαρικα και παιρνεις το 2.0 ΤFSI quattro και τελος. Μιλαμε για αυτοκινητο που βαζει τα γυαλια στον ανταγωνισμο.

Τα Mercedes ετσι και αλλιως δεν ταιριαζουν στην ηλικια σου. Σπανια βλεπω να οδηγαει Mercedes ατομο κατω των 50 χρονων.

Γιαννη, τωρα μολις ειδα το AUDI που μου προτεινες. Πολυ καλο αμαξι, αλλα μου φαινεται οτι ειναι μονο για γκαζια ετσι οπως βλεπω τα χαρακτηριστικα του. Κανω λαθος? :grinning-smiley-043
Οσο για το εαν βλεπουμε σπανια ατομα κατω των 50 με Mercedes...μαλλον εχετε πολυ καιρο να ερθετε προς Ροδο μερια :grinning-smiley-043

Γιώργος Χατζηδάκης said:
Το καφεδάκι πρέπει να το πιούμε στην έκθεση φαντάζομαι

Αυτο εννοειται!!! -bye- Κανονισε απλα να εισαι Σαββατο στην εκθεση γιατι θα ερθω πρωι Σαββατου και θα φυγω βραδυ της ιδιας ημερας.

Δημήτρης Ν. said:
Αμα δεν το γουστάρεις εσύ , αμα δεν το βλέπεις να κυκλοφορεί στον δρόμο και να λες "αυτό είναι αυτοκίνητο" , τότε μην το παίρνεις .

Δημητρη, δεν ειπα οτι δεν μου αρεσει ή δεν γουσταρω στην ιδεα τετοιων αυτοκινητων. Απλα καμια φορα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα ή ακομα κι αν τα θελουμε και μπορουμε, μπορει να στραβωσει πολλες φορες απο εξωγενεις παραγοντες, κ.ο.κ....-bye-

Last edited:
Κι εγω παλιοτερα ημουνα της αποψης οτι αυτοκινητα σαν την Mercedes ειναι για ατομα μεγαλυτερης ηλικιας. Ομως βλεποντας τα 2-3 τελευταια χρονια τα μοντελα της εταιριας, μου φαινονται περισσοτερο νεανικα και σπορ απο πολλα αλλα αλλων εταιριων. Γιατι δηλαδη ενα Audi ή μια BMW να θεωρειται πιο νεανικη? Ομως δεν το βλεπω καθολου ετσι. Εξαλλου, ακομα κι αν ειναι ετσι, προσωπικα ειμαι και λιγο συντηρητικος :rolleyes:

Ρε παιδιά όποιος έχει οδηγήσει Mercedes έστω και σε ένα εκτεταμένο test drive δε γυρνάει πίσω. Τι ανοησίες και πρωτόγονα πράγματα είναι αυτά τα περί ηλικίας. Από πότε ένα αυτοκίνητο κόβεται λόγω ηλικίας?
Φίλε Πάνο προχώρα ακάθεκτος. Κορυφαία αυτοκίνητα. Καταλαβαίνεις τι πάει να πει αυτοκίνητο.
Ενας που δούλευε σε περιοδικό αυτοκινήτων και τα είχε δοκιμάσει όλα μου είχε πει όταν τον ρώτησα γιά τη δική μου "Φίλε γιά μέσα στην Αθήνα θα έπαιρνα Smart. Αν ήθελα όμως μεγάλο αυτοκίνητο μόνο Mercedes." Και δε βγήκε ψεύτης.
Κλείνεις τα παράθυρα και είσαι μακρυά από κάθε θόρυβο. Αυτό δε μετράει δηλαδή?
Και είπαμε...Μηχανικά ΑΨΟΓΟ. Τώρα βρείτε μου ένα αυτοκίνητο με φτηνά ανταλλακτικά...
Εμένα Service=150

Απάντηση: Re: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Ρε παιδιά όποιος έχει οδηγήσει Mercedes έστω και σε ένα εκτεταμένο test drive δε γυρνάει πίσω. Τι ανοησίες και πρωτόγονα πράγματα είναι αυτά τα περί ηλικίας. Από πότε ένα αυτοκίνητο κόβεται λόγω ηλικίας?
Φίλε Πάνο προχώρα ακάθεκτος. Κορυφαία αυτοκίνητα. Καταλαβαίνεις τι πάει να πει αυτοκίνητο.
Ενας που δούλευε σε περιοδικό αυτοκινήτων και τα είχε δοκιμάσει όλα μου είχε πει όταν τον ρώτησα γιά τη δική μου "Φίλε γιά μέσα στην Αθήνα θα έπαιρνα Smart. Αν ήθελα όμως μεγάλο αυτοκίνητο μόνο Mercedes." Και δε βγήκε ψεύτης.
Και είπαμε...Μηχανικά ΑΨΟΓΟ. Τώρα βρείτε μου ένα αυτοκίνητο με φτηνά ανταλλακτικά...
Εμένα Service=150

Γιωργο, αυτο ακριβως μου εχει κανει κι εμενα καταπληκτικη εντυπωση. Η οδηγικη συμπεριφορα του αυτοκινητου!!! Και ειχα δοκιμασει την ιδια μερα που την ειχα οδηγησει και την BMW 320. Ηταν απο θεμα οδηγησης η μερα με τη νυχτα (για εμενα προσωπικα αλλα και τον ξαδερφο μου που ειχε ερθει μαζι μου για παρεα).
Και η Lexus IS250 (αυτο ηταν το μοντελο τελικα) ειχε αριστη συμπεριφορα, αλλα τελικα την απορριπτω για αλλους λογους (κυβισμο, μεταπωληση, εξωτερικη εμφανιση).
Θελω ενα αυτοκινητο που να βαζω την οικογενεια μου μεσα και να πηγαινουμε εκδρομουλα το Σαββατοκυριακο και να απολαμβανω την οδηγηση μου σε συνδυασμο με την παθητικη ασφαλεια που θα μου παρεχει ενα τετοιο αυτοκινητο.

Pano, epeidi se vlepo "psimeno", pigene kai pare tin C200, kai malista se ekeini tin sport ekdosin pou eidame parapano.

Ase emas na leme o kathenas to makri tou kai to konto tou.

Ante, kalotaxido!!!

Pano, epeidi se vlepo "psimeno", pigene kai pare tin C200, kai malista se ekeini tin sport ekdosin pou eidame parapano.

Ase emas na leme o kathenas to makri tou kai to konto tou.

Ante, kalotaxido!!!

Ντινο, απο χθες το βραδυ κατεληξα οτι δεν υπαρχει για εμενα καποιο αλλο αμαξι που να μου αλλαξει τη γνωμη.

Απλα ακομα σκεφτομαι εαν την θελω με το αστερι το κλασσικο (elegance) ή με το αστερι το μεγαλο στη μασκα...
Σαν χρωμα, το ασπρο που εχει και στη φωτογραφια σου αρεσει?

Απλα ακομα σκεφτομαι εαν την θελω με το αστερι το κλασσικο (elegance) ή με το αστερι το μεγαλο στη μασκα...
Έχει ο κόσμος προβλήματα!

Re: Απάντηση: Re: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Ντινο, απο χθες το βραδυ κατεληξα οτι δεν υπαρχει για εμενα καποιο αλλο αμαξι που να μου αλλαξει τη γνωμη.

Bravo sou pou katalixes kai nai, einai afto pou theleis. Afou sou ekane "click", teleiose to thema.

Prosopika tha protimousa to AMG, pistevo oti einai pio neaniko kai tha denei kalitera se mia nea, san esas familia.

Den xero se ti xromata vgainei, asimi oxi, "vromaei" o topos. Black poli oraio, tha einai omos panta vromiko.
To aspro, etsi opos to vlepo stis fotos, deixnei omorfo.

(an pantos katalixeis sto aspro, makria apo Tripoli!!!)

Απο τα τρία διαλέγω χαλαρά το AMG και σαν δεύτερη επιλογή θα έλεγα το μεσαίο.Τι διαφορά έχει το c180 με το c200?

Εμένα Service=150

http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=8117&highlight=mercedes
(είναι μεγάλο αλλά αξιζει μια μελέτη...)

Ποτέ μην είσαι σίγουρος... :antlers:
Και εδώ μιλάμε για 69000 Ευρώ..
Και ξερω και 2-3 ακομα (ο ένας συγγενης β' βαθμού) με τα ίδια προβλήματα που τρέχουν ακόμα στα δικαστήρια

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες :singer:

Last edited:

Εμένα Service=150

Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως!

Οι Mercedes είναι βάρκες με πανιά, κοινώς παπόρια....

Αν θες ξεκούραστη και άνετη οδήγηση, τότε είσαι μέσα!

Αν θες κάτι πιο σπορτίφ όμως, τότε μακριάααααα

Πάντως σε ένα άρθρο που διάβαζα όσον αφορά την αξιοπιστία σε παθητική ασφάλεια πρώτα ήταν τα mazda μετά μια άλλη μάρκα και μετά τα honda αν δε κάνω λάθος..

Re: Απάντηση: Re: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως!

Οι Mercedes είναι βάρκες με πανιά, κοινώς παπόρια....

Αν θες ξεκούραστη και άνετη οδήγηση, τότε είσαι μέσα!

Αν θες κάτι πιο σπορτίφ όμως, τότε μακριάααααα

Σου μιλάω από προσωπική πείρα 6 χρόνων και 75000 χλμ κάθε είδους. Δεν ξεκόλλησε ποτέ, στην εθνική ζήτημα είναι να με έχουν περάσει 4-5 αυτοκίνητα (όχι γιά να το παινευτώ...απλά να σου αξηγήσω ότι πάω γρήγορα-εξάλλου 2 κλήσεις έχω μαζέψει μέχρι τώρα), τελική κοντερίσια έχω δει 246 km/h (στο τέλος της ευθείας της Θήβας... Ταχύτητα ταξιδιού στο χαλαρό 160-180 χωρίς να καταλαβαίνει τίποτα... Τι άλλο να πω...Βράχος σε στροφές και ευθείες

Καλορίζικο Πέτρο. Θα σου σύστηνα το δικό μου χρώμα obsidian. Δές το πρώτα. Σκούρο γκρι προς μαύρο. Και χαλαρά Avantgarde.
Η διαφορά C180 και C200: 156 και 184 άλογα.
Αν το προσφέρουν ζήτα και τη μηχανική βελτίωση. Σου πάει πάνω από 200 αλογατάκια.
Και έχε υπόψη σου ότι η Mercedes μιλάει γιά άλογα στο ΤΡΟΧΟ όχι στο στρόφαλο. Κκαι εννοείται: ΔΕΡΜΑ

Last edited:
Αν εσύ είσαι μιά χαρά με το Getz σου και θέλεις , εν τούτοις , να δώσεις 43.000-45.000 ευρώ για το νέο του του σου ( που σε ένα χρόνο θα έχει 33-35.000 ) τότε είναι κρίμα . Αμα δεν το γουστάρεις εσύ , αμα δεν το βλέπεις να κυκλοφορεί στον δρόμο και να λες "αυτό είναι αυτοκίνητο" , τότε μην το παίρνεις . :ernaehrung004:

Kι επειδή ο παράγοντας αυτός είναι ίσως ο σημαντικότερος, βάζω ενα link να σε κολάσω...

http://www.infocoches.com/fotos/alfa_romeo/2007-Autodelta-Alfa-Romeo-Brera-J5-3.2-C/

:devil-smiley-029:

Εύγε γκαζοφονιάδες μου. Προσοχή όμως τώρα με τους παπαράτσι. Ή τουλάχιστον φροντίστε να γράψετε καλά στον φακό.