Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Εύγε γκαζοφονιάδες μου. Προσοχή όμως τώρα με τους παπαράτσι. Ή τουλάχιστον φροντίστε να γράψετε καλά στον φακό.

+100

Kαι προσέξτε μην πάρετε κανέναν αθώο άνθρωπο παραμάσχαλα για να ικανοποιήσετε την δική σας ματαιοδοξία οπως ο καραγκιοζης με την BMW που πήρε στον τάφο μαζί του 7 ατομα την προηγούμενη εβδομάδα στην Εθνική οδό... :rifle::rifle::rifle::rifle:

Σόρρυ αλλά δεν μπορώ να βλέπω απαντήσεις του στύλ... εμενα δεν με περνάει κανείς και τα σχετικά :slapface::slapface:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Σου μιλάω από προσωπική πείρα 6 χρόνων και 75000 χλμ κάθε είδους. Δεν ξεκόλλησε ποτέ, στην εθνική ζήτημα είναι να με έχουν περάσει 4-5 αυτοκίνητα (όχι γιά να το παινευτώ...απλά να σου αξηγήσω ότι πάω γρήγορα-εξάλλου 2 κλήσεις έχω μαζέψει μέχρι τώρα), τελική κοντερίσια έχω δει 246 km/h (στο τέλος της ευθείας της Θήβας... Ταχύτητα ταξιδιού στο χαλαρό 160-180 χωρίς να καταλαβαίνει τίποτα... Τι άλλο να πω...Βράχος σε στροφές και ευθείες

......................................................

Ομοίως κι ακόμα περισσότερο με 2 διαφορετικές Mercedes.

Όμως δεν είπα σε κανένα σημείο οτι δεν κρατάνε!

Είπα οτι είναι "παπόρια", το feeling που σου δίνουν δηλαδή είναι για τα ανάθεμα.

Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Άλλωστε γράφω συγκεκριμένα στο τέλος οτι όλα εξαρτώνται αναλόγως τι ψάχνεις.

Mercedes= μαλακοσιά!
Τα υπόλοιπα της συζήτησης=πιο σπορτίφ!

Και εννοείται: ΔΕΡΜΑ

Μπορείς να το κάνεις πιο λιανά αυτο;
Γιατί εννοείται; Εκτός από ομορφιά (σχετικό κι αυτό), άντε και ευκολία καθαρισμού, τι άλλο προσφέρει το δέρμα;

Μπορείς να το κάνεις πιο λιανά αυτο;
Γιατί εννοείται; Εκτός από ομορφιά (σχετικό κι αυτό), άντε και ευκολία καθαρισμού, τι άλλο προσφέρει το δέρμα;

Ουσιαστικά τίποτα!

Απλά καίγεται ο κ@λος σου πολύ πιο εύκολα το καλοκαίρι και κρυώνει αντίστοιχα πολύ περισσότερο τον χειμώνα.....:flipout:

Ουσιαστικά τίποτα!

Απλά καίγεται ο κ@λος σου πολύ πιο εύκολα το καλοκαίρι και κρυώνει αντίστοιχα πολύ περισσότερο τον χειμώνα.....:flipout:

Το γλύστριμα που το πάς;
icon13.gif

Το αυτοκινητο δεν το θελω για να τρεχω παιδες :grinning-smiley-043
Εξαλλου πανω απο 90-100 πολυ πολυ σπανια να παω!!! Προτιμω να πηγαινω χαλαρα και να απολαμβανω με μουσικη τη διαδρομη μου. Κι εχω προλαβει και πολλες καταστασεις ετσι, πιστεψτε με! Εδω εχουμε και τους τουριστες με τα ενοικιαζομενα αλλωστε και ιδιως το καλοκαιρι οι δρομοι ειναι κανονικοι φονιαδες εαν δεν προσεχεις.
Το εσωτερικο σκεφτομαι να το παρω με το συνθετικο δερμα, το οποιο ειναι στο στανταρ εξοπλισμο (μονο στην Elegance αν θυμαμαι καλα...).
Μπορει πολλοι να πουνε, τοτε αφου δεν τρεχεις τι να το κανεις ενα τετοιο αυτοκινητο??? Εεεε, ειναι κι αλλα στη μεση, τα οποια δεν μπορω να εξηγησω εδω ουτε και ειμαι υποχρεωμενος αλλωστε :grinning-smiley-043
Τελος επειδη μιλατε για προσπερασεις και τα σχετικα, να σας πω οτι ειμαι παντα στην δεξια λωριδα των αργων και παω στην αριστερη μονο εαν θελω να προσπερασω κανεναν καβουρα πια που ειναι μπροστα μου και μετα παλι στα δεξια. :antlers:

ο Πανος παρα ενα γραμμα ειναι ο γνωστος Ελλην κροισος με νησι(Ροδο) με 9 γραμματα :flipout::flipout:
αυτοκινητα διαμαντενια usb δορυφορικα 5μετρα πιατα:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

στα διαλα ρε!!!!!!:flipout:

Εξαλλου πανω απο 90-100 πολυ πολυ σπανια να παω!!! Προτιμω να πηγαινω χαλαρα και να απολαμβανω με μουσικη τη διαδρομη μου. Κι εχω προλαβει και πολλες καταστασεις ετσι, πιστεψτε με! Εδω εχουμε και τους τουριστες με τα ενοικιαζομενα αλλωστε και ιδιως το καλοκαιρι οι δρομοι ειναι κανονικοι φονιαδες εαν δεν προσεχεις.
Το εσωτερικο σκεφτομαι να το παρω με το συνθετικο δερμα, το οποιο ειναι στο στανταρ εξοπλισμο (μονο στην Elegance αν θυμαμαι καλα...).
Μπορει πολλοι να πουνε, τοτε αφου δεν τρεχεις τι να το κανεις ενα τετοιο αυτοκινητο??? Εεεε, ειναι κι αλλα στη μεση, τα οποια δεν μπορω να εξηγησω εδω ουτε και ειμαι υποχρεωμενος αλλωστε :grinning-smiley-043
Τελος επειδη μιλατε για προσπερασεις και τα σχετικα, να σας πω οτι ειμαι παντα στην δεξια λωριδα των αργων και παω στην αριστερη μονο εαν θελω να προσπερασω κανεναν καβουρα πια που ειναι μπροστα μου και μετα παλι στα δεξια. :antlers:

Τότε φίλε Πάνο πάρε την Mercedes και μην ψάχνεσαι για τίποτα άλλο...:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

ο Πανος παρα ενα γραμμα ειναι ο γνωστος Ελλην κροισος με νησι(Ροδο) με 9 γραμματα :flipout::flipout:
αυτοκινητα διαμαντενια usb δορυφορικα 5μετρα πιατα:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

στα διαλα ρε!!!!!!:flipout:

Δεν λες τιποτα...
Επισης κυριλέ σπίτι 300 τετραγωνικά, hi-end συστήματα :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Ούτε εφοριακοί να είμασταν :flipout::flipout:

Αι να χαθετε βρε :flipout::flipout::flipout:

Παιδες, εννοειται οτι το καρο θα ειναι δωρο απο τους γονεις για το γαμο μου!! Το σπιτι...το βαζει η νυφη εδω στη Ροδο, ετσι ειναι τα εθιμα!!!
Καταλαβατε τωρα οταν λεω οτι ειναι κι αλλα στη μεση??? Οσοι ειστε ακομα ελευθεροι, θα σας πω οταν ανεβω στην εκθεση τα εθιμα μας εδω και μετα σας βλεπω να ερχεστε να σας παντρεψω!!!! :firstprize:

Προχώρα στην παραγγελία και μην αγχώνεσαι...
Οι λόγοι για τους οποίους το θέλεις είναι σεβαστοι (ακομα και αυτοι που δεν αναφέρεις )

Απο κει και πέρα θα μπορούσαμε να μιλάμε με τις μέρες εδώ και άκρη δεν θα βγεί

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ -bye--bye-

Μπα, είναι τα εκεί γαμικά (μάλλον προικώα) έθιμα που μάλλον ευθύνονται. Μία μάρκα αναγνωρίζουν τα πεθερικά εκεί. Στα ελληνικά 9 γράμματα έχει.

Να, με πρόλαβε και τα αποκάλυψε. Τι βλέπω? Βάζουν οι δικοί σου το τουτού? Σε κορόιδεψε η νύψη.... Τόσο όμορφη παίρνεις? :flipout:

Αι να χαθετε βρε :flipout::flipout::flipout:

Παιδες, εννοειται οτι το καρο θα ειναι δωρο απο τους γονεις για το γαμο μου!! Το σπιτι...το βαζει η νυφη εδω στη Ροδο, ετσι ειναι τα εθιμα!!!
Καταλαβατε τωρα οταν λεω οτι ειναι κι αλλα στη μεση??? Οσοι ειστε ακομα ελευθεροι, θα σας πω οταν ανεβω στην εκθεση τα εθιμα μας εδω και μετα σας βλεπω να ερχεστε να σας παντρεψω!!!! :firstprize:

Ρε Πανο έπρεπε να σε ήξερα πριν παντρευτώ... να έκανα μια μεταδημοτευση ξεγυρισμένη... :flipout::flipout: αφού έχετε τόσο ωραία έθιμα εκει... :SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Ρε Πανο έπρεπε να σε ήξερα πριν παντρευτώ... να έκανα μια μεταδημοτευση ξεγυρισμένη... :flipout::flipout: αφού έχετε τόσο ωραία έθιμα εκει... :SFGSFGSF:

Εεεεεεεμμμμ, κι εσυ...δεν ηξερες...δεν ρωταγες??? :Banane0::flipout::flipout:-bye-

Απάντηση: Re: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Να, με πρόλαβε και τα αποκάλυψε. Τι βλέπω? Βάζουν οι δικοί σου το τουτού? Σε κορόιδεψε η νύψη.... Τόσο όμορφη παίρνεις? :flipout:

ΓΕλας???? :grinning-smiley-043
Ξερεις τι θα παθω οταν μου πει αυριο μεθαυριο ο γυναικολογος οτι η γυναικα περιμενει κορη???? Θα ψαχνω ακινητα για να ξεκινησω να κτιζω!!!! :rifle: