Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Απάντηση: Re: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Ε, είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό. Όμως το Discovery 3 είναι νομίζω κορυφαίο.

Μπορει να ειναι καλυτερο, αλλα εξωτερικα ειναι απαισιο!!!! Και ειναι και πανακριβο.

Πειτε μου για το Freelander 2. Εχει παρουσιασει προβληματα? Ειναι αξιοπιστο?
Το βλεπω τωρα στο επισημο site και το εχω ερωτευτει!!!!! :grinning-smiley-043

Απο αξιοπιστια και γενικα σαν αυτοκινητο τι λεει??? :confused:

Δεν έχω προσωπική εμπειρία από το Freelander 2, είναι νέο μοντέλο σχετικά. Το προηγούμενο είχε πολλά προβλήματα, αλλά αυτό δεν πρέπει να έχει σχέση. Είναι μια κατηγορία πάνω και φαίνεται και στην τιμή του.

Ίσως αξίζει να το δεις και να το οδηγήσεις αν σου αρέσει. Για να είμαι ειλικρινής όμως, αν δεν πρόκειται να το λερώσεις ίσως να μην αξίζει.

Re: Απάντηση: Re: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Μπορει να ειναι καλυτερο, αλλα εξωτερικα ειναι απαισιο!!!! Και ειναι και πανακριβο.

52 χιλιάρικα το 2.7TD (190 άλογα). Τώρα για το εξωτερικό κάλος, εμένα για παράδειγμα μου φέρνει προς τεθωρακισμένο (όχι με άσχημο τρόπο βέβαια όπως το H3), στη σύζυγο αρέσει υπερβολικά. Άβυσσος η ψυχή των γυναικών... Πάντως το νέο Freelander τουλάχιστον εξωτερικώς λέει πολλά.
Αν και είμαι κατά της φιλοσοφίας των SUV για εντός δρόμου χρήση, ως αντιοικολογικότατα.

Γιωργο, μη με ριχνεις απο τα συννεφα...:huh2:

Αν αναφέρεσαι στα προβλήματα μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείς. Το προηγούμενο Freelander ήταν εξαίρεση στην γκάμα της εταιρίας όσον αφορά την αξιοπιστία.

Αν αναφέρεσαι στο "λέρωμα", είναι καθαρά προσωπική άποψη. Καλό θα είναι να το δεις και να κρίνεις. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο σε καθημερινές συνθήκες οδήγησης να σε καλύπτει περισσότερο από την Mercedes, αλλά δεν χάνεις τίποτα να το τεστάρεις από την στιγμή που σου αρέσει.

Καλα, οτι θα το τεσταρω δεν υπαρχει αμφιβολια! Απλα θελω να ξερω ποσο καλα αμαξια ειναι. Τα εχω ακουστα φυσικα, αλλα δεν ετυχε να εχει κανεις γνωστος μου ωστε να μπορω να ρωτησω και να παρω γνωμη απο πρωτο χερι...

Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Προσωπική μου άποψη, ΟΧΙ Mercedes.

Στους γενικούς δείκτες ικανοποίησης του πελάτη είχε πέσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια καθότι προσπάθησαν να μειώσουν δραστικά τα έξοδα.
Το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό, όμως ποιοτικά τα αυτοκίνητα υπέφεραν απο αξιοπιστία σχεδόν σε όλους τους τομείς!!

Με τις καινούργιες σειρές που παρουσιάζουν θέλουν να επιστρέψουν στα παλιά τους standard, κι απ' ότι ακούγεται τα καταφέρνουν αρκετά καλά!
Όμως τα νέα γενιάς αυτοκίνητα παρουσιάζουν και "παιδικές ασθένειες"...

Πάντως, εξαρτάται τι σ' αρέσει σ' ένα αυτοκίνητο, η χρήση του και το στυλ οδήγησής σου!
Βάση αυτών θα γίνει η τελική επιλογή σου.....

edit:αν οι επιλογές σου είναι καθαρά ανάμεσα στα δυο που μας δείχνεις τότε νομίζω οτι το δεύτερο είναι πιο όμορφο.

Το ότι το εργοστάσιο στην Τουρκία λειτουργεί ακόμη μήπως δεν σου κάνει εντύπωση.
Ολη η Νότια Ευρώπη, παίρνει τούρκικα Μερσεντές.
Με 45 χιλιάριακα θα κοίταζα και το Volvo S80, θα μου μένανε και 2 χιλιάριακα για κανά ηχείο της προκοπής, ή επιτέλους για ένα βαρβάτο HTPC.:BDGBDGB53:

Το ότι το εργοστάσιο στην Τουρκία λειτουργεί ακόμη μήπως δεν σου κάνει εντύπωση.

Όχι, αλλά κάνουν οι ...αμαρτωλές σχέσεις της Volvo με την "πληβεία" Ford. Και made in PRC να γίνουν, πάλι Μερτσέντες θα παίρνουμε οι Έλληνες, τελεία.

Βρε συ Πανο, αφου κοιτας για SUV, δεν πας να δεις και το Nissan murano?

Καλο κακο δεν ξερω, αν ξερει κανεις ας πει.

Ξεχασε τις αυτες τις δυο. Η μια ανηκει στη Ford και η αλλη στην General Motors με αποτελεσμα να ειναι ουσιαστικα κατω απο το αμαξωμα ολα τα μερη ιδια με υποδιεστερα αλλα μοντελα των δυο εταιρειων (πχ. S40=Ford Focus , 9-3=Οpel Vectra).

Δεν είναι έτσι Γιάννη ..
Εχω Bόλβο και ξέρω :award::award:

Πω πωωωωω!!!!! Τι ειναι αυτο??? Πως και δεν το ειχα δει τοσο καιρο???!!!!! :speechless-smiley-0

Μαλλον βρηκα τον σοβαρο ανταγωνιστη της Mercedes! :idea: Α ρε Γιωργο...σε νεα μπλεξιματα με βαζεις!!! :slapface:

Απο αξιοπιστια και γενικα σαν αυτοκινητο τι λεει??? :confused:

Εντυπωσιακό αλλά όχι πολύ αξιοπιστο και με αρκετά ακριβά service ..
Αν δεν θέλεις αυτοκινητο για τρελλές εκτός δρόμου περιπέτειες (που δεν θέλεις) μην το πάρεις...

Εγώ επιμένω στo Μαzda... Εξάλλου η διαφορά στο τεκμηριο και στην κατανάλωση (σε σχεση με μια διλιτρη Merc) δεν ειναι τόσο μεγάλη...

Τουλάχιστον πήγαινε να το οδηγήσεις και τα λέμε πάλι..

Και μην έχεις κολληματα... Δεν βγάζει μονο η Toyota αξιόπιστα τουτού :music-smiley-005:

Ολη η Νότια Ευρώπη, παίρνει τούρκικα Μερσεντές.
Με 45 χιλιάριακα θα κοίταζα και το Volvo S80, θα μου μένανε και 2 χιλιάριακα για κανά ηχείο της προκοπής, ή επιτέλους για ένα βαρβάτο HTPC.:BDGBDGB53:

+10 για το S80... Το έχω οδηγήσει πρόσφατα.. Καμμια σχέση με τα προηγούμενα Volvo ... αρκεί να συνηθίσεις το μέγεθος του ... αλλά στην Ρόδο δεν πρέπει να σε προβληματίσει...

Όχι, αλλά κάνουν οι ...αμαρτωλές σχέσεις της Volvo με την "πληβεία" Ford. Και made in PRC να γίνουν, πάλι Μερτσέντες θα παίρνουμε οι Έλληνες, τελεία.

Ρε send, :grinning-smiley-043που είναι το πρόβλημα, μήπως η πληβεία Ford, πουλάει λίγα αυτοκίνητα, ή ότι τέλος πάντων πουλάει είναι του πεταματού.
Ξέρεις πόσα προβλήματα ηλεκτονικών παρουσίασε η νέα C 180 Compressor?
Το Volvo s80, είναι στην ίδια κατηγορία με την Mercedes, βεβαιότατα όμως το Μαρκετινγκ κάνει πολύ δουλειά.
585919

585920

Λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας, έχω κάνει με το εν λόγω μοντέλλο, πολλά χιλιόμετρα, πρόκειται για " τρένο ", στην κυριολεξία.

Πάνο για ρίξε κατα δώ ένα βλέφαρο. :grandpa:

Last edited:

Ρε send, :grinning-smiley-043που είναι το πρόβλημα, μήπως η πληβεία Ford, πουλάει λίγα αυτοκίνητα, ή ότι τέλος πάντων πουλάει είναι του πεταματού.

μα δεν έχω εγώ πρόβλημα, Volvo έχω, δεν πα να συνεργάζεται και με την ΚΙΑ?

Φοβερο αμαξι το Land Cruiser Λαρρυ αλλα φοβερη και η τιμη του!!! :damnyou:

ρε συ μαναμ!!!!! πες του πεθερου σου το εξης....

πατερα εχω μια στενοχωρια που ισως επηρεασει και της επιδοσης μου για την δημιουργια του εγγονου σου......3 μερες δεν μπορω να κοιμηθω εχουν σπασει τα νευρα μου...ενα land cruiser με κυνηγα στους δρομους με της Λευκες

λες να πιασει?

Δεν είναι έτσι Γιάννη ..
Εχω Bόλβο και ξέρω :award::award:

Ετσι ειναι Γιωργο οπως τα λεω.

The Mk 2, codenamed C307, uses the Ford C1 platform which is shared with the Volvo S40, V50 and C70, Mazda3 and Focus C-MAX. Ford calls this platform sharing programme "Global Shared Technologies".

http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Focus_(International)

Δες και εδω: http://www.post-gazette.com/pg/06117/685416-185.stm

Ακομη και το νεο S80 στηριζεται στο "ταπεινο" Ford Mondeo.

Το Freelander δεν λεω μουρατο ειναι αλλα τα Land Rover ειναι πολυ αναξιοπιστα. Ξερω δυο ιδιοκτητες του προηγουμενου Freelander που ειχαν υποφερει λογω αξιοπιστιας. Του ενος μαλιστα του εμπαζε νερα η ηλιοροφη και καθε που εβρεχε το αμαξι γινοταν κ****.

Κατι που δεν αναφερει κανενας ειναι η μεταπωληση. Οπως και να το κανουμε Mercedes , BMW και (λιγο πιο πισω) Αudi , εχουν εκτος απο prestige και μεταπωληση. Αυτα τα Mazda , Νissan , Toyota κτλ. σε δυο χρονια θα τα χαριζεις και δεν θα τα παιρνει κανενας που λεει ο λογος.
Για να κανω και ενα συσχετισμο με τις τηλεορασεις αν η Mercedes ειναι η Pioneer τοτε η Madza ειναι η LG. Ειναι σαν να λεει κοποιος οτι δινει 3 χιλιαρικα για τηλεοραση και να του προτεινετε LG αντι για Pioneer.

Oσο για το οτι η C class φτιαχνεται στην Τουρκια δεν το εχω ακουσει ποτε (σε αντιθεση με Τοyota , FIAT και Renault που εισαγουν πολλα μοντελα απο Τουρκια) και θα ηθελα καποιος να δωσει καποιο Link με στοιχεια γι 'αυτο.

Ναι τρομερή μεταπώληση.
Αν δεν κατεβάσεις τα παντελόνια σήμερα,ότι μάρκα και να έχεις,δεν το πουλάς και όπως και να το κάνουμε,άλλο να πουλάς σε τρία χρόνια ένα αυτοκίνητο που έχει άλλα 3 χρόνια εγγύηση και άλλο ένα που είχε 1 ή 2 χρόνια και ο νέος ιδιοκτήτης ότι και να του τύχει θα το πληρώσει αυτός.

Last edited:
Φίλε μου pano μια συμβουλή!Το αμάξι είναι σαν τη γυναίκα και μερικές φορές ίσως και καλύτερο.Ένα αμάξι για να το αγοράσεις πρέπει να το ερωτευτείς να το έχεις καψούρα που λένε.Να κοιμάσαι και να το ονειρεύεσαι, να σου μιλάνε για άλλο αμάξι και εσύ να μην ακούς κανέναν!Πιστεύω ότι κάποιο σου έχει κάνει το κλικ,δε μπορεί!!Αν δε σου' χει κάνει κάποιο το κλικ πιστεύω ότι δεν είσαι έτοιμος για αγορά αυτοκινήτου και περίμενε μέχρι να καψουρευτείς κάποιο.Όπως κατάλαβες μέχρι τώρα το κάθε ένα έχει τα πλεονέκτηματά του καθώς και τα μειονέκτηματά του.Σήμερα όλα τα αμάξια είναι πολύ καλά όλα!Το πρώτο αμάξι που καψουρεύτηκσ ήταν ένα Peugeot 206 cc και μετά η μεγάλη μου καψούρα το Honda S2000 τα οποία και τα αγόρασα(Έδωσα το 206cc και πήρα το S2000 μετά απο 4 χρόνια).Ούτε καν και τα δοκίμασα!Δεν ήθελα.Τα πήρα και μετά ανακάλυψα τις αρετές τους τις απολαύσεις τους και τα μειονέκτηματά τους όπως ακριβώς κάνουμε και με μια γυναίκα!Ίσως η συμβουλή μου να είναι λανθασμένη και αντίθετη απο πολλούς εδώ μέσα αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.

Φίλε μου pano μια συμβουλή!Το αμάξι είναι σαν τη γυναίκα και μερικές φορές ίσως και καλύτερο.Ένα αμάξι για να το αγοράσεις πρέπει να το ερωτευτείς να το έχεις καψούρα που λένε.Να κοιμάσαι και να το ονειρεύεσαι, να σου μιλάνε για άλλο αμάξι και εσύ να μην ακούς κανέναν!Πιστεύω ότι κάποιο σου έχει κάνει το κλικ,δε μπορεί!!Αν δε σου' χει κάνει κάποιο το κλικ πιστεύω ότι δεν είσαι έτοιμος για αγορά αυτοκινήτου και περίμενε μέχρι να καψουρευτείς κάποιο.Όπως κατάλαβες μέχρι τώρα το κάθε ένα έχει τα πλεονέκτηματά του καθώς και τα μειονέκτηματά του.Σήμερα όλα τα αμάξια είναι πολύ καλά όλα!Το πρώτο αμάξι που καψουρεύτηκσ ήταν ένα Peugeot 206 cc και μετά η μεγάλη μου καψούρα το Honda S2000 τα οποία και τα αγόρασα(Έδωσα το 206cc και πήρα το S2000 μετά απο 4 χρόνια).Ούτε καν και τα δοκίμασα!Δεν ήθελα.Τα πήρα και μετά ανακάλυψα τις αρετές τους τις απολαύσεις τους και τα μειονέκτηματά τους όπως ακριβώς κάνουμε και με μια γυναίκα!Ίσως η συμβουλή μου να είναι λανθασμένη και αντίθετη απο πολλούς εδώ μέσα αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.

+1.000.000!!!
Άλλως τε,ο άντρας "αγοράζει" με τα μάτια και η γυναίκα με το στόμα.
Αγόρασε λοιπόν σαν άντρας,ακολουθώντας τη συμβουλή του boltsis.