MakisM
Μέλος Σωματείου
- 12 May 2009
- 5,693
Δύο λεπτά το άφησα .Αν θα το άφηνα παραπάνωΠάει το αλουμινόχαρτο;;;
Εξαφανίστηκε;;;

Δύο λεπτά το άφησα .Αν θα το άφηνα παραπάνωΠάει το αλουμινόχαρτο;;;
Εξαφανίστηκε;;;
Και κάθετα να το βάλω θα το πιάσει από κάτωΕ ναι, οι υπέρηχοι αρχίζουν και κάνουν τρύπες στο αλουμινόχαρτο που αρχίζουν μετά και μεγαλώνουν και καταλήγει κομφετί.
Πιο πολύ "πλάκα" έχει να το βάλεις κάθετα και όχι να επιπλέει.
άλλο χόμπυ τρελό και αυτό... ευτυχώς που έχω γάτες....Εγώ πάντως τέτοιο εξωτερικό φίλτρο της Fluval είχα στο παλιό μου ενυδρείο![]()
Έχεις Πικάπ με αναρρόφηση; Ποιο;Εντυπωσιακά αποτελέσματα ανάμεσα στους 25 και 30 βαθμούς Κελσίου ,φαίνεται ξεκάθαρα ότι το φιλτράρισμα δουλεύει με χρήση ενεργού άνθρακα και ειδικών σφουγγαριών που είχε το φίλτρο.
Εδώ έχουμε βιολογικό και μηχανικό καθαρισμό με μόλις 15 λεπτά χρήσης για τρεις δίσκους .
Το πιο σημαντικό δεν εισπράττω τίποτα στις δύο βελόνες από βρομιά,πέρα το τι ακούω .
Παρόλο που έχω πικαπ με αναρρόφηση δεν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω καθόλου απλά σκούπισμαμε πινέλο από τρίχες κατσίκας ,ας σοβαρευτούν κάποιοι επώνυμοι που τα πουλούν …
Αλλά ας το πάρει το ποτάμι !!!
Και τέλος πανί από μικρό ίνες έχουμε εξέλιξη εδώ .
1)Πιο μαλακό .
2)Πιο χοντρό σε πάχος μεγαλύτερη απορρόφηση των υγρών.
Υ.Σ Την αντλία την έχω σε συνεχόμενη λειτουργία όλες τις μέρες και έτοιμος αν χρειαστεί να βουτήξω κανένα δίσκο
Το νεράκι πεντακάθαρο .
,απλά το σκεπάζω όπως θα δείτε τις παρακάτωφωτογραφίες .
Υ.Σ(2) Σε κάθε λίτρο Απιονισμένο νερό15ml ισοπροπυλική αλκοόλη περίπου Και καθαρή να μην είναι τα φίλτρα θα την καθαρίσει
Υ.Σ (3)Απομένει να δούμε κάποια στιγμή το αλουμινόχαρτο στα φίλτρα που μάζεψε η αντλία ,και τον καπνό που πέταξα μέσα .
Υ.Σ (4)Μου έχει παρακινήσει η περιέργεια να δω τι κάνουν τα κεραμικά φίλτρα που συνοδεύουν την αντλία (βιολογικός καθαρισμός )κάτι σαν μακαρόνια αλλά εκεί θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια συναδέλφου Χημικού .
View attachment 243590View attachment 243591
Έχεις Πικάπ με αναρρόφηση; Ποιο;
Ένα παλιό πικαπ της dual 1219Έχεις Πικάπ με αναρρόφηση; Ποιο;
Έτσι που το έγραψες, νόμισα πως εννοείς Πικάπ αναπαραγωγής, με αντλία κενού για επιπεδοποίηση στραβών LP. Σ'αυτό το Dual της φωτογραφίας, πως και πού ακριβώς γίνεται η αναρρόφηση;;Ένα παλιό πικαπ της dual 1219repair από εμένα ,σύντομα θα το ντύσω με δέρμα (περιμένω τα υλικά από το εξωτερικό )Η αναρρόφηση γίνεται από σκούπα της Karcher που σηκώνει ολόκληρο χαλί ,την αναρρόφηση των υγρών τα έχει για ψωμοτύρι .
Εσύ βλέπεις μόνο αλουμινόχαρτο ;δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου...
δουλεύει κάτι λάθος;;
δεν δουλεύει καθόλου ;;;
κάτι υπολείμματα από το αλουμινόχαρτο λογικό δεν είναι να πήγαν στα φίλτρα;;
αφού έβαλες αλουμινόχαρτο για να δεις αν κάνει δουλειά ο υπέρηχος....
στις εταιρίες που πουλάνε υγρά για καθαρισμό δίσκων τα χώνεις ;;
Δεν καταλαβαίνω τίποτα.Εσύ βλέπεις μόνο αλουμινόχαρτο ;
Τι καταλαβαίνεις από τις φωτογραφίες ;
Υ.Σ .Το αποτέλεσμα είναι 100%ότι δεν εισπράττεις τίποτα στην βελόνα ,πέρα το τι ακούς .
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται ...
Το αποτέλεσμα μετράει και δουλεύει !!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.