Μην λυπάσαι , δεν παρεξήγησα το χιούμορ σου , απλά ο ρόλος μου εδώ είναι συγκεκριμένος και πρέπει να ακολουθώ τους κανόνες όπως όλοι μας.
Τάσο σε ευχαριστώ και επιδή σε συμπάθησα θα ξεδυπλώσω σε σένα το κουβάρι των σκέψεων μου.
Τέλος το χιούμορ που μπορεί να παρεξηγηθεί και σου λέω πως όπου υπάρχουν κανόνες ,στυλ,στην έκφραση δεν υπάρχει έμπνευση για διμιουργεία ΤΕΧΝΗΣ.
Κανόνες έχει μόνο η ίδια η Τέχνη για να διαμορφωθεί και να περάσει μέσα από το ανθρώπινο σώμα για να ακουστεί,να γίνει ορατή και να αποκτίσει ταυτότητα.
Για αυτό το λόγο σπάμε τους κοινωνικούς κανόνες και ξεκινάμε.
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Η λέξη Μουσική ναι ναι είναι Ελληνική
από το ρήμα ΜΩ= ζητώ να μάθω.
Η Μώσα- η Μοίσα ( Αιολικά ) Η Μούσα
Μνημοσύνη ( η Μητέρα των Μουσών )
9 Γράμματα - 9 Μούσες
Ότι έχουμε στην μνήμη μας είναι αυτό που γνωρίζουμε αυτό που μένει αυτό που ζητούσαμε να μάθουμε για να δει καθαρά το αιώνιο μάτι της ψυχής μας.
Ότι κανουμε στην ζωή μας Τάσο ότι ακούμε και ότι βλέπουμε αν δεν περνάει από το φίλτρο της μάθησης δεν κάνουμε τίποτα.
Οι περισσότεροι από εμάς που ακούμε μουσική η ασχωλούμαστε με άλλο είδος τέχνης ζητάμε την αλήθεια μέσα από αυτήν και την μάθηση πρώτα του εαυτού μας.
Τίποτα δεν είναι ότι φαίνεται. Ειμαστε ένα τεράστιο μεγάφωνο του Σύμπαντος,που αυτούς τους ήχους οι άτεχνοι ανθρωποι προσπαθούν να μας στερήσουν.
Μήπως σε κούρασα φίλε μου; :ADFAD2:
ΑΡΜΟΝΙΑ= Αρμόττω=Προσαρμόζω=Αρμός=Άρμα=Αρμονία
GAMA=ΓΑΜΑ ΚΛΙΜΑΚΑ
Οι νότες αρχίζουν από το ΓΑΜΑ
Το ήξερες ότι από τον Πυθαγώρα ξεκίνησαν οι νότες;
Ειναι μαθηματικά σε σημεία τα μαθηματικά των ήχων πιο απλά.
ΓΜΑΜΑ= η κλίμακα χρωμάτων της φωνής; και όμως ναι.
Μπορώ να σου πω ένα σωρό πραγματα για την μουσική και τις Τέχνες γενικότερα.
Φτάνει για σήμερα.
Θέλω να ρωτήσω και εσένα και όποιος διαβάσει αυτά που γράφτηκαν
για ποιό λόγο ακούει μουσική όποιο είδος και να είναι και τί του προσφέρει
η μουσική που ακούει καθημερινά η κατά εποχές.
:ears: Είμαι όλη Μάτια και αφτιά....