Για τριανταρηδες και ανω...

Εγώ έχω πολύ δρόμο ακόμη για τα τριάντα, αλλά θυμάμαι που το έβλεπα στο junior t.v. ήταν απίστευτο καρτούν!!!!!

Πω πω sport billy! Τι μου θύμησες τώρα! Πολύ καλό καρτούν. Θυμάμαι που είχανε βγει και τσάντες για το νηπιαγωγείο σαν του Sport Billy. Πολύ θα ήθελα να βρω μια τώρα...

Τι θυμαμαι τωρα. Σα να 'ταν χθες. :chinscratch:
Κατα τις 5:00 το απογευμα εβγαινε το σημα της ΥΕΝΕΔ και απο πισω επαιζε το "πανω εκει στης πινδου μας τα βουνα..." αμεσως μετα αρχιζε ο Sport Billy.
Ουτε 25-30 χρονια δεν εχουν περασει. :bang:

Απάντηση: Re: Για τριανταρηδες και ανω...

δε με χεζετε εγω το εβλεπα και κοροιδευα που το βλεπανε....ειμουνα πολυ μεγαλος ΗΔΗ

H δικιά μας σειρά έβλεπε Μάγια η Μέλισσα (εννοείται και Disney)....:flipout: :flipout:

Εγω εβλεπα Βικ Μοροου και ΜΑΧΗ!!!:violent-smiley-030:

Αντε καλα, εβλεπα και Sport Billy!!-bye-

Αμερικλάνεν ?????

Ασύλληπτη ατάκα από κομπάρσο στη ΜΑΧΗ :slapface: :slapface:

δε με χεζετε εγω το εβλεπα και κοροιδευα που το βλεπανε....ειμουνα πολυ μεγαλος ΗΔΗ

Σε κόβω κοντά στην ηλικία μου!!! ( 41 - άν κι εσύ απότι θυμάμαι δεν έχεις κααι πάρα πολύ άσπρα μαλλιά ), και γώ μια από τα ίδια.:grandpa: -bye-

Re: Απάντηση: Για τριανταρηδες και ανω...

Αγγελε ελπιζω να εβλεπες Combat στην πρωτη του προβολη τοτε πουμασταν ολοι Μεγαλοι.!!!

Θυμαμαι οτι το τηλεκοντρολ στην αρχη ειμουνα Εγω και μετα πηραμε τιβι με τηλεκοντρολ wired.

1)By the way μολις μαζεψα μετα βιας αρκετα επεισοδια Combat για τις ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΕΣ οποιος θελει να το πει
2)Αγνωστο πολεμο εχει κανεις?

Σε κόβω κοντά στην ηλικία μου!!! ( 41 - άν κι εσύ απότι θυμάμαι δεν έχεις κααι πάρα πολύ άσπρα μαλλιά ), και γώ μια από τα ίδια.:grandpa: -bye-

Α να χαθεις σκατογερε .....ουτε 40 δεν ειμαι :ernaehrung004:

Αγγελε ελπιζω να εβλεπες Combat στην πρωτη του προβολη τοτε πουμασταν ολοι Μεγαλοι.!!!

Θυμαμαι οτι το τηλεκοντρολ στην αρχη ειμουνα Εγω και μετα πηραμε τιβι με τηλεκοντρολ wired.

1)By the way μολις μαζεψα μετα βιας αρκετα επεισοδια Combat για τις ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΕΣ οποιος θελει να το πει

....Nα δούν τα ματάκια μου Συνταγματάρχη Διαγόρα Βαρτάνη και θα τρελαθώ τελείως.
Είμουνα δεν είμουνα 6-7 χρονών.
Ο Φώσκολος σε τρελλό συγγραφικό οίστρο:music-smiley-005: , μέχρι και ο δικτάκτορας το παρακολουθούσε σε επανάληψη την Κυριακή.

Σε τι φορμά είναι ελπίζω να τις έχεις σε dvd!!!:ernaehrung004:

Σε τι φορμά είναι ελπίζω να τις έχεις σε dvd!!!:ernaehrung004:

οποιος θελει φερνει δισκο σπιτι να "φορτωσει".
Αλλιως τα δινω σε εναν σε δισκακια και παρτε τα απο αυτον

ειναι 3-4 dvd νομιζω σε dvix ποιοτητα παντα-ψιλοσκατα αλλα ποιος νοιαζεται-

Καλα, εσεις που ειστε κατω των 25 και πετυχατε τον Sport Billy στην τηλεοραση μαλλον βλεπατε τις επαναληψεις! :)

Να και ενα αλλο καλό.... Thundercats